Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

dr söyledi ama riskli dönem bir geçsin bebek iyice yerleşsin ondna sonra çevrenizle paylaşın dedi... o yüzden söylemedik.. işte ctesi o süre dolacak inş =)
aileler çok şaşıracaklar =)

ben halen nasıl şok olduğumu unutmadım
aileleri hiç düşünemiyorum walla :)))

Cevap: Genç kız, adamın kardeşinin cenazesine geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor.
Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin.
Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş.
Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş.
Seri katillerin çogu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler.
Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi..

gayeee kıssss korktummm vallaalaelaelaelaelae

valla benim aklıma direkt bu cevap geldi :)) Çünkü şöyle düşündüm okuduktan 1-2sn içinde... cenazede gördüyse akrabalardan biridir ve aileden biri ölünce adam yine gelecektir cenazeye.kızda aileden kardeşini öldürmüş görmek için kaydirigubbakcemile3

ben 5. hafta içinde duydum.. ama normalde 6 hatta 7. haftada duyuluyor.. çok zor buldu dr zaten benimkini.. minicik bir kalp olduğundan bulması zor.. o yüzden ileriki haftalarda gel rahatça bulup dinleyelim diyorlar... ben nefes aldığımda yada kımıldadğımda mesela ses kesiliyodu =)) tekrar bulması zor oluyodu falan..

Sen simdi kacinci haftadasin canim? 6.mi olacak ?

Çok güzelm kar yağıyor kızlar burda.. face'e geçen kar resimlerini koymuştum camdan çektiğim. kıvırcığım kıskanmış bana nispetmi yapıyosun dediydi

Çok güzelm kar yağıyor kızlar burda.. face'e geçen kar resimlerini koymuştum camdan çektiğim. kıvırcığım kıskanmış bana nispetmi yapıyosun dediydi

tabii sıcacık evden kar güzel görünüyoo da ben eve nasıl gitcem diye düşünüyorumm :uhm: :uhm:

kızlar ben geldim akşam 8 i sabırsızlıkla bekliyorum kan testi belli olacak ama hala sağ kasığımda batmalar var adet sancısı gibi değil batma oluyor ay akşam olsa bari hemen eşim alacak test sonucunu telf.da söylemiyorlarmış saat 8 i bulur yani

Kızlar malesef ben bugün kırmızı kart gördüm. Yeni beklenmeyen adet tarihim 14 Mart. :eek:

ben halen nasıl şok olduğumu unutmadım
aileleri hiç düşünemiyorum walla :)))

ya benim şokum... doktorun ve hemşirenin yanında ağlama krizim... ilk kalp atışını duyana kadar inanmadım bile..gidip kan testi bile yaptırdım =))))
çok şükür rabbime... allahım sizlerede versin böyle güzel şaşkınlıklar :Saruboceq:

kızlar ben geldim akşam 8 i sabırsızlıkla bekliyorum kan testi belli olacak ama hala sağ kasığımda batmalar var adet sancısı gibi değil batma oluyor ay akşam olsa bari hemen eşim alacak test sonucunu telf.da söylemiyorlarmış saat 8 i bulur yani

sabırlı ol bahark.. hayırlısı olsun inş..

burda hemen zaman geçiyo canım anlamazsın bile bak görürsün 4 saat hem nedir ki bak benim daha adetim yeni biitti bide öle düşün :))

X