Gebeliğe Hazırlık Şubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, adet günüme 4 gün var ama bugün çok az kahverengi akıntım geldi. Test yapsam mı bilemedim.(tek çizgi görmek sinir bozucu 😒) Bu durumu yaşayan var mı ne yapayım sizce ??

Merhaba kızlar, adet günüme 4 gün var ama bugün çok az kahverengi akıntım geldi. Test yapsam mı bilemedim.(tek çizgi görmek sinir bozucu 😒) Bu durumu yaşayan var mı ne yapayım sizce ??
Canım benimde bugün adet günüme 4 gün var benim kasıklarımda ve belimde ağrılar var 2 3 gündür bende zor duruyorum test yapmamak için seni çok iyi anlayabiliyorum şuan. Sana yap yada yapma diyemem canım ama benim bu 3.asilamam ve daha öncede bı çok kez test yaptım ve hep tek çizgi gördüm onun için şuan test yapmaya korkuyorum. İstersen 1 2 gün daha bekle kendinde emin ol çünkü hayal kırıklığı çok daha zor . Beklemekte çok zor biliyorum ama senbilirsn cnm bu benim naçizane fikrimdi☺️

Benimde adetime 4 gün var benimde bugün kahverengi lekem oldu 😔

Canım benimde bugün adet günüme 4 gün var benim kasıklarımda ve belimde ağrılar var 2 3 gündür bende zor duruyorum test yapmamak için seni çok iyi anlayabiliyorum şuan. Sana yap yada yapma diyemem canım ama benim bu 3.asilamam ve daha öncede bı çok kez test yaptım ve hep tek çizgi gördüm onun için şuan test yapmaya korkuyorum. İstersen 1 2 gün daha bekle kendinde emin ol çünkü hayal kırıklığı çok daha zor . Beklemekte çok zor biliyorum ama senbilirsn cnm bu benim naçizane fikrimdi☺
Yaptım test negatif çıktı ama hafif lekeden başka akıntım da adet sancım da yok enteresan bi durum ilk defa böyle oluyorum 🤷🏼‍♀️

Yaptım test negatif çıktı ama hafif lekeden başka akıntım da adet sancım da yok enteresan bi durum ilk defa böyle oluyorum 🤷🏼‍♀️
Regl donemini bekle canım ozmn bidaha test yap bazen geç döllenmeden dolayı testlerde çıkmaya biliyor inşallah öyledir canım

doktorum hafif akıntın olursa yine de test yap demişti yaptım sonuç negatif. Eee iki gündür sancı yok akıntı yok hafif leke var sadece ne oluyor anlamadım 🤷🏼‍♀️
Benim doktorum da on beş gün sonra yap dedi bugün 14. Gün bir yandan yarın gidip kan veriyim diyorum bir yandan adetini bekle diyorum

Benim doktorum da on beş gün sonra yap dedi bugün 14. Gün bir yandan yarın gidip kan veriyim diyorum bir yandan adetini bekle diyorum
Bence bi test yap çünkü beklerken insan daha fazla umutlanıp hevesleniyor olumlu ya da olumsuz sonucu öğrenmiş olursun ki inşallaahhh olumludur 🙏🌸

İnşallah canlar ben adet gunumdenbirgun önce test yaptim biraz silik çıktı sizce varmıdır baya silik ti açık pempe sizce varmidir

Resim bu sizçe varmı adet günümden birgun once
IMG-20200308-WA0007.webp

Back
X