Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok kötü bir şekilde hemde ama en belirgin yan etkisi buymuş zaten ben içtikten sonra olduğum yerde uyukluyordumBende aşılama sonrası progestan kullanmaya başladım ama bende acayip baş dönmesi yapıyor. Sizdede öylemi
Beni çok kötü yaptım bende artık yatarken alıyorum etkiyi hissetmiyorumEvet çok kötü bir şekilde hemde ama en belirgin yan etkisi buymuş zaten ben içtikten sonra olduğum yerde uyukluyordum
Canım benimde bugün adet günüme 4 gün var benim kasıklarımda ve belimde ağrılar var 2 3 gündür bende zor duruyorum test yapmamak için seni çok iyi anlayabiliyorum şuan. Sana yap yada yapma diyemem canım ama benim bu 3.asilamam ve daha öncede bı çok kez test yaptım ve hep tek çizgi gördüm onun için şuan test yapmaya korkuyorum. İstersen 1 2 gün daha bekle kendinde emin ol çünkü hayal kırıklığı çok daha zor . Beklemekte çok zor biliyorum ama senbilirsn cnm bu benim naçizane fikrimdiMerhaba kızlar, adet günüme 4 gün var ama bugün çok az kahverengi akıntım geldi. Test yapsam mı bilemedim.(tek çizgi görmek sinir bozucu) Bu durumu yaşayan var mı ne yapayım sizce ??
Benimde adetime 4 gün var benimde bugün kahverengi lekem olduMerhaba kızlar, adet günüme 4 gün var ama bugün çok az kahverengi akıntım geldi. Test yapsam mı bilemedim.(tek çizgi görmek sinir bozucu) Bu durumu yaşayan var mı ne yapayım sizce ??
İnşallah canlar güzel haberlerinizi verirsiniz hepinizBenimde adetime 4 gün var benimde bugün kahverengi lekem oldu![]()
Yaptım test negatif çıktı ama hafif lekeden başka akıntım da adet sancım da yok enteresan bi durum ilk defa böyle oluyorumCanım benimde bugün adet günüme 4 gün var benim kasıklarımda ve belimde ağrılar var 2 3 gündür bende zor duruyorum test yapmamak için seni çok iyi anlayabiliyorum şuan. Sana yap yada yapma diyemem canım ama benim bu 3.asilamam ve daha öncede bı çok kez test yaptım ve hep tek çizgi gördüm onun için şuan test yapmaya korkuyorum. İstersen 1 2 gün daha bekle kendinde emin ol çünkü hayal kırıklığı çok daha zor . Beklemekte çok zor biliyorum ama senbilirsn cnm bu benim naçizane fikrimdi☺
doktorum hafif akıntın olursa yine de test yap demişti yaptım sonuç negatif. Eee iki gündür sancı yok akıntı yok hafif leke var sadece ne oluyor anlamadımBenimde adetime 4 gün var benimde bugün kahverengi lekem oldu![]()
Regl donemini bekle canım ozmn bidaha test yap bazen geç döllenmeden dolayı testlerde çıkmaya biliyor inşallah öyledir canımYaptım test negatif çıktı ama hafif lekeden başka akıntım da adet sancım da yok enteresan bi durum ilk defa böyle oluyorum![]()
Benim doktorum da on beş gün sonra yap dedi bugün 14. Gün bir yandan yarın gidip kan veriyim diyorum bir yandan adetini bekle diyorumdoktorum hafif akıntın olursa yine de test yap demişti yaptım sonuç negatif. Eee iki gündür sancı yok akıntı yok hafif leke var sadece ne oluyor anlamadım![]()
Bence bi test yap çünkü beklerken insan daha fazla umutlanıp hevesleniyor olumlu ya da olumsuz sonucu öğrenmiş olursun ki inşallaahhh olumludurBenim doktorum da on beş gün sonra yap dedi bugün 14. Gün bir yandan yarın gidip kan veriyim diyorum bir yandan adetini bekle diyorum
İnşallah hepimiz için olumlu olur sen yaptın mı testBence bi test yap çünkü beklerken insan daha fazla umutlanıp hevesleniyor olumlu ya da olumsuz sonucu öğrenmiş olursun ki inşallaahhh olumludur![]()
Silikte olsa çıktıysa vardır canımİnşallah canlar ben adet gunumdenbirgun önce test yaptim biraz silik çıktı sizce varmıdır baya silik ti açık pempe sizce varmidir
Resim atabilir misin canım bizde bakalımİnşallah canlar ben adet gunumdenbirgun önce test yaptim biraz silik çıktı sizce varmıdır baya silik ti açık pempe sizce varmidir
Bence var ama kan testi yaptırmanda fayda varResim bu sizçe varmı adet günümden birgun onceEki Görüntüle 2602319