• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayı tüp bebek olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallahh canım çok şükürr e2 değerb kaçtı canım transferden 2 gün öncee birde muanede kaç gözüküyordu yumurtan onunla orantılımı oldu toplanan
Kaç çıktı bilmiyorum e2. Ortalama 13 falan görünüyordu. Tedaviye başlamadan doktorum 20 tame çıkar demişti ama iğnelerden sonra 13 toplandı 🥰

Merhabalar, şubat ayında tüp bebek yolculuğum başlıyor Bahceci Fulya Tüp Merkezinde. Şubat' ayında başlayanlar toplanalım 🥰
Sürecinize nasıl hazırlanıyorsunuz?
Merhaba ben 11 Şubat tarihinde tüp bebek yaptım ama çok kötü karın ağrım ve gaz sancılarım var bununla birlikte enfeksiyonumda onun ağrısıda mevcut bu durumu yaşayan var mı 24 şubatta test yapacam

İnşallah bu sefer tutmuştur canım 🤲🏼
İnşallah 🙏
Pazartesi idrar idrar kültürü verdim biraz enfeksiyon çıktı bugün doktoruma yazdım geçmedi diye enfeksiyon değildir dedi benim çikolata kistim de var acaba kist ağrısı mı diye düşünmeden edemiyorum

İnşallah 🙏
Pazartesi idrar idrar kültürü verdim biraz enfeksiyon çıktı bugün doktoruma yazdım geçmedi diye enfeksiyon değildir dedi benim çikolata kistim de var acaba kist ağrısı mı diye düşünmeden edemiyorum
Sen içini ferah tut. Hep güzel düşün, sağlıklı beslen. İnşallah kötü bişey yoktur 🤲🏼

Back