• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayı tüp bebek olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da ilk denemede vermişti bu ilaçları bide iğne vermişti bakalım şimdi ne vericek yarın kontrol var kısmetse
Oo çok zor süreç geçirmişsin canım Allah yardımcın olsun inşallah olur sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🙏🏻 olsun canım tüp yada normal bizimde kaderimiz sınavımız buymuş yeter ki olsun kucaklarimiza alalım da o duyguyu yaşayalım bizde transfer için gün verdi mi doktor
bende anlık olarak iğne yok şuanda transfere yakın veriyorlar diye biliyorum ilk defa bu doktorla hazırlanıyorum daha önceden gittiğim doktorda da buna benzer bir hazırlık yapmıştık ama aynı ilacın muadiliydi asıl sorun kontrole gittiğimizde rahmin kalınlaşıp kkalınlaşmaması ben birkç geç hazırlanıp transfer olamamıştım kalınlaşmadığı için :) umarım bu sefer o sorunu yaşamayıp direk transfer olur güzel haberler alabiliriz :):):):):) herşey çok güzel olsun:)

bende anlık olarak iğne yok şuanda transfere yakın veriyorlar diye biliyorum ilk defa bu doktorla hazırlanıyorum daha önceden gittiğim doktorda da buna benzer bir hazırlık yapmıştık ama aynı ilacın muadiliydi asıl sorun kontrole gittiğimizde rahmin kalınlaşıp kkalınlaşmaması ben birkç geç hazırlanıp transfer olamamıştım kalınlaşmadığı için :) umarım bu sefer o sorunu yaşamayıp direk transfer olur güzel haberler alabiliriz :):):):):) herşey çok güzel olsun:)
Benim kalınlığı çok güzeldi canım hersey çok güzeldi embriyonun kalitesi transfer aşaması ama olmayınca olmuyor Allah'ın izniyle yüzlerimiz güler inşallah bu sefer 🤲🏻🙏🏻
Doktor çok iyi ama çok fazla görüşemiyorsun benim tek şikayetim o muayene ediyor 5 dakika sonra odasına geçiyor asistan reçete getiriyor ben mesela aklımdaki soruyor birebir soramamistim hiç bide ciddi biri biraz insan sorarkende çekiniyor ama tabi görünüşü öyle aslında sorduğundaa açıklayıcı cevaplar veriyor birebir görüşmede yoğunluktan sanırım

Benim kalınlığı çok güzeldi canım hersey çok güzeldi embriyonun kalitesi transfer aşaması ama olmayınca olmuyor Allah'ın izniyle yüzlerimiz güler inşallah bu sefer 🤲🏻🙏🏻
Doktor çok iyi ama çok fazla görüşemiyorsun benim tek şikayetim o muayene ediyor 5 dakika sonra odasına geçiyor asistan reçete getiriyor ben mesela aklımdaki soruyor birebir soramamistim hiç bide ciddi biri biraz insan sorarkende çekiniyor ama tabi görünüşü öyle aslında sorduğundaa açıklayıcı cevaplar veriyor birebir görüşmede yoğunluktan sanırım söyleyeyim
Şöyle söyleyeyim benim önceki gittiğim doktor o kadar yoğundu ki o bakmıyordu bile bunu şikayet ettiğimde beni buraya gömecekler hep ben bakmam dediği için ve hiçbir zaman yanıt alamadığımız için bıraktık evet özkan hoca cok ciddi gata mezunu olduğunu belli ediyor ciddi oluşundan ben güvende hissediyorum kendimi acikcasi babacan gelip tonlarca sorun yaşayınca ciddi olsun bana net cevaplar versini tercih ettim açıkçası herkesin bakış açısı farklı oluyor bu konuda

Şöyle söyleyeyim benim önceki gittiğim doktor o kadar yoğundu ki o bakmıyordu bile bunu şikayet ettiğimde beni buraya gömecekler hep ben bakmam dediği için ve hiçbir zaman yanıt alamadığımız için bıraktık evet özkan hoca cok ciddi gata mezunu olduğunu belli ediyor ciddi oluşundan ben güvende hissediyorum kendimi acikcasi babacan gelip tonlarca sorun yaşayınca ciddi olsun bana net cevaplar versini tercih ettim açıkçası herkesin bakış açısı farklı oluyor bu konuda
Evet evet her sorduğunuz soruya cevap veriyor veremediği zamanda yoğunluktan da olabiliyor ama görünüş olarak insan biraz çekiniyor ☺️ onun dışında iyi doktor bende çok araştırma yaptım Gürkan bey ve Özkan bey arasında kalmıştım Özkan beyi tercih ettim umarım emeklerimizin karşılığını alırız 🙏🏻🤲🏻

Evet evet her sorduğunuz soruya cevap veriyor veremediği zamanda yoğunluktan da olabiliyor ama görünüş olarak insan biraz çekiniyor ☺️ onun dışında iyi doktor bende çok araştırma yaptım Gürkan bey ve Özkan bey arasında kalmıştım Özkan beyi tercih ettim umarım emeklerimizin karşılığını alırız 🙏🏻🤲🏻
Umarim umarim hersey cok guzel sonuclar aliriz 😇😇

Merhaba bende dün (7şubat Cuma) transfer oldum. 5.gun 2 adet embriyo hepimize hayırla sağlıkla kolaylıkla versin Rabbim inşallah 🥰

Evet ilk denemem.
İnşallah hayırlısı ile pozitifi görürsünüz ilk olduğu için bence belirti daha fazla oluyor çünkü vücut ilk defa bu ilaçlarla karşılaşıyor hamilelikle ilk defa karşılaşıyor. benim ikinci denemem ilkindeki belirtiler yok bende. Göğüsler deki hassasiyet baya yoğundu baya acıyordu ben de şuan yok

Ben de bide kasıkta seğirme olmuştu çok iyi hatırlıyorum böyle yatakta sağdan sola soldan sağa dönünce falan

Ben de bide kasıkta seğirme olmuştu çok iyi hatırlıyorum böyle yatakta sağdan sola soldan sağa dönünce falan
Arada birkaç kere oldu bende de seğirme ama ne olduğunu anlayamadım. Doktor bana bu ilaçlara çok erken başlattı opudan sonra ilk adetimde hemen ilaçlara başladık yani ben yaklaşık bir aydır içiyorum diğer doktorlar bu kadar erken başlatmamış sanırım.

Back