• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayı tüp bebek olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anneyolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
3
1
1
Merhabalar, şubat ayında tüp bebek yolculuğum başlıyor Bahceci Fulya Tüp Merkezinde. Şubat' ayında başlayanlar toplanalım 🥰
Sürecinize nasıl hazırlanıyorsunuz?

İnşallah tez vakitte güzel sonuçlar alırsın 🥰 ne zaman yumurta toplaman belli mi?

Merhabalar kasım da başladım ama 2. Adetimi bekliyorum ama doktorum şubat gibi transfer yaparız demişti

Son durumunuz nedir? Transferiniz yapildimi
Opu işlemi yapıldı. 21 yumurta toplandı, 17 tanesi olgunmuş onlarla işleme başlandı. 1. Gun 11 tanesi dollenmis. Az once aradilar bugun 3. Gun hepsi yasiyormus 5 tanesi iyi 6 taneside geriden geliyormus . Ben pcos oldugum icin rahim dinlendirme donemindeyim hemen transfer olmayacak zaten opu da cok agrili oldu bende hala daha karnimda agrilar var

Merhaba bende bahceci fulya da özkan hocamla devam ediyorum sürece regl olduğumda başlayacağım 4 gun gecikti regl hala olmadım boyle birsey yaşayan var mı ? Doktora danışmanlı mıyım?

Merhaba bende bahceci fulya da özkan hocamla devam ediyorum sürece regl olduğumda başlayacağım 4 gun gecikti regl hala olmadım boyle birsey yaşayan var mı ? Doktora danışmanlı mıyım?
merhaba sorunuza yanıt değil ancak sizi forumda görünce sormak istedim. aynı doktorla sürece başlamayı düşünüyorum. klinik ve doktordan süreç olarak memnun musunuz? ve fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz? malum yeni yıl pek bir bilgi yok

Son düzenleme:
Merhaba opu oldum 1. Gün bugün 5 adet var elimizde ne olacak merak ediyorum Brüksel tüp bebek merkezinde başladım.Çikolata kisti var diye pek ümitli değildim ama yumurtalar döllendi şimdilik.6. Güne ne kalırsa donduracaklarmış Allah bilir artık.Hepimize bol şanş kızlar Allah büyük🙏

merhaba sorunuza yanıt değil ancak sizi forumda görünce sormak istedim. aynı doktorla sürece başlamayı düşünüyorum. klinik ve doktordan süreç olarak memnun musunuz? ve fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz? malum yeni yıl pek bir bilgi yok
Merhaba daha önce başka bir kliniği ve doktoru tecrübeme göre kliniktende doktorumdanda memnunum ben biraz bana net gelen doktorlar bana daha iyi geliyor ama daha babacan gelsin istiyorsanız bu o doktor değil net bilgilerle geliyor ve bana çok daha iyi geliyor opu + taze transfere 83.000 istediler ilaçlar hariç benimki dondurulmuş olduğu icin rahim dinlendirmeye 14.400 tl alındı ekstra olarak histeroskopi ve rahim çizme işlemine 70.000 lira verdim. Ilaclari tam bilmiyorum ama 40.000 falanda opu öncesi kullandığım ilaçlar tutmuştur diye tahmin ediyorum

Merhaba opu oldum 1. Gün bugün 5 adet var elimizde ne olacak merak ediyorum Brüksel tüp bebek merkezinde başladım.Çikolata kisti var diye pek ümitli değildim ama yumurtalar döllendi şimdilik.6. Güne ne kalırsa donduracaklarmış Allah bilir artık.Hepimize bol şanş kızlar Allah büyük🙏
Umarim cok guzel haberler alırsınız 🙏

Merhabalar benimde sürecim Özkan beyle devam ediyor ilk denemem maalesef negatif oldu gebelik oluştu fakat betam artışım istenilen şekilde olmadı ve düşükle sonuçlandı şimdi 2. Transfer için hazırlık yapıyorum cumartesi muayem var

Merhabalar benimde sürecim Özkan beyle ilk denemem negatif oldu maalesef gebelik oluştu fakat betam artışım istenilen şekilde olmadı ve düşükle sonuçlandı
Özkan ve asistanı nazlı hanım çok iyi fakat ciddi biri yani ben karşısında her istediğimi soramiyorum ve bahcecinin tek sıkıntısı bana göre maddi olarak her ay alakasız bir şekilde artış yapıyorlar ve insanları çok zorluyorlar ve birde doktorla birebir görüşmeniz biraz zor oluyor muayene ediyor ve elinize ilaç reçetesi veriliyor gönderiliyor benim öyle oldu opu oldum çok fazla yumurtam oldu iç kanama geçirmek üzereydim hastaneye zor yetistirildim bunu bildirdim nedenini sordum ama hiç ilgilenmediler açıkçası biraz pişmanlığım var ama dondurulmuş embriyom olduğu için maalesef 2. Transferimi de yapmak zorundayım Özkan bey bana benden pozitif beklediğini rahim kalinligimin embriyomun harika olduğunu transfer işleminin çok güzel geçtiğini (ben panik yaptığım için anestezili yaptırdım transfer işlemini de) söyledi sonucu söylediğimde neden peki bu kadar iyiyse böyle oldu dediğimde bir cevap alamadım

Merhabalar benimde sürecim Özkan beyle devam ediyor ilk denemem maalesef negatif oldu gebelik oluştu fakat betam artışım istenilen şekilde olmadı ve düşükle sonuçlandı şimdi 2. Transfer için hazırlık yapıyorum cumartesi muayem var
ayyy umarım çok güzel ve sağlıklı olur bu sefer. bende başladım transfer hazırlığına 3. günüm bugün :)

ayyy umarım çok güzel ve sağlıklı olur bu sefer. bende başladım transfer hazırlığına 3. günüm bugün :)
Amin canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz bu yolda olan herkes Allah kucağımızı boş bırakmasın 🙏🏻🤲🏻
Transfer hazırlığı derken ilaç kullanımına mı başladınız ve ilk denemeniz mi

3.denemem benim özkan hocayla ilk denemem evet ilaçlara başladım amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz bu yolda olan herkes Allah kucağımızı boş bırakmasın 🙏🏻🤲🏻
Transfer hazırlığı derken ilaç kullanımına mı başladınız ve ilk denemeniz mi
3.denemem benim özkan hocayla ilk denemem evet ilaçlara başladım amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba aynı ilaçlar mı o yüzden sormak istedim birde sorun neyde söylemek isterseniz
estrofem coraspin ve vitaminlerim var şuanda ben dış gebelik geçirdim dış gebelik ameliyatımda tüpüm tıkandı ve ameliyattan sonra yarım rahimli olduğumu öğrendim. tüp tkandığı için tüp bebek dışında bir seçeneğim kalmadı

estrofem coraspin ve vitaminlerim var şuanda ben dış gebelik geçirdim dış gebelik ameliyatımda tüpüm tıkandı ve ameliyattan sonra yarım rahimli olduğumu öğrendim. tüp tkandığı için tüp bebek dışında bir seçeneğim kalmadı
Bana da ilk denemede vermişti bu ilaçları bide iğne vermişti bakalım şimdi ne vericek yarın kontrol var kısmetse
Oo çok zor süreç geçirmişsin canım Allah yardımcın olsun inşallah olur sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🙏🏻 olsun canım tüp yada normal bizimde kaderimiz sınavımız buymuş yeter ki olsun kucaklarimiza alalım da o duyguyu yaşayalım bizde transfer için gün verdi mi doktor

Back