• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı transfer olanlar 😇

O kadarını yapabileceğimi sanmıyorum, daha fazla strese girerdim bunları takip etsem. Benim doktoruma bunları sorduğumda “çok abartmaya gerek yok, insanlar savaşlarda, hastalıklar geçirirken, çok stresli dönemler yaşarken de hamile kalabiliyor. Sonuçta hamile olmak için ihtiyaç olan 1 yumurta 1 sperm” diyor. Kısmette var ise olur biz niyetimizi iyi tutalım olumlu düşünelim
Doktorlarımız aynı olabılır bence 😀

O kadarını yapabileceğimi sanmıyorum, daha fazla strese girerdim bunları takip etsem. Benim doktoruma bunları sorduğumda “çok abartmaya gerek yok, insanlar savaşlarda, hastalıklar geçirirken, çok stresli dönemler yaşarken de hamile kalabiliyor. Sonuçta hamile olmak için ihtiyaç olan 1 yumurta 1 sperm” diyor. Kısmette var ise olur biz niyetimizi iyi tutalım olumlu düşünelim
Evet öyle.gercekten, benim doktorumda hep.oyle der, bir yumurta bir sperm 🤣 ama bulusturamiyoruuz

Benim de çarşamba inşallah transferim, şuracıkta durayım gelişmeleri takip edeyim bende, hepinize hayırlı pozitifli sonuçlar inşallah 🤗

Amin canım inşallah 🤲♥️ çok sağol bilgiler için, bende bu sene bitmeden düşünüyorum, doktorla konuştum devlet destekli olabiliyor Muş iki aşılama.oldugu için 17bin dedi, ilaçlar hariç sanırım 25./27bin tutar diye hesapladım. İnşallah nasip olsunda hayırlısıyla
Tubimder üzerinden anlaşmalı yerlerde yaptırırsan 12 bine yaptırabilirsin ben medicalpark bahçelievlerde yaptırıyorum. İlaçları da instagram üzerinden elinde kalanlar satıyordu daha düşük fiyata elden istanbul içi alıp topladım

Yattığımda sırtımda ağrı bacaklarımda sanki çok yürümüşte yorulmuşm gibi kas ağrıları var üst kısımda

Back