Şubat ayı transfer olacaklar

Selam, estrofem bildiğim kadarı ile menopoz ilacı zaten. Geciktirmesi normal olabilir. Bana doktorum transfer öncesi son reglim olduktan sonra estrofem başlattı. Önceki ay doğum kontrol hapı vermişti. Tam aksi reglim 4 gün erken gelmişti. Estrofemdem dolayı gecikmiş sizin sanırım.

Benim 5. Günüm işte 6 olacak ama hala gelen giden yok bekliyorum. Stres oldum ve stres olduğum için gecikiyor sanırım bilmiyorum
Bence de stres olduğun için gecikiyor olabilir ama benim doktorum bana tarlusal başlatmıştı opudan sonra
İkinci regl imde de zaten doğum kontrol ve zoladex diye iğne yaptırmıştım onların etkisi olmuştur olmamda
Kendini rahatlatmalısın bence aklından çıkar yürüyüş yap vs kendiliğinden gelecektir ama regl gecikmesi de çok doğal bu arada burda bir çok kişiden duymuştum

Bende seninle aynı durumdayım 2 gün erken geldi 2. Regl im daha sonra estofem başlattı
Ama bende zoladex olmuştum 9 ocakta
Bugün regl imin 4. Günü ve transfer sürecine hazırlanalım dedi sende mi aynı durumdasın şuan

Merhaba, EB erken blastosist demek canım. Yani henüz tam olarak skorlanacak düzeye gelmeden dondurulmuş ama kalitesinin iyi göründüğü söylendi. Ender Hanım dünya tatlısı biri ama en önemlisi çok bilgili kendisinden danışmanlık aldım. İnşallah Rabbim bize de isteyen herkese de nasip etsin cevabın için teşekkür ederim

Rica ederim canım Allah yüzümüzü güldürsün inş

Yürüyüş yapıyorum dışarı çıkıp geziyorum gün içinde aklıma gelmiyor ama her akşam aklıma geliyor ister istemez 3 bebek kaybından sonra artık olumlu bir şeyler duymak istiyorum doğal olarak. Tüp bebeğe başlamadan önce tamamen aklımdan silmiştim ama manevi olarak çok yıpratıcı bir süreç gerçekten. Özellikle beklemesi

merhaba benimde bat 5 şubat bi aksilik olmaz ise adetin 1.veya 2. günü kontrole gidecegim 3 yıl önce dondurulmuş emriyom var 1 adet
ALLAH büyük ol diyip olduran Rabbim hepimize nasip etsin,
sanırım şubat ayı içinde trasfer olur diye umut ediyorum
tabiki gönlümden geçen adet olmamak ve hamile olduğumu görmek ama :) kısmet

Hadi inş canım bende şubat başı Allahın izniyle tabi. Bi aksilik olmazsa

Kuzum sen hala regl olmadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…