Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

iyi geceler arkadaşlar bekleyenler kervanına bende dahil oldum.aranızda banada yer var mı? :)benimde bat 20 şubat

selam herkese kafayı yiycem galiba yumurtlamam geçtiği halde pozitif gösteriyo neden acaba yumurlamadan sonraki iki gün negatif olmuştu şimdi yine pozitife döndü yani yineme çatlıycak anlamadım ki yada adetim yaklaşıyo onunlamı ilgili bir bilen varsa cevaplarsa sevinirim umarım hepimiz bu ay seviniriz...

Bazen adet dönemine yakın tekrar yumurtlama oluyordur sen çalısmalara devam et

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
huzurluyuvam:17şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
esmer18:25 şubat

subat ayi listemiz baya kabarim umarim burda isimleri yazanlar da yazmiyanlar da bebislerini kucaklarina alirlar 9 ay sonra Allah hayirli evlatlar versin.

Mrh kızlar benide aranıza alın daha regl olmadım ama eli kulagında kan testi yaptırdım negatif cıktı anlasıldı bende şubata kaldım

Kesinlikle canim herkezden haberler bekliyoruz eger bu ay hamile kalirsak ta bol bol tavsiyelerde bulunalim birbirimize INSALLAH:)

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
huzurluyuvam:17şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
esmer18:25 şubat

polkstik overim varmış da doktorda daha tedavyle ilgli bişey söylemedii.ne olur bilmiyorum.

bende bugun kontrole gıttı doktor bı yumurtalık gordu belkı hamıle kalırsın bı ıkı gune bellı olur dedı bende tam soramadım bundan sonrakınde mı olur yoksa yapılanlardan bırımı olucak belkıde kısttır bılemıcem dedı.rahım agzında yara varmıs lazer onu aldı folık asıt bırde fıtıl verdı bna bakalım hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…