- Konu Sahibi pembemasal
inşallah şubat ayı herkese güzel mutluluklar getirir....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah şubat ayı herkese güzel mutluluklar getirir....
Insallah bu sefer olurrrkızlar listeye benide eklermisiniz. iki kez bebeklerimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.üç ay ara vermiştim bu ay çok ümitliydim ama bugün hastalandım.inşallah şubat bizim ayımız olur mutluluk haberlerimizi paylaşırız((((bat25 şubat
Insallah bu surecte stres yapmiyalim kafamiza fazla takmiyalim yeter umarim Allahim yuzumuzu guldurur
pembemasalcım nasılsın geldımı yumurtlama dönemın basladınzımı calısmalara ne alemdesınız benım yarın falan tam ovulasyon görüntüde degılde hesaplayıcılarda günasırı idare edıyoruz:)adetın 9.gününden ıtıbaren hamıle kalınabılcek günler yazmıstı ınternette bızde ozamna göre basladık yumurta benım olgunlasmaya basladı gaz sancıalrından bellıde o yumurta akı kıvamlı akıntı yok henüz
kızlar sızlerde hosgeldınız umarım lıstemzıde kırmızı kartr yazıalrını görmeyız:)![]()
ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
huzurluyuvam:17şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
yazçiçeği:20 subat
nurran:21 şubat
esmer18:25 şubat
havıcım bız ocagın sillesını yıyıp subata terfı edenlerdenız bızlede takolabılırsın yazdım lısteye ocak lıstesıde vardı ordakıler genelde adet gördü yada hamıleler yenı form burası yanı aldık gıttı aramıza[/QUOya ne kadar mutlu oldum anlatamam tekrar teşekkrler inşl hamiş kalırız elimiz göbüşümüzde bide biz dolaşalım dimi ama
pembemasalcım nasılsın geldımı yumurtlama dönemın basladınzımı calısmalara ne alemdesınız benım yarın falan tam ovulasyon görüntüde degılde hesaplayıcılarda günasırı idare edıyoruz:)adetın 9.gününden ıtıbaren hamıle kalınabılcek günler yazmıstı ınternette bızde ozamna göre basladık yumurta benım olgunlasmaya basladı gaz sancıalrından bellıde o yumurta akı kıvamlı akıntı yok henüz
kızlar sızlerde hosgeldınız umarım lıstemzıde kırmızı kartr yazıalrını görmeyız:)![]()
Beklemek çok zor kızlar yaaa. 18 şubata kadar nasıl beklicem 8 gün olmuş adetim geleli ama sanki bir ay olmuş gibiNeyse umarım biran önce güzel haberleri alırız da içimiz ferahlar biraz.
![]()
aynen 17 şubat nasıl gelicek diye düşünüyorum ama sonuç güzel olucaksa varsın zaman geçmesin
şubat ayı herkes için mutlu sonla noktalansın inş...