• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

kızlar listeye benide eklermisiniz. iki kez bebeklerimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.üç ay ara vermiştim bu ay çok ümitliydim ama bugün hastalandım.inşallah şubat bizim ayımız olur mutluluk haberlerimizi paylaşırız:(((((bat25 şubat

kızlar listeye benide eklermisiniz. iki kez bebeklerimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.üç ay ara vermiştim bu ay çok ümitliydim ama bugün hastalandım.inşallah şubat bizim ayımız olur mutluluk haberlerimizi paylaşırız:(((((bat25 şubat
Insallah bu sefer olurrr

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
frangranceteacher:1 şubat :36:
tugsad:2subat :36:
selnur81:2şubat :36:
simsiyah83:3şubat :36:
cindy83:4şubat :36:
humeyra87:5 şubat:36:
huzurlumutlu:5 şubat :36:
elabebek:9 şubat:36:
ebru_1907:10 şubat:36:
pembe masal:13 şubat:36:
fbetuly:13şubat:36:
huzurluyuvam:17şubat :36:
mustafa_ata:18 şubat :36:
ness66:18 şubat :36:
yazçiçeği:20 subat :36:
nurran:21 şubat :36:
esmer18:25 şubat :36:

kızlar benim bat 29 veya 30 ocak benide eklesenizzzz olur mu yoksa küseyim mi

pembemasalcım nasılsın geldımı yumurtlama dönemın basladınzımı calısmalara ne alemdesınız benım yarın falan tam ovulasyon görüntüde degılde hesaplayıcılarda günasırı idare edıyoruz:)adetın 9.gününden ıtıbaren hamıle kalınabılcek günler yazmıstı ınternette bızde ozamna göre basladık yumurta benım olgunlasmaya basladı gaz sancıalrından bellıde o yumurta akı kıvamlı akıntı yok henüz
kızlar sızlerde hosgeldınız umarım lıstemzıde kırmızı kartr yazıalrını görmeyız:):53:

pembemasalcım nasılsın geldımı yumurtlama dönemın basladınzımı calısmalara ne alemdesınız benım yarın falan tam ovulasyon görüntüde degılde hesaplayıcılarda günasırı idare edıyoruz:)adetın 9.gününden ıtıbaren hamıle kalınabılcek günler yazmıstı ınternette bızde ozamna göre basladık yumurta benım olgunlasmaya basladı gaz sancıalrından bellıde o yumurta akı kıvamlı akıntı yok henüz
kızlar sızlerde hosgeldınız umarım lıstemzıde kırmızı kartr yazıalrını görmeyız:):53:

hoşbulduk canım ben yanlış yere mi geldim sence benim bat 29-30 ocak arası beni listeye eklerler mi sence yoksa küscem de

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
havi1453:30ocak :36:
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
huzurluyuvam:17şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
yazçiçeği:20 subat
nurran:21 şubat
esmer18:25 şubat

havıcım bız ocagın sillesını yıyıp subata terfı edenlerdenız bızlede takolabılırsın yazdım lısteye ocak lıstesıde vardı ordakıler genelde adet gördü yada hamıleler yenı form burası yanı aldık gıttı aramıza:24:

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
huzurluyuvam:17şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
yazçiçeği:20 subat
nurran:21 şubat
esmer18:25 şubat

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jestinnnnnnnnnnnnnnnnn için teşekkürler

havıcım bız ocagın sillesını yıyıp subata terfı edenlerdenız bızlede takolabılırsın yazdım lısteye ocak lıstesıde vardı ordakıler genelde adet gördü yada hamıleler yenı form burası yanı aldık gıttı aramıza:24:[/QUOya ne kadar mutlu oldum anlatamam tekrar teşekkrler inşl hamiş kalırız elimiz göbüşümüzde bide biz dolaşalım dimi ama

Beklemek çok zor kızlar yaaa. 18 şubata kadar nasıl beklicem 8 gün olmuş adetim geleli ama sanki bir ay olmuş gibi :( Neyse umarım biran önce güzel haberleri alırız da içimiz ferahlar biraz. :34:

havıcım senın adet günün benım dogumgünüm:))ınsallah alırız buay haberlerı annelık cook güzel bırsey allah herkese nasıp etsın benım 3.5yasında bır oglum var ona kardes ıstıyoruz bızde umarım bıran önce gelir:emir_bebek:

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
frangranceteacher:1 şubat :36:
tugsad:2subat :36:
selnur81:2şubat :33:
simsiyah83:3şubat :33:
cindy83:4şubat :33:
humeyra87:5 şubat:33:
huzurlumutlu:5 şubat :33:
elabebek:9 şubat:36:
ebru_1907:10 şubat:33:
pembe masal:13 şubat:33:
fbetuly:13şubat:33:
huzurluyuvam:17şubat :33:
mustafa_ata:18 şubat :33:
ness66:18 şubat :33:
yazçiçeği:20 subat :33:
nurran:21 şubat :33:
esmer18:25 şubat:33:

Ewet ebrucum dunden basladi :) ve basladik:) umarim bu sefer olur ya hepimiz onu bekliyoruzzzz:)

Beklemek çok zor kızlar yaaa. 18 şubata kadar nasıl beklicem 8 gün olmuş adetim geleli ama sanki bir ay olmuş gibi :( Neyse umarım biran önce güzel haberleri alırız da içimiz ferahlar biraz. :34:

aynen 17 şubat nasıl gelicek diye düşünüyorum ama sonuç güzel olucaksa varsın zaman geçmesin
şubat ayı herkes için mutlu sonla noktalansın inş...

Back