- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.541
bebek sancıları olsun inşallahh....merhaba kızlar su saat oldu kac kere wc ye gittim sayısını unuttum :):)kırmızılar ziyarete gelmişmi diye ama cok şükür yok bişi
acaippp midem bulanıyor böle içten içten yaa anlatamamm size kac gündür hi. Böyle birsey hissetmemiştim ve karnımın alt kısmı kasıkları dogru acaiğ bir sancı var adet sancısı gibi deil ama içten içte bir agrı
kızlar sabah eşimle doktora gittik... Keseyi gördük :) 5+5 günlük hamileyim... :) ayy çok garip bir duygu. Kalp atışlarını duymadık henüz. Zaten normalmiş. Bakalım bir 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem. Inşallah yine bir aksilik çıkmaz. Bütün endişelerim gitti. Bebişimin kesesini görünce. Allah herkese nasip etsin. Tüm isteyenlere tez vakitte inşallah.. Bunun dışında toxoplazma testi yaptıracağım. Köpek beslediğimiz için. Medical park'a gitmeyi ve orada da doğum yapmayı düşünüyorum kısmetse.
Kızlar,
Dün kan tahlilim 700 lerde çıktı.1500 lerde kese görünürmüş.Cuma günü gel.Ult. bakalım dedim.Cuma günü Allah'ın izniyele görücez keseyi.İnşallah bi aksilik çıkmaz.Cuma gününden sonra sana hamile diyebiliriz dedi.
Lütfen dua edin ya...
Kızlarrrrrr wc ye gittim az önce karnım ağrıyor penbe kan geldi hamilelik suya mı düştü sanırım adetim gelecek. Hala hamile olma olasılığı varmı ?????????Ama bütün belirtiler vardı
belki yerleşme kanamasıdır.Bazılarında olabiliyormuş.Dur hemen morelini bozma bence..Bekle bakalım biraz daha
Kızlarrrrrr wc ye gittim az önce karnım ağrıyor penbe kan geldi hamilelik suya mı düştü sanırım adetim gelecek. Hala hamile olma olasılığı varmı ?????????Ama bütün belirtiler vardı
haydi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar,
Dün kan tahlilim 700 lerde çıktı.1500 lerde kese görünürmüş.Cuma günü gel.Ult. bakalım dedim.Cuma günü Allah'ın izniyele görücez keseyi.İnşallah bi aksilik çıkmaz.Cuma gününden sonra sana hamile diyebiliriz dedi.
Lütfen dua edin ya...
kızlar adetime daha 3 gün var ama az önce kahverengi akıntı geldi benden neden sizce regl öncesi olmazdı hiç böyle akıntılar
kızlar adetime daha 3 gün var ama az önce kahverengi akıntı geldi benden neden sizce regl öncesi olmazdı hiç böyle akıntılar
benimde 4-5 günüm var aynısı benden de geldi.. hayırlar olsun inş.
kızlar herkese merhaba listeye beni de alırmısınız benim 25 şubat bat ,
ama inşallah görmem kırmızıları da bebiş gelir onu yerine,
hamile olan bütün arkadaşaları kutlarım ne güzel bir sevinç yaşamışsınız,
Allah inşallah isteyen herkese nasip eder :)))
Kızlar,
Lütfen dua edin ya...
kızlar benim de bat 18 şubattı adetim başladı galiba kahverengi akıntıyla birlikte( geçen aya göre 6 gün öne geldi. 9.ayın sonunda yine hüsrannnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?