- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.501
canimsin :) ne gordun banucum ruyanda:) beliki hamile oldugum mesaji sana gelmistir:)
hayır olsun tabii, rüyamda sen yazmıştın hamişim diye , mutlu olduğumu hatırlıyorum çok uykumda.. sabah uyanınca da gelip baktım var mı bi havadis senden diye:))
insallah hayilri haberleri yazarim canim yakinda :)
benimde adet günüme az kaldı ama fazla umutlu değilim 2 yıldır hayal kırıklı uğramaktan bıktım gene uğrarmıyım bilmiyorum:18:
ama yinede dua ediyorum inş. gene hayal kırıklığına uğramam ya size güzel haberleri veririm hamileler listesine bende yazılırım inş. diğer arkadaşlar gibirabbim isteyen herkese nasip etsin şubat ayındada mart ayındada bekleyenlerin umutlarını rabbim lutfuyla karşılasın hepinize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :119: :119:
benimde adet günüme az kaldı ama fazla umutlu değilim 2 yıldır hayal kırıklı uğramaktan bıktım gene uğrarmıyım bilmiyorum:18:
ama yinede dua ediyorum inş. gene hayal kırıklığına uğramam ya size güzel haberleri veririm hamileler listesine bende yazılırım inş. diğer arkadaşlar gibirabbim isteyen herkese nasip etsin şubat ayındada mart ayındada bekleyenlerin umutlarını rabbim lutfuyla karşılasın hepinize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :119: :119:
amin canım inşallah. inşallah bu ay hayal kırıklığı olmaz pozitifi gösteririz.
Amin canim insallah sen de tez mutlu haberler verirsin bize
amin hayatım, inşallah bekleyişin sona erer bu ay, bebeğinin müjdesini paylaşırsın bizimle:)
kızlarr gebelik testi yaptım ilk defa silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim orda silik çıktıysa kanda belli olurmu
daha 2gün var :))
bi bekleyebilsem zaten doktor 20sinde test yapalım dedi sanki yıllar var :)
kızlarr gebelik testi yaptım ilk defa silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim orda silik çıktıysa kanda belli olurmu
arkadaşlar ben az önce kan testi yaptırdım gebelik için adet günümü 4 gün geçti.sonucu yarın sabah alıcam.ama belli bir belirtim yok sadece göğüslerimin çok büyüdüğünü hissediyorum bi de akıntım yok denecek kadar az geldiği zamanda süt beyaz bir akıntı geliyor..inşallah hamileyimdir.allah isteyen herkese nasip etsin hepimize nasip etsin inşallahhhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?