Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

canimsin :) ne gordun banucum ruyanda:) beliki hamile oldugum mesaji sana gelmistir:)

hayır olsun tabii, rüyamda sen yazmıştın hamişim diye , mutlu olduğumu hatırlıyorum çok uykumda.. sabah uyanınca da gelip baktım var mı bi havadis senden diye:))

benimde adet günüme az kaldı ama fazla umutlu değilim 2 yıldır hayal kırıklı uğramaktan bıktım gene uğrarmıyım bilmiyorum:18:

ama yinede dua ediyorum inş. gene hayal kırıklığına uğramam ya size güzel haberleri veririm hamileler listesine bende yazılırım inş. diğer arkadaşlar gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin şubat ayındada mart ayındada bekleyenlerin umutlarını rabbim lutfuyla karşılasın hepinize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :119: :119:

Son düzenleme:

amin hayatım, inşallah bekleyişin sona erer bu ay, bebeğinin müjdesini paylaşırsın bizimle:)

Amin canim insallah sen de tez mutlu haberler verirsin bize

amin canım inşallah. inşallah bu ay hayal kırıklığı olmaz pozitifi gösteririz.

arkadaşlar ben az önce kan testi yaptırdım gebelik için adet günümü 4 gün geçti.sonucu yarın sabah alıcam.ama belli bir belirtim yok sadece göğüslerimin çok büyüdüğünü hissediyorum bi de akıntım yok denecek kadar az geldiği zamanda süt beyaz bir akıntı geliyor..inşallah hamileyimdir.allah isteyen herkese nasip etsin hepimize nasip etsin inşallahhhhh.

selamlar herkese ,,, bugün yarın ve sonraki günn haberler bekliyoruz baya yoğun bir hafta olacak bu hafta inşallah herkesten güel güzel mesajlar alır bizde umutla dolarız..gönlünüze göre olsun hersey , sıkmayın canınızı oluruna bırakalım herseyi ,,bir bebeğiniz olana kadar en önemli şey kendinizsiniz..önce kendiniz sağlıklı ve mutlu olun..

bi bekleyebilsem zaten doktor 20sinde test yapalım dedi sanki yıllar var :)

:)) gerçekten zor tatlım o bekleme süreci anlayabiliyorum seni.. ama inşallah beklediğine değecer bebiş müjdesi alırsın.. olmadı iki gün sonra yeniden yap test evde..:)

hadi hayırlısı arkadasım mutlu haberleri beklyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…