Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Canım ilk öğrendiğimde yumurtlama gnümü 18 gün geçmişti ve 1132.46 idi... Bugün ise doktor 5hafta 5 günlük dedi. Tabi doktorlar sat a göre hesaplıyorlar çünkü. Bugün itibari ile hcg seviyemi bilmiyorum.

sadece kahverengi lekenlenme mi yoksa tamamen başladı mı adetin? yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm de..

şu an kahverengi saat 5 ten beri böyle. inşallah dediğin gibidir canım ama sanmıyorum çünkü karın ağrısı da başladı sabaha kesinleşir artık ( teşekkür ederim duyarlılığın için

Kızlar benim yerleşme kanaması baya baya adet kanamasına döndü yaniiiii Mart ayına transferim. Adetime 3 gün vardı ama anlaşılan süpriz yapmak istemiş kırmızılar. Sabah çok molalim bozuldu ama şimdi iyiyim Demek ki hayırlısı böyleymiş. Sağlıkla hayırlısı olsun hepimiz için. Sizlerin güzel haberlerini takip etmeye devam.

benim de 16 şubat yani yarındı ama maalesef bugün benim kırmızıcıklar da geldi insan çok üzülüyor ya moralim sıfır inşallah yarına düzelirim adete yakın dikat edin yazmışsın canım neden öle söyledin ben bu ay kendimi baya baya hamile sanmıştım çünkü senin de hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin...

bende seninle aynı durumdayım canm sen kendini toplamışsın ama ben hala toplayamadın ben baya kaptırmışım kendimi heralde ama belirtilerim ilk hamileliğimin belirtileri idi neyse inşallah RABBİM hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder...

selam kızlar bende bu ay boş çıkanlardanım benim batım yarındı ama beni daha fazla umutlandırmamak için heralde erken geldi çok üzüldüm hala toparlayamadım artık bidaha ki aya da diyemiyorum RABBİM büyük ama insan umutsuzluğa düşüyor hamile olan arkadaşlarım hayırlısıyla kucağınıza da almak nasip olur inşallah......

uzun zaman dır uyeyim arasıra gebelikten şüphelendiğimde hep girerim buraya ve sağolsun arkadaşlarımızda hep yardımcı olur
6 senelik evliyim ve çok şükür 15hafta 2 günlük hamileyim. çok uğraştım pco hastasıyım ve 2 kere polip ameliyatı oldum. senelerce gittiğim doktorlar yalnış tedavi uygulamış. çok şükür ki doktorumu buldum ve sayesinde çok iyi ve mutluyum. demem o ki sabredin çok zor olsada isyan etmeyin. ben her ay gebelik belirtilerin hepsini yaşadım. ama hepsinde üzüntüyle sonuçlandı. tedaviye başladım ve başladığım ilk ay da hamile kalmışım hiç beklemiyordum hatta imkansız gibi geliyordu. eşim adetime 2 gun kala 5-6 tane test alıp gelmişti çok kızdım ama meraktan hergun bir tane yaptım hepsinde husrana uğradım.adetimi 4 gün geçince yaptıgımda 2. çizgiyi bariz gördüm.inanmadım çünkü 1 gun oncesinde hiçbişey çıkmamıştı ama doktora gidip oanylattım ve çok şükür hamileydim.inanırmısınız uykudan başka hiçbir belirtim olmadı mide bulantısı baş dönmesi ağrı vs. herkezde farklılık gösteriyor demekki hamile kalmadan 6 yıl boyunca yaşadım ama gebe olmasamda gebelik belirtilerinin hepsini:)
sizi sıktıysan kusura bakmayın kızlar sadece sizin yaşadıklarınızı umudunuzu yada üzüntünüzü o kadar iyi anlıyorum ki payşamak istedim.
allahım herkezin gönlüne göre versin kucaklarını boş bırakmasın inş. allahım herkeze bu güzel günleri en kısa zamanda gösterir inş.
çok konuştum lütfen kusura bakmayın herkeze iyi geceler. umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemek dileğiyle.

sonuçta hamile olabilirsin ve sen bunu bilmeyebilirsin o yüzden ben genelde adetime az gün kaldıysa ağrı kesici bile atmamaya çalışıyordum herkesin hakkında hayırlısı canım allahımherkese nasip etsin ve yeni okuduğum bişey çok tuhafıma gitti kadınlar kimyasal gebelik geçirebiliyormuş ve bundan bizim haberimiz olmadan adet görüyormşuz vucut atıyormuş

cnm benim moralini bozma herşeyin hayırlısı mutlaka bizlerin bilmediği bir neden varki bekliyoruz Allah büyük ve bizim dualarımızı duyuyo zamanı geldiğinde bizlerede bu hediyeyi göndericek bize düşen sabırla beklemek (bol bol dua etmek)

ne kadak güzel şeyler yazmışsın inşallah biz bekleyenlerde muradımıza ereriz(senin adına çok sevindim inşallah sağlıklı sekilde bebişi kucagına alırsın:))

şu an kahverengi saat 5 ten beri böyle. inşallah dediğin gibidir canım ama sanmıyorum çünkü karın ağrısı da başladı sabaha kesinleşir artık ( teşekkür ederim duyarlılığın için

kızlar hepinizi cok iyi anlıyorum ama nolur can sıkmak üzülmek yok
kolay degil 1 ay umutla bekleniyor ama herseyde vardır bir hayır dememli Rabbime sıgınmalı ve dua etmeliyiz
inşallah mart ayında göbekleriniz dolar

ne güzel anlatmıssın
cok sıkıntılardan gecmişsin ama cok şükür hamile kalmıssın
Rabbimin bize ne yi ne zman hayırlı kıldıgını bilemeyiz ve sabırsız varnıyoruz ama emeklerinin karsılıgını almıssın darısı bizim basımıza
hayırlısıyla saglıkla sıhhatle al kucagına bebişini

günaydın kızlar
gece rüyalarıma girdi kac kere rüyamda kırmızıların geldigini hissettiğimi falan gördüm
bal kızım uyandıkca süt istedikce tuvalete gittim ama yok :)
hala kırmızı görmedim hayırlı ise benle kalsın içimdeki can inşallah
bugun dışarı cıkınca test alcam yarın ilk wc ziyaretimde yaparım artık

inşallah topiğimiz bugunde cok gebe haberleri alır alamayanlarada üzülmek yok hersey kısmet ve hayır işi Rabbim martta nasip eder inşallah diyelim

ben şimdi işlere girişeyim dışarı cıkcam erkenden
sizleri öptm

bir ay daha devirdim acaba hamilemiyim diye ama bu ayda umutları yerle bir ettik kahverengi akıntının arkası dün akşam geldi ve regl oldum ayları devirdikçe umutlarda tükeniyor galiba belkide tam umudumuzu kestiğimiz anda rabbim vericek diye umut ediyoruz yine :) olmadı kızlar bu ay da kırmızı kartı yedim gerçi daha regl olmama vardı beklenen tarihtende 3 gün önce geldi fazla hayallare kapılmayayım diye herhalde

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben daha beklemeyi surduruyorum ve hicbir belirti yok 6 gun gecti adet yok belirti yok hayirlisi bakalim...Umarim sizlerden hamile haberleirni alirsiniz

kızlar günaydın ,, dün neler yaşanmış neler; sevinçler , umutlar , hayal kırıklıkları ,,,,,,,,ama hepsi dünde kaldı ve bugün yeni güzell bir gün olacak , hamiş olanları tebrik ediyorum , kırmızıları görenleride umuda davet ediyorum ,,umarım hepimiz en yakın zamandaa bebeklerimizi kucağımıza alırız,,bakın arkadaşlarımız ne zorlu yollardan geçerek ne sabırlar göstererek muradlarına ermişler..moralleri bozmak yok bu ay olmazsa öbür ay umudumuzu yitirmek yok.

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben daha beklemeyi surduruyorum ve hicbir belirti yok 6 gun gecti adet yok belirti yok hayirlisi bakalim...Umarim sizlerden hamile haberleirni alirsiniz

pembemasal günaydın,, çok sabırlısın vallahi ben çatlayacam artık meraktan hadi bişiler yap alalım şu güzel haberi hoplayalım zıplayalım hepbaraber

pembemasal günaydın,, çok sabırlısın vallahi ben çatlayacam artık meraktan hadi bişiler yap alalım şu güzel haberi hoplayalım zıplayalım hepbaraber

canim ader duzensizligi oluyor bazen ondan umutlanmak istemiyorum hemen ben yurt disinda yasadigim icin doktor izin vermeden kan tahilili yaptiramiyorum pazara kadar bekliyip idrar testi yaparim yine:S ama ya basit bir adet gecikmesiyse hem heycan hem korku benimkisi:S

anlaıyorum canım sende haklısın, o zaman sen içinden ne zaman ne yapmak geliyorsa öle yap ,,,peki normalde ne kadar gecikme yaşıyordun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…