- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.581
hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin allahım bişey sorcam ben çok erken öğrendim hamileliğimi yarın 4 haftalık olacak
şu anda değerleri çok çabuk yükseliyor doktor ikiz olabilir dedi :))) bugün 160.15 di beta hcg ilk öğrendiğinde ne kadarlıktı ve değerlerin neydi biliyormusun
sadece kahverengi lekenlenme mi yoksa tamamen başladı mı adetin? yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm de..
benim de 16 şubat yani yarındı ama maalesef bugün benim kırmızıcıklar da geldi insan çok üzülüyor ya moralim sıfır inşallah yarına düzelirim adete yakın dikat edin yazmışsın canım neden öle söyledin ben bu ay kendimi baya baya hamile sanmıştım çünküiyi akşamlar arkadaşlar bende hamile olduğumu cumartesi öğrendim son adet tarihim 16 şubat yani yarın
cumartesi ayın 11iydi sabah erkenden gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi 1 saat sonra çok silik çıktı yani yaparsanızda sabah idrarını yapın çokta testlere güvenmeyin korunmuyorsanız her ay adete yakın kendinize dikkat edin
Kızlar benim yerleşme kanaması baya baya adet kanamasına döndü yaniiiii Mart ayına transferim. Adetime 3 gün vardı ama anlaşılan süpriz yapmak istemiş kırmızılar. Sabah çok molalim bozuldu ama şimdi iyiyim Demek ki hayırlısı böyleymiş. Sağlıkla hayırlısı olsun hepimiz için. Sizlerin güzel haberlerini takip etmeye devam.
bugün kırmızıları gördüm.2 gün gecikmişti,hamileyim diye umutlanmıştım,hayırlısı.artık marta kaldı umutlar
benim de 16 şubat yani yarındı ama maalesef bugün benim kırmızıcıklar da geldi insan çok üzülüyor ya moralim sıfır inşallah yarına düzelirim adete yakın dikat edin yazmışsın canım neden öle söyledin ben bu ay kendimi baya baya hamile sanmıştım çünküsenin de hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin...
bende seninle aynı durumdayım canm sen kendini toplamışsın ama ben hala toplayamadın ben baya kaptırmışım kendimi heralde ama belirtilerim ilk hamileliğimin belirtileri idi neyse inşallah RABBİM hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder...
selam kızlar bende bu ay boş çıkanlardanım benim batım yarındı ama beni daha fazla umutlandırmamak için heralde erken geldi çok üzüldüm hala toparlayamadım artık bidaha ki aya da diyemiyorum RABBİM büyük ama insan umutsuzluğa düşüyor hamile olan arkadaşlarım hayırlısıyla kucağınıza da almak nasip olur inşallah......
uzun zaman dır uyeyim arasıra gebelikten şüphelendiğimde hep girerim buraya ve sağolsun arkadaşlarımızda hep yardımcı olur
6 senelik evliyim ve çok şükür 15hafta 2 günlük hamileyim. çok uğraştım pco hastasıyım ve 2 kere polip ameliyatı oldum. senelerce gittiğim doktorlar yalnış tedavi uygulamış. çok şükür ki doktorumu buldum ve sayesinde çok iyi ve mutluyum. demem o ki sabredin çok zor olsada isyan etmeyin. ben her ay gebelik belirtilerin hepsini yaşadım. ama hepsinde üzüntüyle sonuçlandı. tedaviye başladım ve başladığım ilk ay da hamile kalmışım hiç beklemiyordum hatta imkansız gibi geliyordu. eşim adetime 2 gun kala 5-6 tane test alıp gelmişti çok kızdım ama meraktan hergun bir tane yaptım hepsinde husrana uğradım.adetimi 4 gün geçince yaptıgımda 2. çizgiyi bariz gördüm.inanmadım çünkü 1 gun oncesinde hiçbişey çıkmamıştı ama doktora gidip oanylattım ve çok şükür hamileydim.inanırmısınız uykudan başka hiçbir belirtim olmadı mide bulantısı baş dönmesi ağrı vs. herkezde farklılık gösteriyor demekki hamile kalmadan 6 yıl boyunca yaşadım ama gebe olmasamda gebelik belirtilerinin hepsini:)
sizi sıktıysan kusura bakmayın kızlar sadece sizin yaşadıklarınızı umudunuzu yada üzüntünüzü o kadar iyi anlıyorum ki payşamak istedim.
allahım herkezin gönlüne göre versin kucaklarını boş bırakmasın inş. allahım herkeze bu güzel günleri en kısa zamanda gösterir inş.
çok konuştum lütfen kusura bakmayın herkeze iyi geceler. umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemek dileğiyle.
ne kadak güzel şeyler yazmışsın inşallah biz bekleyenlerde muradımıza ereriz(senin adına çok sevindim inşallah sağlıklı sekilde bebişi kucagına alırsın:))
şu an kahverengi saat 5 ten beri böyle. inşallah dediğin gibidir canım ama sanmıyorum çünkü karın ağrısı da başladı sabaha kesinleşir artık( teşekkür ederim duyarlılığın için
Kızlar benim yerleşme kanaması baya baya adet kanamasına döndü yaniiiii Mart ayına transferim. Adetime 3 gün vardı ama anlaşılan süpriz yapmak istemiş kırmızılar. Sabah çok molalim bozuldu ama şimdi iyiyim Demek ki hayırlısı böyleymiş. Sağlıkla hayırlısı olsun hepimiz için. Sizlerin güzel haberlerini takip etmeye devam.
selam kızlar bende bu ay boş çıkanlardanım benim batım yarındı ama beni daha fazla umutlandırmamak için heralde erken geldi çok üzüldüm hala toparlayamadım artık bidaha ki aya da diyemiyorum RABBİM büyük ama insan umutsuzluğa düşüyor hamile olan arkadaşlarım hayırlısıyla kucağınıza da almak nasip olur inşallah......
ne güzel anlatmıssınuzun zaman dır uyeyim arasıra gebelikten şüphelendiğimde hep girerim buraya ve sağolsun arkadaşlarımızda hep yardımcı olur
6 senelik evliyim ve çok şükür 15hafta 2 günlük hamileyim. çok uğraştım pco hastasıyım ve 2 kere polip ameliyatı oldum. senelerce gittiğim doktorlar yalnış tedavi uygulamış. çok şükür ki doktorumu buldum ve sayesinde çok iyi ve mutluyum. demem o ki sabredin çok zor olsada isyan etmeyin. ben her ay gebelik belirtilerin hepsini yaşadım. ama hepsinde üzüntüyle sonuçlandı. tedaviye başladım ve başladığım ilk ay da hamile kalmışım hiç beklemiyordum hatta imkansız gibi geliyordu. eşim adetime 2 gun kala 5-6 tane test alıp gelmişti çok kızdım ama meraktan hergun bir tane yaptım hepsinde husrana uğradım.adetimi 4 gün geçince yaptıgımda 2. çizgiyi bariz gördüm.inanmadım çünkü 1 gun oncesinde hiçbişey çıkmamıştı ama doktora gidip oanylattım ve çok şükür hamileydim.inanırmısınız uykudan başka hiçbir belirtim olmadı mide bulantısı baş dönmesi ağrı vs. herkezde farklılık gösteriyor demekki hamile kalmadan 6 yıl boyunca yaşadım ama gebe olmasamda gebelik belirtilerinin hepsini:)
sizi sıktıysan kusura bakmayın kızlar sadece sizin yaşadıklarınızı umudunuzu yada üzüntünüzü o kadar iyi anlıyorum ki payşamak istedim.
allahım herkezin gönlüne göre versin kucaklarını boş bırakmasın inş. allahım herkeze bu güzel günleri en kısa zamanda gösterir inş.
çok konuştum lütfen kusura bakmayın herkeze iyi geceler. umudumuzu hiçbir zaman kaybetmemek dileğiyle.
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben daha beklemeyi surduruyorum ve hicbir belirti yok 6 gun gecti adet yok belirti yok hayirlisi bakalim...Umarim sizlerden hamile haberleirni alirsiniz
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben daha beklemeyi surduruyorum ve hicbir belirti yok 6 gun gecti adet yok belirti yok hayirlisi bakalim...Umarim sizlerden hamile haberleirni alirsiniz
pembemasal günaydın,, çok sabırlısın vallahi ben çatlayacam artık meraktan hadi bişiler yap alalım şu güzel haberi hoplayalım zıplayalım hepbaraber
canim ader duzensizligi oluyor bazen ondan umutlanmak istemiyorum hemen ben yurt disinda yasadigim icin doktor izin vermeden kan tahilili yaptiramiyorum pazara kadar bekliyip idrar testi yaparim yine:S ama ya basit bir adet gecikmesiysehem heycan hem korku benimkisi:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?