How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

merhaba kızlar su saat oldu kac kere wc ye gittim sayısını unuttum :):)kırmızılar ziyarete gelmişmi diye ama cok şükür yok bişi
acaippp midem bulanıyor böle içten içten yaa anlatamamm size kac gündür hi. böyle birsey hissetmemiştim ve karnımın alt kısmı kasıkları dogru acaiğ bir sancı var adet sancısı gibi deil ama içten içte bir agrı
:31:

kızlarrrr adet günümde hafif pembe bi akıntım oldu iki gün bile sürmedi sonra ben bu sabah idrar testi yaptırdım ikinci çizgi silik çıktı hamişmiyimm ?? :3:
Hamişsin sanırım :D Hadi hayırlı olsun diyeyim ben şimdiden ama sen ytinede bir doktora git.. :emir_bebek:

günaydın kızlar
benim bat bugun
normalde sabah kalktıgımda kırmızıları görmüş olurdum ama gelmediler busabah ve adetimin geciktigini hiç bilmem ben erken olur ama gecikmez
şimdi dakka bası wc ye gidiyorum gelmişmi diye
midemde bulanıyor içten içten
ayy cok heyecanlıyım yarın dışarı cıkcam ozman gebelik testi alırım hala kırmızıları görmemişsem ve cuma sabah ypatım inşallah
cok heyecanlıyım kızlarrr

İşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın.

Kızlaaarrrrr hamile haberlerini okudukca hem çok seviniyorum hem heycanlanıyorum. Hepinizin adına çok mutlu oldum işallah geri kalanlarda güzel haberlerimizi alırız.

İkiz bekleyenlerde içini ferah tutsun yakınlarımda ikizi olanlar var Allahın izniyle sağlıklı kucağınıza alırsınız. Allah korur onları bişicik olmaz işallah. Sadece biraz küçük doğuyorlar siz güzel annelerin güzel bakımlarıyla toparlanırlar bir de bakmışsınız ki kocaman olmuşlar aradan seneler geçmiş :D
İçiniz rahat olsun :34: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar sabah eşimle doktora gittik... Keseyi gördük :) 5+5 günlük hamileyim... :) Ayy çok garip bir duygu. Kalp atışlarını duymadık henüz. Zaten normalmiş. Bakalım bir 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem. İnşallah yine bir aksilik çıkmaz. Bütün endişelerim gitti. Bebişimin kesesini görünce. Allah herkese nasip etsin. Tüm isteyenlere tez vakitte inşallah.. Bunun dışında toxoplazma testi yaptıracağım. Köpek beslediğimiz için. Medical Park'a gitmeyi ve orada da doğum yapmayı düşünüyorum kısmetse.

Kızlar sabah eşimle doktora gittik... Keseyi gördük :) 5+5 günlük hamileyim... :) Ayy çok garip bir duygu. Kalp atışlarını duymadık henüz. Zaten normalmiş. Bakalım bir 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem. İnşallah yine bir aksilik çıkmaz. Bütün endişelerim gitti. Bebişimin kesesini görünce. Allah herkese nasip etsin. Tüm isteyenlere tez vakitte inşallah.. Bunun dışında toxoplazma testi yaptıracağım. Köpek beslediğimiz için. Medical Park'a gitmeyi ve orada da doğum yapmayı düşünüyorum kısmetse.

Canımmm, ben de senden haber bekliyordum.. çok güzel herşey yolunda, çok sevindim.. bak gördün mü sende rahatlamaya başladın.. inşallah çok mutlu, sorunsuz geçer tüm hamileliğin hayatım ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..:)

arkadaşlar ben az önce kan testi yaptırdım gebelik için adet günümü 4 gün geçti.sonucu yarın sabah alıcam.ama belli bir belirtim yok sadece göğüslerimin çok büyüdüğünü hissediyorum bi de akıntım yok denecek kadar az geldiği zamanda süt beyaz bir akıntı geliyor..inşallah hamileyimdir.allah isteyen herkese nasip etsin hepimize nasip etsin inşallahhhhh.

inş. c anım hamilesindir hayırlı haberleri vermeyi nasip eder rabbim :21:

Cok sevindim canım hadi hayırlı olsun Allah kucağınada almayı nasip etsin kuzuyu :D

Tekrar hamile kalanlar ve marta geçenler listesini güncellermisiniz bir göz atsak. Ben aklımda isim tutma özürlüsüyüm de :50:

Liste en son buydu tatlım;

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat Marta inşallah..
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat Marta inşallah..
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
super87 : HAMİLEEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
elabebek:9 şubat Marta inşallah
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
kelam : 11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
ebneha : 27şubat
pinarosm : 28 şubat

Canımmm, ben de senden haber bekliyordum.. çok güzel herşey yolunda, çok sevindim.. bak gördün mü sende rahatlamaya başladın.. inşallah çok mutlu, sorunsuz geçer tüm hamileliğin hayatım ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..:)

İnşallah arkadaşım inşallah :) Valla rahatladım... Kalp atışlarını da duysam bebeğimin çok iyi olacak. Hoş sonra 2li tarama, 3lü tarama derken hep kontrol hep kontrol... İnsan her birinde heyecanlanır valla :) Bugün doktor bizi çağırmadan önce kapının önünde heyecan yaptım içeride taniyonum bile yüksek çıktı. Sonra hemşie tekrar ölçtü neyse düzelmişti... Bakalım hayırlısı olsun.. Bebişim sağlıkla büyüsün doğsun inşallah. Senin de mart ayında allah yüzüne gülecek arkadaşım. Bakalım artık birbirimize yardımcı oluruz... Anlatırız olan bitenleri :)

İnşallah arkadaşım inşallah :) Valla rahatladım... Kalp atışlarını da duysam bebeğimin çok iyi olacak. Hoş sonra 2li tarama, 3lü tarama derken hep kontrol hep kontrol... İnsan her birinde heyecanlanır valla :) Bugün doktor bizi çağırmadan önce kapının önünde heyecan yaptım içeride taniyonum bile yüksek çıktı. Sonra hemşie tekrar ölçtü neyse düzelmişti... Bakalım hayırlısı olsun.. Bebişim sağlıkla büyüsün doğsun inşallah. Senin de mart ayında allah yüzüne gülecek arkadaşım. Bakalım artık birbirimize yardımcı oluruz... Anlatırız olan bitenleri :)

Amiiiin hayatım, tutsun inşallah duaların..:) Heyecanlanmaz mı insan, çok normal yani, ben de senin gibi olurum herhalde hamiş olsam:)

Cok sevindim canım hadi hayırlı olsun Allah kucağınada almayı nasip etsin kuzuyu :D

Tekrar hamile kalanlar ve marta geçenler listesini güncellermisiniz bir göz atsak. Ben aklımda isim tutma özürlüsüyüm de :50:

Sağol arkadaşım inşallah... Herşey yolunda giderse inşallah tahmini doğum tarihim 14 şubat... Normal istiyorum (şimdilik:) ) Ve tabi doktorlar da onay verirse. Epidural falan da istemiyorum. O duyguyu tatmak istiyorum inşallah...

cok güzel bir haber canım hersey yoluna giriyor gördünmü ..ayy saglıklı bir hamilelik saglıklı bir dogum ve salıklı bir bebiş nasip etsin Rabbim

Sağol arkadaşım inşallah... Herşey yolunda giderse inşallah tahmini doğum tarihim 14 şubat... Normal istiyorum (şimdilik:) ) Ve tabi doktorlar da onay verirse. Epidural falan da istemiyorum. O duyguyu tatmak istiyorum inşallah...
canım dogum tarih, nasıl 14 subat ? anlamadım
tabi herseyin normali güzel inşallah diledigin gibi gerceklerşir hersey

Valla kesin olursun canım. Çünkü insan kendine engel olamıyor. Ama aslında sakin olmak lazım... Önümüzdeki yol uzun :)

Öyle de işte insan yapamıyor herzaman:) inşallah bebişin kalp sesini duyunca daha rahat olacaksın ama arkadaşım, öyle geliyor bana.. hani o zaman insan gerçek olduğuna daha bi inanır gibi.. :)

canım dogum tarih, nasıl 14 subat ? anlamadım
tabi herseyin normali güzel inşallah diledigin gibi gerceklerşir hersey

Canım işte heyecan yaaa.... 13 Ekim demek istemiştim. Şubat ayında olduğumuz için, birde bu ay çok tarihe baktığım için. Gecikmemi görmek adına flan filan... Şubatta takılı kalmışım :D

Öyle de işte insan yapamıyor herzaman:) inşallah bebişin kalp sesini duyunca daha rahat olacaksın ama arkadaşım, öyle geliyor bana.. hani o zaman insan gerçek olduğuna daha bi inanır gibi.. :)

Aynen canım... Onun kalp atışlarını duyduğum an benim için milad olacak muhtemelen :) Ozaman bir nevze olsun rahatlayacak ve onu daha derinden hissedeceğim inşallah :)

Canım işte heyecan yaaa.... 13 Ekim demek istemiştim. Şubat ayında olduğumuz için, birde bu ay çok tarihe baktığım için. Gecikmemi görmek adına flan filan... Şubatta takılı kalmışım :D

anlamıstım zaten ekim demek istedi bu hatun diye hayırlısıyla o gunlere gel inşallah canım

Back