- 8 Ocak 2012
- 1.644
- 3.286
- 333
- 50
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.241
Kızlaaaarrrrrrr 2 Şubatta transferim oldu. Bugünki kan testi sonucum 40 sanırım hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm................
Kızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın sizeSonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) Veeeeeee sonuç 1132.46 Yani 18 günlük hamişimmmmmm
reglimi 2gün geçmişti evde idrar testi yaptım ve aynı gün sağlık ocağına kan testi verdim. Yani dünİdrar testim silik ikinci çizgiyi göstersi :) Bugün de saat 3 de kan testinin pozitifini aldım. Bunun dışında belirtim sürekli regl olacak gibi hissetmem, hafif bel ağrıları böyle sanki kasılır, çekilir gibi. Son 2-3 gündür de yani regl dönemimin zamanında da karnımın alt tarafında sertleşmeler yaşadım. Hatta mutfakta iş yaparken bangoya dayanınca karnım acıyordu. Bunun dışında hafif bulantılarım vardı ama ben hep böbreklerimdeki probleme bağlamıştım. Birde midemi üşütmüş gibi ağrılarım oldu İnşallah yardımı olur
benim dün adet tarihimdi ancak olmadım , bugün evde test yaptım gayet net bir tek çizgi gördüm
sanırım sadece basit bir gecikme yaşıyorum...
iyi haber alan tüm arkadaşlara hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin allahım.
tebriklerrrrrrrrdarısı başımıza
ay çok sevindim ne kadar güzel bir haber bu,,,bütün gün merakla bekledik..beklemeye değmiş ,,,,bundan sonrasıda heyecan ve neşeyle geçsin inşallah...
canım çok tebrik ederim..allah sağlıkla kucağınıza versin...
Bizim içinde dua et..
Kocaman tebrikler. Allah saglikli bir hamilelikten sonra saglikla bebisini kucagina almayi nasib etsin.
Artik kendine cok iyi davran,sakin kendini uzme ve kimsenin de seni uzmesine izin verme. :) Mutlu ol :)
kuzum tüm bu belirtiler var ama ne yazık ki tek çizgi çıktı :18:
benımde tutmnadı buayda kızlarBereketli Şubaaaaaaaaaaaat..:) tebrikler mavibatteniye darısı diğer kızların başına
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
super87 : HAMİLEEEEE
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat:marta insallah
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... Hepiniz için du ediyorum merak etmeyin. İsteyen herkese en kısa zaman da hamilelik diliyorum. Çok garip birşey
Arkadaşım belki de idrarına geçmemiştir henüz, belki de hamilesindir... Bilemeyiz ki... Sabırr
benımde tutmnadı buayda kızlar
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... Hepiniz için du ediyorum merak etmeyin. İsteyen herkese en kısa zaman da hamilelik diliyorum. Çok garip birşey
Arkadaşım belki de idrarına geçmemiştir henüz, belki de hamilesindir... Bilemeyiz ki... Sabırr
Arkadaşımmm.. Nasıl keyfin, duyurdun mu güzel haberi aileye, eşin nasıl karşıladı sonucu, anlat bize:) İnşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirsin tatlım.. bak gördün mü o böbrek için ilaçları kullanmayıp çektiğin ağrılara değdi, en güzel hediyen geldi..Sağlıkla kucağına da almayı da nasip etsin allah.. Kendine çok dikkat et bundan böyle..
Arkadaslar herkese gunaydin:) 2 gun once once idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. Suphelendim ve kan tahlili yaptirdim 56 cikti. Sizce bu iyi bi rakammi? Doktor daha cok kucuk dedi henuz kese de gozukmuyor tabii. Bu aksam tekrar hcg yaptircam. Siz bana ugurlu geldiniz :) hamilelik suphesi olanlar icin benim yasadigim belirtileri size yazmak istedim. Gecen ay en son adet olduktan sonra 14.gunde korunmadik ve hemen goguslerim acimaya basladi. Ve son 1 haftadir da karnim nasil agriyor anlatamam sanki hasta olcakmisim gibi. Hatta bisey gelio sanip wc ye gidiyordum surekli daha adetim bugun gecti ustunden. Birde patlamalar yasadim aglamaya basliyordum birden. Bunun disinda birde gaz ve midemde eksime oldu.. Umarim bebegim yasar ve bizi birakmaz.. Ve ins isteyen herkes bu duyguyu tadar...
hadi gözün aydın arkadasım saglıkla kucagına al inşallah bebişiKızlaaaarrrrrrr 2 Şubatta transferim oldu. Bugünki kan testi sonucum 40 sanırım hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm................
canım benimmmm cok sevindim bu haberi bekliyordum ama senden duymak cok guzel olduKızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın sizeSonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) Veeeeeee sonuç 1132.46 Yani 18 günlük hamişimmmmmm
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar dilerim bu gun regl gunum ama daha bisi yok bakalim zaten benim gecikmeli duzensiz biraz ama bakalim insallah bu beklentim husranla sonuclanmaz 8 hamilemiz varmis bu ay insallah daha daha artar iyi ki varsiniz hakkaten de Hayat paylasinca guzel :)
gunaydin kizlar mutlu sabahlar dilerim bu gun regl gunum ama daha bisi yok bakalim zaten benim gecikmeli duzensiz biraz ama bakalim insallah bu beklentim husranla sonuclanmaz 8 hamilemiz varmis bu ay insallah daha daha artar iyi ki varsiniz hakkaten de hayat paylasinca guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?