- Konu Sahibi pembemasal
- #1.261
hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına aldırsın cnm darısı bizeeeeeeeee
Tesekkur ederim canim aminnn insallah! Darisi isteyen herkesin basina :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına aldırsın cnm darısı bizeeeeeeeee
günaydın kızlarrrr
sabaha kadar zor beklerim
acaip bir mide yanması agrısı var su bile içemyorum psikolujik degil biliyorum cunku hi. bişey yiyemiyor benim gibi iştahlı bir insan düşünün :)
buarada dün akşam eşim gögüslerin büyümüş dolgunlasmıs sanki dedi
eşim buay hamile kalmadıgımı idda ediyor onun için bişi demedim
buarada seffaf akıntı basladı 3 gün var reglime eger donuk renge donmezse hamile olma ihtimalim var eger donuk renge dönerse geliyor kırmızılar umutlar marta derim
neyse cok konustum öpüyorum işlere döneyim ben
bugun topiğimiz güzel haberler alır inşallah
Arkadaslar gunaydinlar hepinize :) ben dun beta hcg yaptirdim ilki 56 idi dunku (40 saat sonra) 127 cikti ama tabii doktor keseyi gormeden bisey diyemeyiz falan dedi 1 hafta sonra kontrole cagirdi bakalim o zaman gozukcek mi? Bu ay hamile kalan arkadaslardan ricam kese olustu mu ve hcg leri kac cikti acaba onu ogrenmek istiyorum? Allah hepimize saglikli bebekler nasip eder ins. :)
arkadaslar gunaydinlar hepinize :) ben dun beta hcg yaptirdim ilki 56 idi dunku (40 saat sonra) 127 cikti ama tabii doktor keseyi gormeden bisey diyemeyiz falan dedi 1 hafta sonra kontrole cagirdi bakalim o zaman gozukcek mi? Bu ay hamile kalan arkadaslardan ricam kese olustu mu ve hcg leri kac cikti acaba onu ogrenmek istiyorum? Allah hepimize saglikli bebekler nasip eder ins. :)
krap yokta canım adet olcagım zaman çten içten sinsi bir agrı olur aynen öyle bir agrı var ama daimi degil bazen geciygibi oluyor bazen tekrar baslıyor ....hersey kısmetCanim ins hamilesindir ayni belirtileri bende yasadim adet olcakmissin gibi kramplar giriyor mu karnina?
herkese günaydınlar.. Dün mavibattiniyeyi bekledik heyecanla ,,,bugün seni bekliyoruz pembemasal,,,allah hayırlısını versin,,seninde göbişin dolar inşallah..[/QUO
Amin canim insallah Allah hepimizin yuzunu guldurur bundan daha mutlu haber olmazzz cunku cok istiyorum bu yil unv bitirdim ise baslamadan bir bebis olsun istiyorum stresimi ancak o alir da Hayirlisi
kızlar 3 gündür şiddetli bel ağrısı çekiyorum. ara sıra kasıklarıma kramp giriyor. adetime 1 hafta var. sizce bişeyler olabilirmi?
hadi gözün aydın arkadasım saglıkla kucagına al inşallah bebişi
canım benimmmm cok sevindim bu haberi bekliyordum ama senden duymak cok guzel oldu
dikkat et saglıgına yemene hareketlerine ilk 3 ya cok önemli ve hemen bi kadın dogumcuya git bakalım neler dicek ayy aynı dogum yapsak ayn ayın anneleri olsan inşallah
cok sevindim öpüyorum
cnmm cok sevindim hayırlı olsun darısı bizeeee:)))))
slm aradaşlar ben yeni üye oldum.size birşey sormak istiyorum.
bende klomen kullandım 5 gün.geçen hafta kullandım.
bu haftada sol kasık bölgemde bir hassasiyet var bazen ağrı yapıyor
bazen kasılıyor gibi oluyor.kasığıma bastırdığımda acıyor.adetime 15 gün falan var.
acaba klomenin etkilerinden biri midir?
böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
böyle giderse pazartesi doktoruma gitmek zorunda kalıcam.ama içim çok huzursuz..
bebek bekleyen arkadaşlarım gözünüz aydın darısı başımıza inşallaaaah benim bata daha 1 hafta var ama birşey sormak istiyorum kasığımda ara ara batma oluyor ayrıca çook iştahsızım sürekli tokluk hissi var hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar acaba ne dersiniz
bebek bekleyen arkadaşlarım gözünüz aydın darısı başımıza inşallaaaah benim bata daha 1 hafta var ama birşey sormak istiyorum kasığımda ara ara batma oluyor ayrıca çook iştahsızım sürekli tokluk hissi var hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar acaba ne dersiniz
çok tşk ederim cevap verdiğin için :)
ben hapı kullandıktan sona kontrole gittim fakat doktorum herşey yolunda bir sorun yok dedi.
geçen hafta gittim.iğne ile ilgili birşey demedi.ben ilk kez kullandım.daha önce ölü doğum yaptım bir kez.
daha yeni düşünmeye başladım hamileliği.korunmayı bırakalı daha bir ay oldu.
doktorum yumurtalıkların gelişsin daha kolay hamile kal diye bu ilacı veriyorum dedi.
ama işte kasık ağrıları özellikle sabahları uyanınca çok feci oluyor.ve çok hassas şuan
ben kokrum başka bir sebebi mi va acaba diye.ama klomenin etkisiyse mesele yok.
insan tedrgin oluyor.ben birde 10 haftalıkken bebeğim öldü karnımda şimdi dahada şüpheci oldum herşeye karşı :S
herkese günaydınlar.. Dün mavibattiniyeyi bekledik heyecanla ,,,bugün seni bekliyoruz pembemasal,,,allah hayırlısını versin,,seninde göbişin dolar inşallah..[/QUO
Amin canim insallah Allah hepimizin yuzunu guldurur bundan daha mutlu haber olmazzz cunku cok istiyorum bu yil unv bitirdim ise baslamadan bir bebis olsun istiyorum stresimi ancak o alir da Hayirlisi[/Q
ŞARTLARIN OLGUNLAŞMASINI BEKLİYORUZ HAKLI OLARAK,,BU MİNİKLERDE BİZİ BİRAZ BEKLETECEK YALVARTACAKLAR GEL ARTIK NE OLUR DİYE NE KADAR İSTENDİKLERİNİ BİLMEK İSTİYORLARDIR BELKİ..EN HAYIRLI ZAMANLARDA GELSİNLER İNŞALLAH
Amin canim insallah Allah hepimizin yuzunu guldurur bundan daha mutlu haber olmazzz cunku cok istiyorum bu yil unv bitirdim ise baslamadan bir bebis olsun istiyorum stresimi ancak o alir da Hayirlisi[/Q
ŞARTLARIN OLGUNLAŞMASINI BEKLİYORUZ HAKLI OLARAK,,BU MİNİKLERDE BİZİ BİRAZ BEKLETECEK YALVARTACAKLAR GEL ARTIK NE OLUR DİYE NE KADAR İSTENDİKLERİNİ BİLMEK İSTİYORLARDIR BELKİ..EN HAYIRLI ZAMANLARDA GELSİNLER İNŞALLAH
Ins canim saglikli gelsinler de hayilri zamanda :)