• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

günaydın kızlarrrr
sabaha kadar zor beklerim
acaip bir mide yanması agrısı var su bile içemyorum psikolujik degil biliyorum cunku hi. bişey yiyemiyor benim gibi iştahlı bir insan düşünün :)
buarada dün akşam eşim gögüslerin büyümüş dolgunlasmıs sanki dedi
eşim buay hamile kalmadıgımı idda ediyor onun için bişi demedim
buarada seffaf akıntı basladı 3 gün var reglime eger donuk renge donmezse hamile olma ihtimalim var eger donuk renge dönerse geliyor kırmızılar umutlar marta derim :D
neyse cok konustum öpüyorum işlere döneyim ben

bugun topiğimiz güzel haberler alır inşallah

Canim ins hamilesindir ayni belirtileri bende yasadim adet olcakmissin gibi kramplar giriyor mu karnina?

Arkadaslar gunaydinlar hepinize :) ben dun beta hcg yaptirdim ilki 56 idi dunku (40 saat sonra) 127 cikti ama tabii doktor keseyi gormeden bisey diyemeyiz falan dedi 1 hafta sonra kontrole cagirdi bakalim o zaman gozukcek mi? Bu ay hamile kalan arkadaslardan ricam kese olustu mu ve hcg leri kac cikti acaba onu ogrenmek istiyorum? Allah hepimize saglikli bebekler nasip eder ins. :)

sabah sabah güzel haberler gelmeye başladı bile.. darısı ben dahil diğer tüm kızların başına İNŞALLAHHHHH

arkadaslar gunaydinlar hepinize :) ben dun beta hcg yaptirdim ilki 56 idi dunku (40 saat sonra) 127 cikti ama tabii doktor keseyi gormeden bisey diyemeyiz falan dedi 1 hafta sonra kontrole cagirdi bakalim o zaman gozukcek mi? Bu ay hamile kalan arkadaslardan ricam kese olustu mu ve hcg leri kac cikti acaba onu ogrenmek istiyorum? Allah hepimize saglikli bebekler nasip eder ins. :)

tubaa umarım beklentilerin boşa çıkmaz sendende güzel haberler alırız ,,umut olursunuz bizlere

Canim ins hamilesindir ayni belirtileri bende yasadim adet olcakmissin gibi kramplar giriyor mu karnina?
krap yokta canım adet olcagım zaman çten içten sinsi bir agrı olur aynen öyle bir agrı var ama daimi degil bazen geciygibi oluyor bazen tekrar baslıyor ....hersey kısmet
senin degerde iyi cıkmıs 1 hafta sonra kese görünür bence benim ilk bebegim öyle olmustu

herkese günaydınlar.. Dün mavibattiniyeyi bekledik heyecanla ,,,bugün seni bekliyoruz pembemasal,,,allah hayırlısını versin,,seninde göbişin dolar inşallah..[/QUO

Amin canim insallah Allah hepimizin yuzunu guldurur bundan daha mutlu haber olmazzz cunku cok istiyorum bu yil unv bitirdim ise baslamadan bir bebis olsun istiyorum stresimi ancak o alir da Hayirlisi

kızlar 3 gündür şiddetli bel ağrısı çekiyorum. ara sıra kasıklarıma kramp giriyor. adetime 1 hafta var. sizce bişeyler olabilirmi?

Adet gununu bekle canim cunku hamilelik belirtisi de adet gibiymis yani ben bu durumu cok yasadim en iyisi sen adet gununun gecmesini bekle test yap canim insallah Hayirli haberleri veriirsin bizlere

slm aradaşlar ben yeni üye oldum.size birşey sormak istiyorum.
bende klomen kullandım 5 gün.geçen hafta kullandım.
bu haftada sol kasık bölgemde bir hassasiyet var bazen ağrı yapıyor
bazen kasılıyor gibi oluyor.kasığıma bastırdığımda acıyor.adetime 15 gün falan var.
acaba klomenin etkilerinden biri midir?
böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
böyle giderse pazartesi doktoruma gitmek zorunda kalıcam.ama içim çok huzursuz.. :(

hadi gözün aydın arkadasım saglıkla kucagına al inşallah bebişi

canım benimmmm cok sevindim bu haberi bekliyordum ama senden duymak cok guzel oldu
dikkat et saglıgına yemene hareketlerine ilk 3 ya cok önemli ve hemen bi kadın dogumcuya git bakalım neler dicek ayy aynı dogum yapsak ayn ayın anneleri olsan inşallah
cok sevindim öpüyorum

Dikkat ediyorum arkadaşım. Sabah kahvaltıda süt bile içtim :D Bakalım ancak pazartesi doktora gidebilirim. Heyecanla bekliyoruz....

cnmm cok sevindim hayırlı olsun darısı bizeeee:)))))

Amin arkadaşım... İnşallah :) Herkes için dua ediyorum zaten ben.

slm aradaşlar ben yeni üye oldum.size birşey sormak istiyorum.
bende klomen kullandım 5 gün.geçen hafta kullandım.
bu haftada sol kasık bölgemde bir hassasiyet var bazen ağrı yapıyor
bazen kasılıyor gibi oluyor.kasığıma bastırdığımda acıyor.adetime 15 gün falan var.
acaba klomenin etkilerinden biri midir?
böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
böyle giderse pazartesi doktoruma gitmek zorunda kalıcam.ama içim çok huzursuz.. :(

merhaba puppa ben de 2 aydır klomen kullanıyorum geçen ay ilk kullandığımda kasıklarımda feci şekilde ağrı oluyordu adet olduğumda da ağrı çok şiddetli devam etti ve yoğun adet oldum normaline göre. yumurtan geliştiği için ağrı oluyor. doktor yumurta takibine çağırdı mı seni ben geçen ay gitmemiştim ama bu ay adetimin 5.günü kullanmaya başladım 5 gün kullandım ve bittikten 2 gün sonra kontrole gittim yumurtan büyümüş dedi ve ertesi gün çatlatma iğnesi vuruldum. bat 18 şubat beklemedeyim.

bebek bekleyen arkadaşlarım gözünüz aydın darısı başımıza inşallaaaah benim bata daha 1 hafta var ama birşey sormak istiyorum kasığımda ara ara batma oluyor ayrıca çook iştahsızım sürekli tokluk hissi var hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar acaba ne dersiniz

bebek bekleyen arkadaşlarım gözünüz aydın darısı başımıza inşallaaaah benim bata daha 1 hafta var ama birşey sormak istiyorum kasığımda ara ara batma oluyor ayrıca çook iştahsızım sürekli tokluk hissi var hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar acaba ne dersiniz

Canım bilmiyorum ki olabilir mi... Genelde iştah açılır diye biliyorum ben. Benim dün ve önceki gün pek birşey yiyesim yoktu ama oda sonucu beklediğim iiçin heyecandan oldu. Acaba diyorum sende mi heyecan yapıyorsun? Yok eğer kendiliğinden olan bir durum ise belki de bir belirti olabilir. Onun dışında ne değişiklik var vücudunda??

çok tşk ederim cevap verdiğin için :)

ben hapı kullandıktan sona kontrole gittim fakat doktorum herşey yolunda bir sorun yok dedi.
geçen hafta gittim.iğne ile ilgili birşey demedi.ben ilk kez kullandım.daha önce ölü doğum yaptım bir kez.
daha yeni düşünmeye başladım hamileliği.korunmayı bırakalı daha bir ay oldu.
doktorum yumurtalıkların gelişsin daha kolay hamile kal diye bu ilacı veriyorum dedi.

ama işte kasık ağrıları özellikle sabahları uyanınca çok feci oluyor.ve çok hassas şuan
ben kokrum başka bir sebebi mi va acaba diye.ama klomenin etkisiyse mesele yok.
insan tedrgin oluyor.ben birde 10 haftalıkken bebeğim öldü karnımda şimdi dahada şüpheci oldum herşeye karşı :S

Ayni seyler bende de var canim ozelikle bel bolgemde gogus altimda karincalanma oluyor bunu camlari silerken farketim resmen gerginlik oldu belimde bi de aci hissi yarati normalde olmaz boyle seyler de bende de fazla aclik hissi yok benim bat bu gun beklemedeyim aslinda duzensi ama yine bir umutur insallah bu sefer olur Allah herkezi sevindirsin Amin

teşekkür ederim cevaplarınız için :) bu 9. ayım eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor yumurta takibi yaptırdım bu ay o yüzden daha ümitliyim. bunların dışında vücudumda değişiklik yok canım bekleyeyim ben en iyisi biraz daha :) çook güzel bir hamilelik dönemi geçirirsiniz inşallah...

çok tşk ederim cevap verdiğin için :)

ben hapı kullandıktan sona kontrole gittim fakat doktorum herşey yolunda bir sorun yok dedi.
geçen hafta gittim.iğne ile ilgili birşey demedi.ben ilk kez kullandım.daha önce ölü doğum yaptım bir kez.
daha yeni düşünmeye başladım hamileliği.korunmayı bırakalı daha bir ay oldu.
doktorum yumurtalıkların gelişsin daha kolay hamile kal diye bu ilacı veriyorum dedi.

ama işte kasık ağrıları özellikle sabahları uyanınca çok feci oluyor.ve çok hassas şuan
ben kokrum başka bir sebebi mi va acaba diye.ama klomenin etkisiyse mesele yok.
insan tedrgin oluyor.ben birde 10 haftalıkken bebeğim öldü karnımda şimdi dahada şüpheci oldum herşeye karşı :S

puppacım o ağrılar kesin klomenden bu ilk kullanışın değil mi? ben de ilk ay hiç gitmedim kullandıktan sonra ama yumurta takibi yapılsa iyi olur.benim adetimin 5i günü klomene başladım dr 3 ünde gel dedi ama ben baktım ki kasıklarım çok ağrıyor kesin yumurtladım dedim ve gittim 11. günde dr evet yumurtan 19mm olmuş iyi ki gelmişsin dedi günaşırı ilişki olacak dedi uygulamaya çalıştık bakalım.

herkese günaydınlar.. Dün mavibattiniyeyi bekledik heyecanla ,,,bugün seni bekliyoruz pembemasal,,,allah hayırlısını versin,,seninde göbişin dolar inşallah..[/QUO

Amin canim insallah Allah hepimizin yuzunu guldurur bundan daha mutlu haber olmazzz cunku cok istiyorum bu yil unv bitirdim ise baslamadan bir bebis olsun istiyorum stresimi ancak o alir da Hayirlisi[/Q

ŞARTLARIN OLGUNLAŞMASINI BEKLİYORUZ HAKLI OLARAK,,BU MİNİKLERDE BİZİ BİRAZ BEKLETECEK YALVARTACAKLAR GEL ARTIK NE OLUR DİYE NE KADAR İSTENDİKLERİNİ BİLMEK İSTİYORLARDIR BELKİ..EN HAYIRLI ZAMANLARDA GELSİNLER İNŞALLAH

evet ness66 ilk kulanışım klomeni bende adetin 5.günü başlamıştım.
5 gün kullandım.günde 2 tane.
bu ağrıya bugün ve yarın dayanıyım pazartesi hemen gidicem doktoruma.
normal adet ağrısından biraz daha şiddetli.çok tşk ederim verdiğin bilgiler için :)

inşallah isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olur bir an önce :)

Son düzenleme:

Amin canim insallah Allah hepimizin yuzunu guldurur bundan daha mutlu haber olmazzz cunku cok istiyorum bu yil unv bitirdim ise baslamadan bir bebis olsun istiyorum stresimi ancak o alir da Hayirlisi[/Q

ŞARTLARIN OLGUNLAŞMASINI BEKLİYORUZ HAKLI OLARAK,,BU MİNİKLERDE BİZİ BİRAZ BEKLETECEK YALVARTACAKLAR GEL ARTIK NE OLUR DİYE NE KADAR İSTENDİKLERİNİ BİLMEK İSTİYORLARDIR BELKİ..EN HAYIRLI ZAMANLARDA GELSİNLER İNŞALLAH

Ins canim saglikli gelsinler de hayilri zamanda :)

Back