Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

ne güzel inşallah güzel haberlerle neşelenir sayfamız ,,,benim daha 26 gün var diyecem ama şubat 29 çekiyor bu ay hesaplama yaparken bunuda göz önünde bulunduralım 1-2 gün esnek birakalım zaman dilimizizi ,

Martta inşallah beraber alırız güzel haberleri

Bende aynı durumdayım 4-5 gündür bel ağrısı çekiyorum. hafif kasıklarımda ağrı?????

bende aynı durumdayım reglm e 1 hafta var ama kopucakmış gibi ağrıyo hadi hayırlısı diyelim kendimi dinlemekten yoruldum valla şu 1 hafta geçsede anlasak bide göğüslerim çok şiş sadece ucları çok acıyo

aynı belirtileri yaşıyoruz şuanda. benim daha ilk ayım okadar umutlu değilim ama yinede acabamı diye heyecan yapıyorum kendime

aynen bende öleyim kızlar ara ara belime ve kasıklarıma ağrı giriyor göğüslerimde şiş hayır olsun diyelim

aynı belirtileri yaşıyoruz şuanda. benim daha ilk ayım okadar umutlu değilim ama yinede acabamı diye heyecan yapıyorum kendime

çaresiz bekliycez hayırlısı olsun tabikide ama işte isteyince beklemek çok zor oluyomuş bide herşeyi hamilliğe yoruyosun ya sonunda yaşayabileceğin hayal kırıklığı ihtimalide olmazsa daha güzel olurdu :) bizimde 3. ayımız inşallah isteyen herkes bu ay muradına erer

Kızlaaaarrrrrrr 2 Şubatta transferim oldu. Bugünki kan testi sonucum 40 sanırım hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm................

hayırlısı inşallah canım hamilesindir. yaaaa gerçekten hamile haberleri alınca mutlu oluyorum ben san ki herkes oluyor sıra bana geliyorrrrrr

Kızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın size Sonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) Veeeeeee sonuç 1132.46 Yani 18 günlük hamişimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…