Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Kızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın size Sonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) Veeeeeee sonuç 1132.46 Yani 18 günlük hamişimmmmmm

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey:))) tebrikler bitanemmmmmmm.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. çoooooook sevindim..

Bereketli Şubaaaaaaaaaaaat..:) tebrikler mavibatteniye darısı diğer kızların başına

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
super87 : HAMİLEEEEE
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat

Kızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın size Sonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) Veeeeeee sonuç 1132.46 Yani 18 günlük hamişimmmmmm

aayy gözünaydınn canım yaaaaaa :) Allah hayırlı uğurlu etsin inşallahhhhhh...umarım yarın bende güzel haber alırımiinşallah değerim yükselmiştir... rabbimmm duy sesimi :)

aayy gözünaydınn canım yaaaaaa :) Allah hayırlı uğurlu etsin inşallahhhhhh...umarım yarın bende güzel haber alırımiinşallah değerim yükselmiştir... rabbimmm duy sesimi :)

İnan arkadaşım herkesten çok senin için dua ediyorum, allahım duyacak sesimizi sen hiç merak etme. sen de hiç sıkma canını. Herşey güzel olacak...

tebrikler canım inan en az senin kadar sevindik günün ne kadar geçmişti idrar tetsini günün geçmedenmi yapmıştın belirtilerin nelerdi paylaşırmısın bizimle heyecanla bekliyoruz bizde sevineceğimiz tarihi darısı geri kalanların başına

İnan arkadaşım herkesten çok senin için dua ediyorum, allahım duyacak sesimizi sen hiç merak etme. sen de hiç sıkma canını. Herşey güzel olacak...

kocaman bir AAAAMMMMMMİİİNNNNNNNNNN yazıyorummm...bende çok sevindim senin içinnn kaç saattir bakıyorum belki erken almışsındır sonucu diyee...tekrar gözünaydın..sonuna kadar herşey böyle güzel gitsin inşallahhh :) bide bugün yeni birşey öğrendim..hamileler için ananas çok faydalı bir meyveymiş..bebeğin tutunması için bol bol ye haberin olsun :)

reglimi 2gün geçmişti evde idrar testi yaptım ve aynı gün sağlık ocağına kan testi verdim. Yani dün İdrar testim silik ikinci çizgiyi göstersi :) Bugün de saat 3 de kan testinin pozitifini aldım. Bunun dışında belirtim sürekli regl olacak gibi hissetmem, hafif bel ağrıları böyle sanki kasılır, çekilir gibi. Son 2-3 gündür de yani regl dönemimin zamanında da karnımın alt tarafında sertleşmeler yaşadım. Hatta mutfakta iş yaparken bangoya dayanınca karnım acıyordu. Bunun dışında hafif bulantılarım vardı ama ben hep böbreklerimdeki probleme bağlamıştım. Birde midemi üşütmüş gibi ağrılarım oldu İnşallah yardımı olur

Son düzenleme:

sağol canım tşk ederim benim daha 1 haftam var ama hamile haberlerini aldıkça burdan daha da umutlanıyorum ne alakaysa yani :) canım tekrar tebrik ederim seni sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

mavibattaniyeyi tebrik ederim cok sevindim senın adına sagsalim kucagına alırsın inşallah...darısı basımıza ne güzel ne kadar bereketli bi subat:)))))

kızlar bat günü ovulasyon tesi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce ovulasyonla hamilelik testinin bir baglantısı var mı?

kızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın size :d sonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) veeeeeee sonuç 1132.46 :d yani 18 günlük hamişimmmmmm :d

ay çok sevindim ne kadar güzel bir haber bu,,,bütün gün merakla bekledik..beklemeye değmiş ,,,,bundan sonrasıda heyecan ve neşeyle geçsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…