- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.221
Kızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın sizeSonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) Veeeeeee sonuç 1132.46 Yani 18 günlük hamişimmmmmm
Kızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın sizeSonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) Veeeeeee sonuç 1132.46 Yani 18 günlük hamişimmmmmm
aayy gözünaydınn canım yaaaaaa :) Allah hayırlı uğurlu etsin inşallahhhhhh...umarım yarın bende güzel haber alırımiinşallah değerim yükselmiştir... rabbimmm duy sesimi :)
İnan arkadaşım herkesten çok senin için dua ediyorum, allahım duyacak sesimizi sen hiç merak etme. sen de hiç sıkma canını. Herşey güzel olacak...
tebrikler canım inan en az senin kadar sevindik günün ne kadar geçmişti idrar tetsini günün geçmedenmi yapmıştın belirtilerin nelerdi paylaşırmısın bizimle heyecanla bekliyoruz bizde sevineceğimiz tarihi darısı geri kalanların başına
reglimi 2gün geçmişti evde idrar testi yaptım ve aynı gün sağlık ocağına kan testi verdim. Yani dünİdrar testim silik ikinci çizgiyi göstersi :) Bugün de saat 3 de kan testinin pozitifini aldım. Bunun dışında belirtim sürekli regl olacak gibi hissetmem, hafif bel ağrıları böyle sanki kasılır, çekilir gibi. Son 2-3 gündür de yani regl dönemimin zamanında da karnımın alt tarafında sertleşmeler yaşadım. Hatta mutfakta iş yaparken bangoya dayanınca karnım acıyordu. Bunun dışında hafif bulantılarım vardı ama ben hep böbreklerimdeki probleme bağlamıştım. Birde midemi üşütmüş gibi ağrılarım oldu İnşallah yardımı olur
sağol canım tşk ederim benim daha 1 haftam var ama hamile haberlerini aldıkça burdan daha da umutlanıyorum ne alakaysa yani :) canım tekrar tebrik ederim seni sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
kızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın size :d sonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) veeeeeee sonuç 1132.46 :d yani 18 günlük hamişimmmmmm :d
canım inşallah hamilesindirrrrr :)
bu habere çok sevındım artık bende böyle şeyler yazmak istıyorum :))
kızlar kusura bakmayın geç yazdım da sanmayın size :d sonucu 1.30 saat gecikmeli aldık :) veeeeeee sonuç 1132.46 :d yani 18 günlük hamişimmmmmm :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?