Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

günaydınlar bu çak güzel bi haber sabaha iyi bi mücdeyle başladık devamları gelir inşallah.. tebrik ederim allah sağlıklı bi şekilde kucağın almayı nasip etsinn... darısıda bizlere isteyenlere olsun inşallahh..

Gunaydin kizlar hadi bugun de biri hamileyim desinnn:) benim bat yarin bakalim bekliyoruz duzensiz oluyor benim bazen de ay bebek olursa cok iyi olur ya insallah:)

Hepinize cok tesekkur ederim daha kendi arkadaslarima bile soylemedim once size soyledim :) ins sizde en kisaa zamanda mujdeli haberler alirsiniz o kdar guzel bir his ki anlatamam esime dedim ben bakamiycam sonuca sen bak o da aglamaya basladi bende tabii :) ins degerlr yukselmistir yarin size habr veririm opuyorum

yardımcı olmayı isterdim ama hiç bilgim yok bu konuda.. başka bir yerden almaya çalışsan hamilelik testini, daha net sonuç alabilirsin o zaman..

Gunaydin kizlar hadi bugun de biri hamileyim desinnn:) benim bat yarin bakalim bekliyoruz duzensiz oluyor benim bazen de ay bebek olursa cok iyi olur ya insallah:)

günaydınlar.. aynen bende sabırsızlıkla bekliyorum yarın ya da sonraki günde benim bat ama bazen gecikebiliyor.. inşallah da gelmez yaaa bi 9 ay dursa sanki ne olur.. çok istiyorum bi bebişim olsun yaaaa.

bu habere çok sevındım artık bende böyle şeyler yazmak istıyorum :))

günaydın kızlar,kociş şimdiden başladı benden çok sevme diye menapoza girmiş

her ikimizde düşüncelere daldık.

bazı kadınlar diyor çoçuklarını eşlerinden çok seviyor sen öyle olma diyor.

:) Ben daha hamile degilim sanirim:) ama cocuklarimdan fazla babalarini sevicem cunku cocuklari babalariyla yaptik:) Kocani seversen zaten cocuklarin da yeterince sevgiyi asilar benim annem ve babam hep el ele otururlar birbirlerine ask sozleri fisildardilar bizim yanimizda biz hep gizli tebessum ederiz onlari ornek aliyorum ben de ya da alicam:)

bende ona deidimki o çoçuk kimden gelmiş ona bakarım.böyle düşünme dedim..

senin çevrende hep öyle insanlar oldugu için korkuyorsun dedim.merak etme asla öyle olmam ben dedim.söz ver aramıza kimse girmicek tamam mı diyor

yerini bilsin diyor.yatarken ortamıza almayalım diye.tamam canımsen merak etme dedim.

bu konuya karşı şuan bilinçliyiz.ve dogru hareket edecegimize inabıyorum çünkü bu düşünceyi taşıyoruz değilmi canım????

Haklisin cevremiz bizi cok etkiliyor:) kocasina onemsemiyen onu sadece ise giden gelen bir robot olarak goren cok kadin var he bi de cocuk olduktan sonra daha daha bosluyorlar umarim biz de sizin yasadiginiz bu heycani en kisa surede yasar da daha bebegimiz gelmeden onun dedikodusunu yapmaya baslariz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…