- Konu Sahibi pembemasal
- #1.121
kızlar hepinize kolay gelsin diyelim .)) bizde 2.bebeği düşünüyoduk 2 aydırda ugraştık ama olmadı mayıs ayındada diş çekimim olucak malesef ertelemek zorunda kaldık..allah size kolaylık versin darısı başımıza :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembemasal kullanıcısından alıntı
Kizlar hic umudum yok ama lutfen biri hamileligin ilk belirtilerini yazsinnnnn
Merhaba,
Ben iki gün önce öğrendim hamile olduğumu. Adetimden tam bir önce kasık ağrılarım başladı. Adet olacakmışım gibi sanki. Bu kadar erken başlayınca ben şüphelendim tabii bu formu daha sıkı takip etmeye başladım. Burada arkadaşlar göğüslerinin şiştiğinden; ağrıdığından bahsetmişler. Benim göğüslerim aşırı şişmedi; ağrımadı da. Midem filan da bulanmadı. Dediğim gibi sadece adet sancısına benzeyen ağrılarım vardı. Adetimden bir iki gün önce ise hafif akıntılarım oldu. Adet günü yaptım ben idrar testini ve kan testini de. O gün kahverengi akıntım da gelmişti. Ama bu yerleşme sıvısı oluyormuş.
bu gün sat günüm ama test yapmaya korktum, 1- 2 gün bekleyeceğim sanırım...
Sagol canim gormemisim demek ki herkezde farkli farkli bulgular varmis neyse hayirlisi olsun tesekkurler...
Hamile arkadaşlar ya baksanıza bende adet olacağım zaman şiddetli baş ağrısı olurdu bu sefer olmadı sonrada hamilelikten demekmiş dedim fakat şimdi çok şiddetli basım ağrıyor körükten yaa bas ağrısı olan hamile var mı ?
Hamile arkadaşlar ya baksanıza bende adet olacağım zaman şiddetli baş ağrısı olurdu bu sefer olmadı sonrada hamilelikten demekmiş dedim fakat şimdi çok şiddetli basım ağrıyor körükten yaa bas ağrısı olan hamile var mı ?
ben bi kaç forumda okudum tatlım , başağrısı olurmuş hamilelikte.. hormonların değişmesi ile ilgiliymiş.. özellikle daha önce adet dönemlerinde baş ağrısı çekenlerde hatta çok şiddetli de olabiliyormuş, kimininkine de iyi geliyormuş.. çok fena forum okuyucusu ve araştırıcısı oldum galiba ben bu arada
Bu da senin için bulduğum bi link, konuyla ilgili..
Gebelikte Baş Ağrısı Hamilelikte Migren, Gebelikte Migren Tedavisi İlacı Baş Dönmesi Hamilelikte Baş Ağrısı Migren Baş Dönmesi Kulak Çınlması
Banu'cuğum şimdi senin eklediğin linktedi yazıyı okudum. Ve inanamadım. Benim migrenim var. Migren atakları bir yandan, böbrek bir yandan... Offff anlamadım ne yapacağım :S Zor günler beni mi bekliyor acaba
şimdi benim takıntılı araştırmalarım sonucu diyebilirim ki rahat ol, bazı migren hastalarına da hamilelik dönemi iyi geliyormuş azalabiliyormuş baş ağrısı.. inşallah olmaz sende de bişey sende de hayatım da çoooooook rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.. ama olursa da ihmale gelmez doktora gideceksin o bulacak çaresini.. rahat ol kuzum yani sen, mutluluğuna odaklan sadece..
Sağol arkadaşım.. Hep moral oluyorsun bana Çok teşekkür ederimm
Bu arada sana bir mesaj atttım :)
canım seni takip ediyorum yarın mutlaka sonucu alınca hemen yazSağol arkadaşım.. Hep moral oluyorsun bana Çok teşekkür ederimm
Bu arada sana bir mesaj atttım :)
inşallah canım inşallah senin haberide bekliyoruz 4 gözleİnşallah hamilesindir arkadaşım. Bende artık yarın öğreneceğim. Çok büyük hüsran olacak belki de, belki normal karşılayacağım. Belki de çok sevineceğim. Şimdiden saatimi kurdum sabah 9 da kalkıp gideceğim. Hayırlısı arkadaşlar hepimiz içinnnn :) Şimdi olmasa da sonra nasılsa
harika bir haber cok sevindim Allah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inşallahgünaydın banu k .dün hasteneye gittim hamileymişimm
herseyin hayırlısı canım buay olmadı diye umutsuzluga kapılıp cos vermek yok sıkılmak stres yapmak yok burda birbirimize destek olmak için varızinşallah bende burda hayırlı haberimi paylaşırım kızlar.. içimdeki korkuyu yenemeye çalışıyorum..umudum var benim olucak kucağıma alıcaminşallah... allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle..hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle
Kızlar reglim hala gelmeyince sabah sağlık ocağına gittim kan verdim. Yarın saat 3'ten sonra alacaksın sonucu dediler. Dayanamadım gittim idrar testi aldım... Silik de olsa gördüm ikinci çizgiyi. Eczaneye gittim gösterdim testi. Pozitif hamilesin dedileeeerrrrrr Bakalım yarın kan testinin sonucunu alınca sevincim tam olacak inşallah yarabbim. İnşallah testte bir yanlışlık yoktur.
maşallah maşallah arkadasıma ne güzel bir anne olcaksın inşallah ekim anneleri topiğinde de bulusuruz öpüyorummmayy kızlar 2 gün girmedim sayfalar çoğalmış 2 saattir okuyorum yav.. tabi hamillerde çoğalmış maşallah ..bebeği duyunca bizi unuttu hiç yazmıyr demeyin kutlamalardan ancak başımı kaldırdım resmen 7 düvele haber saldım DD ayrıca reginagatto-dnz_zip-deryaf- hilalmenteskaya-furtadoo-nurran-ness66 güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum rabbim sizede yaşatsın inşaallah bu güzel duyguyu...ayrıca huzurlumutlu melekangel ve raginagatto arkadaşım tebrik edyrum hepinizi rabbim sağlıkla kucağımıza versin inşşaallah bebişşlerimiz :)) ayy hepimiz ekim annesiyiz inşşallah kızlar bende ekimde doğdum ayrıca o ayda evlilik yıldönümüzde var bizim için ekim ayı iyice özel bi ay olacak inşşaallah :))
şimdi benim takıntılı araştırmalarım sonucu diyebilirim ki rahat ol, bazı migren hastalarına da hamilelik dönemi iyi geliyormuş azalabiliyormuş baş ağrısı.. inşallah olmaz sende de bişey sende de hayatım da çoooooook rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.. ama olursa da ihmale gelmez doktora gideceksin o bulacak çaresini.. rahat ol kuzum yani sen, mutluluğuna odaklan sadece..