• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Haklisin cevremiz bizi cok etkiliyor:) kocasina onemsemiyen onu sadece ise giden gelen bir robot olarak goren cok kadin var he bi de cocuk olduktan sonra daha daha bosluyorlar umarim biz de sizin yasadiginiz bu heycani en kisa surede yasar da daha bebegimiz gelmeden onun dedikodusunu yapmaya baslariz:)

dilerim allahtan yaşarsın canım.

aynen öyle..ilişkisi zayıf.olan insanlar onlar işte.kociş benim çoçukluk aşkım bizim aşkımız başka.liselim benim o.kıyarmıyım ben ona hiç ya:20:

temmuzgüneşi , merve10er, meriyyy,kelam sizeri de listeye ekledim kızlar:) Bol şans herkese:)

super87, seni de nazar boncuklarıyla hamile diye ekledim;) Tebrikler tekrar, gerçekten çok sevindim...:3:

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
difeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
super87 : HAMİLEEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
arzux : 11 şubat
kelam :12 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat

ayy canım çok sağolasın rabbim hepimize nasip etsin inş. anne olmayı inş. bende güzel haberler veririm inş. :49:

Galiba hamilelikten ama adet ağrilarimda olunca insan korkuyor yoksa bişey mı olur diye şu bı hafta geçse keseyi kalp atışını duysam biraz raharlicm galiba..bu arada inş hamilesindir :)

Canım inşallah :) Sende ağrıların için dert etme benimde hala regl olacakmışım gibi hatta sabah kalkınca regl oldum sandım üzüldüm :) Ama hala olmadım inşallah bgün güzel haber alırım :D

MAVİBATTANİYEEEEEEEEE...
Gözüm yolda öğleden sonra olsa da senden haber gelse..:6: :) Nasılsın bugün nasıl oldu ağrıların?

Canım benimde gözüm saatte ama geçmiyor zamannn... İnşallah yüzüm güler diyorum. Ağrılarım hala devam ediyor. Bakalım ne olacak böyle??? Hamile isem tekrar doktora gideceğim. Artık kesin neyim var öğrenicem :D

valla kızımda öyle cok belirti yasamadım ama midem cok agrımıstı üşütmüşüm gibi suan yasadımla aynımıydı tam hatırlamıyorum tabi ama mıde agrısını hatırlıyorum ...ben belirtileri hamilelği ögrendikten sonra daha cok yasadım sanırım erkenden ögrendim halileligi onun için olmustu ...neyse herseyin hayırlsı sonrasında saglık Rabbim saglıklı hamilelikler ve aglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hep,mize

Ayy bende eğer hamile isem iki gündür falan benimde midem üşütmüşüm gibi oluyor. Hatta kendi kendime sinir olmuştum, heryerin ağrıyor çürük çıktın sen diye :D İnşallah hamileliktendir. 3 te alıcam sonucu... Allahım sen yüzümü güldür

inşaalh hayırlı haberi alırsın mavi battaniyeee :))) bende yarın tekrar kan testi vereceğim..değerim 10 dan uakrı çıkmış mı bakalım..hastalanmadım da :) hamilemiyim değilmiyim bilemedim :) ama inşallagh öyleyimdir..inaşallah hayırlı haberler alırız bugün ve yarın..cuma mübarek gün Allah yüzümüze baksın :)

inşaalh hayırlı haberi alırsın mavi battaniyeee :))) bende yarın tekrar kan testi vereceğim..değerim 10 dan uakrı çıkmış mı bakalım..hastalanmadım da :) hamilemiyim değilmiyim bilemedim :) ama inşallagh öyleyimdir..inaşallah hayırlı haberler alırız bugün ve yarın..cuma mübarek gün Allah yüzümüze baksın :)

Amin canım benim... Bende bugün cuma diye diyorum kendi kendime cuma yüzüme gülsün diye bak aklımız birmiş :D İnşallah değerin yükselmiştir bebeğim. Benimki de inşallah iyidir :D:DD:D: Çok heyecanlı yaaa

sizleri okurken takip ederken merak sarıyor benide tez zamanda güzel haberlerle gelin,, sevinçten nete girmeyi unutmayın haa

Unutmayız unutmayız... Hele sevinç olursa hiç unutmayız :D çok heyecanlı yaa.... İnşallah güzel haberler alırız

vallahi kızlar hamiş haberleri alınca kendimmiş kadar seviniyorum emin olun rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu benim daha 1 haftam var ama inanılmaz bel ağrım var geçen aylara nazaran bu ay soğan kürünü uygulayanlardanım bende o yüzden biraz daha fazla umutluyum fazlasıyla rüyalarda görüyorum rabbim hayırlara yorsun tez zamanda bizi yavrularımıza kavuştursun inşallah hamişlerden rüya gören yokmu öğrenmeden önce iyi ki varsınız kızlar

Ayy bende eğer hamile isem iki gündür falan benimde midem üşütmüşüm gibi oluyor. Hatta kendi kendime sinir olmuştum, heryerin ağrıyor çürük çıktın sen diye :D İnşallah hamileliktendir. 3 te alıcam sonucu... Allahım sen yüzümü güldür

İnşallah güzel haberlerle geleceksin tatlım.. 1 saat kaldıııııııııııııııııııı...:)))

ne güzel inşallah güzel haberlerle neşelenir sayfamız ,,,benim daha 26 gün var diyecem ama şubat 29 çekiyor bu ay hesaplama yaparken bunuda göz önünde bulunduralım 1-2 gün esnek birakalım zaman dilimizizi ,

Back