• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Bu her ay beklemek ve sonra kırmızıları görmek üzücü gerçekten ama bozma moralini hayatım.. İnşallah martta güzel haberler alırsın.. Eğer adet düzenin 28 günde bir ise, adetten sonraki 14. gün yumurtlama günün.. ama sen sadece yumurtlama günü değil 4-5 gün önceden başlayarak düzenli ilişkiye girmen lazım, ki yumurta oluşup çatladığında spremle karşılaşsın.. ama adet düzenin bozulmuşsa bu günü hesaplaman daha zor. yumurtlama gününü gösteren testler var evde kolay uygulayabileceğin, onlardan satın alıp öyle de takip edebilirsin..

Doktor konusunda ise eğer şüphelendiğin bir durum varsa git hemen, bazı hormon testleri yapmaları gerektiğinde adetin 3. günü kan alıyorlar.. o yüzden git hemen bence..
çok teşk.ederim cnm evet çok ümitliydim 8 gün gecikme olunca ama kısmet Rabbim doğru zamanda nasip eder inş.bugün dr.gittim ama adet bitince gel dedi haftaya randevum var yine benide mart listesine eklermisin rica etsem hoşş adetlerim düzensiz ama normal şartlarda bat tarihim 10 mart ..

slm kızlar yaklaşık bir aydır giremiyodum neler olmuş neler benim bat 25 şubat heyecanla bekliyorum sağlam çalışma yaptık ama bakalım :)hamile kalanlara Allah sağlıklı şekilde kucaklarına almayı nasip etsin darısı biz bebiş bekleyenlere olsun

Valla arkadaşım ben bugün test yaptım, pozitif çıktı. Ama daha kan tahlilimi almadım yarın kesin belli olacak. Yalnız eğer hamile isem gerçekten benim de bugün çok başım ağrıdı. İlaç almadım, uyudum onun yerine :D

Galiba hamilelikten ama adet ağrilarimda olunca insan korkuyor yoksa bişey mı olur diye şu bı hafta geçse keseyi kalp atışını duysam biraz raharlicm galiba..bu arada inş hamilesindir :)

merhaba arkadaşlar şuan itibari ile bende aranıza katıldım (: 1 buçuk yıldır bebk için uğraşıyorum fakat bir türlü olmadı.son 4 aydırda klomen kullanıyorum.geçtüğimiz aylarda tıpkı sizler gibi birsürü belirti hissetmiştim ama olmamıştı.yanlız bu ay diğer aylardan farklı olarak 4 gündür çok fazla gaz sancı ve karın ağrısı çekiyorum.ve hiç dinmeksizin.yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum (:

slm kızlar yaklaşık bir aydır giremiyodum neler olmuş neler benim bat 25 şubat heyecanla bekliyorum sağlam çalışma yaptık ama bakalım :)hamile kalanlara Allah sağlıklı şekilde kucaklarına almayı nasip etsin darısı biz bebiş bekleyenlere olsun

Amiiin, inşallah şubat bereketinden nasiplenenlerden olursunn..;)

merhaba arkadaşlar şuan itibari ile bende aranıza katıldım (: 1 buçuk yıldır bebk için uğraşıyorum fakat bir türlü olmadı.son 4 aydırda klomen kullanıyorum.geçtüğimiz aylarda tıpkı sizler gibi birsürü belirti hissetmiştim ama olmamıştı.yanlız bu ay diğer aylardan farklı olarak 4 gündür çok fazla gaz sancı ve karın ağrısı çekiyorum.ve hiç dinmeksizin.yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum (:

Hoşgeldin aramıza:) Dilerim istediğin bebiş müjdesini alırsın bu ay.. ne zaman bat tarihin? ben henüz hamile olmadığımdan belirtilerle ilgili sallamak istemiyorum ama inşallah hamilesindir tatlım..:49: :)

iyi geceler yeni anneler ve anne adayları

bende durumlar aynı bazen melekangel gibi test yapmak istiyorum ama vazgeciyorum bikac gün daha bekleyebilirim dimi ama kızımda reg 2 gün gecmiş öle yapmıstım pozitif cıkmıstı 2 gün sonra daha doktora gittigimde 3.5 haftalık cıkmıstı hamileliğim
ayy 2. bebek ama ilkinden daha beter heycan var sanki Allahım herkeze nasip esin burdaki tüm anneler ekim anneleri topiğinde buluşalım inşallahhh

bence de bekle, melekangel şanslıydı pozitifi gördü, normalde çok erken yapılan testler yanıltıcı olabiliyor ve de moral bozuyor aynı zamanda.. İnşallah 2.yi de tez zaman da alırsın kucağına..

MAVİBATTANİYEEEEEEEEE...
Gözüm yolda öğleden sonra olsa da senden haber gelse..:6: :) Nasılsın bugün nasıl oldu ağrıların?

bence de bekle, melekangel şanslıydı pozitifi gördü, normalde çok erken yapılan testler yanıltıcı olabiliyor ve de moral bozuyor aynı zamanda.. İnşallah 2.yi de tez zaman da alırsın kucağına..
günaydın banu haklısın aslında :)
bugunde geceden beri fena mide agrısı gibi yanması gibi bulantıgibi adını koyamadıgım tarif edemedigim bişey var ...gece kızı wc ye falan kaldırdıgımda hissettim hayırlısı diyelim

günaydın banu haklısın aslında :)
bugunde geceden beri fena mide agrısı gibi yanması gibi bulantıgibi adını koyamadıgım tarif edemedigim bişey var ...gece kızı wc ye falan kaldırdıgımda hissettim hayırlısı diyelim

Günaydıııın sana da nuran:)

İnşallah hamilelik belirtisidir bunlar.. Kızında nasıl olmuştun hatırlıyor musun?

Arkadaslar herkese gunaydin:) 2 gun once once idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. Suphelendim ve kan tahlili yaptirdim 56 cikti. Sizce bu iyi bi rakammi? Doktor daha cok kucuk dedi henuz kese de gozukmuyor tabii. Bu aksam tekrar hcg yaptircam. Siz bana ugurlu geldiniz :) hamilelik suphesi olanlar icin benim yasadigim belirtileri size yazmak istedim. Gecen ay en son adet olduktan sonra 14.gunde korunmadik ve hemen goguslerim acimaya basladi. Ve son 1 haftadir da karnim nasil agriyor anlatamam sanki hasta olcakmisim gibi. Hatta bisey gelio sanip wc ye gidiyordum surekli daha adetim bugun gecti ustunden. Birde patlamalar yasadim aglamaya basliyordum birden. Bunun disinda birde gaz ve midemde eksime oldu.. Umarim bebegim yasar ve bizi birakmaz.. Ve ins isteyen herkes bu duyguyu tadar...

Arkadaslar herkese gunaydin:) 2 gun once once idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. Suphelendim ve kan tahlili yaptirdim 56 cikti. Sizce bu iyi bi rakammi? Doktor daha cok kucuk dedi henuz kese de gozukmuyor tabii. Bu aksam tekrar hcg yaptircam. Siz bana ugurlu geldiniz :) hamilelik suphesi olanlar icin benim yasadigim belirtileri size yazmak istedim. Gecen ay en son adet olduktan sonra 14.gunde korunmadik ve hemen goguslerim acimaya basladi. Ve son 1 haftadir da karnim nasil agriyor anlatamam sanki hasta olcakmisim gibi. Hatta bisey gelio sanip wc ye gidiyordum surekli daha adetim bugun gecti ustunden. Birde patlamalar yasadim aglamaya basliyordum birden. Bunun disinda birde gaz ve midemde eksime oldu.. Umarim bebegim yasar ve bizi birakmaz.. Ve ins isteyen herkes bu duyguyu tadar...

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeer... :nazar: :nazar: :))Çok güzel bir haber bu.. değerler hakkında bilgim pek yok ama hamile olduğun kesin:)) İnşallah çok sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirir aynı şekilde bebeğini kucağına alırsın.. Darısı başımıza.. :31:

Günaydıııın sana da nuran:)

İnşallah hamilelik belirtisidir bunlar.. Kızında nasıl olmuştun hatırlıyor musun?
valla kızımda öyle cok belirti yasamadım ama midem cok agrımıstı üşütmüşüm gibi suan yasadımla aynımıydı tam hatırlamıyorum tabi ama mıde agrısını hatırlıyorum ...ben belirtileri hamilelği ögrendikten sonra daha cok yasadım sanırım erkenden ögrendim halileligi onun için olmustu ...neyse herseyin hayırlsı sonrasında saglık Rabbim saglıklı hamilelikler ve aglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hep,mize

valla kızımda öyle cok belirti yasamadım ama midem cok agrımıstı üşütmüşüm gibi suan yasadımla aynımıydı tam hatırlamıyorum tabi ama mıde agrısını hatırlıyorum ...ben belirtileri hamilelği ögrendikten sonra daha cok yasadım sanırım erkenden ögrendim halileligi onun için olmustu ...neyse herseyin hayırlsı sonrasında saglık Rabbim saglıklı hamilelikler ve aglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hep,mize

amiiin inşallah :) evet bu belirtiler yanıltıcı ve değişken olabiliyor, buna çok takılmayıp adeti beklemek lazım. asıl ve net sonuçları ancak o zaman alıyoruz.. Bekleyen herkese en kısa zamanda bebiş haberleri gelir dilerim..

süper bi haberrrrrrrr ...Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin ...56 gercekten bebiş cok minik daha bikac gün bekle öyle yaptır bence ben ilk hamileliğimde 3.5 haftalık hamileymişim degerim 126ydi ...inşallah hayırlısıyla alırsın kucagına bebeiş seni bırakmaz dua et

kızlar merhaba,

daha once bahsetmiştim 5 gün önce pazar-ptesi-salı günleri az miktarda kahverengi-siyah-kırmızı akıntım oldu ve sonradan kesildi normal zaamanda bugün adet olmalıydım merak ettim sabah gebelik testi yapacaktım ama bulamadıgımdan ovulasyon yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı anlayamadım rica etsem yorumlarmıısnz?

hamile olanın ovulasyon testi de pozitif mi çıkar yoksa alakasız mı

$DSC02181 (1).jpg

amiiin inşallah :) evet bu belirtiler yanıltıcı ve değişken olabiliyor, buna çok takılmayıp adeti beklemek lazım. asıl ve net sonuçları ancak o zaman alıyoruz.. Bekleyen herkese en kısa zamanda bebiş haberleri gelir dilerim..
inşallah hepimiz için dua ediyorum Rabbim kucakları doldursun inşallah......

Back