- Konu Sahibi pembemasal
- #1.201
kızlar bel agrısı çekiyrm çok hafifte olsa 5 gündür hamile olanlar belin hangi kısmı ve nasıl bi agrı hissediyrsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel inşallah güzel haberlerle neşelenir sayfamız ,,,benim daha 26 gün var diyecem ama şubat 29 çekiyor bu ay hesaplama yaparken bunuda göz önünde bulunduralım 1-2 gün esnek birakalım zaman dilimizizi ,
kızlar bel agrısı çekiyrm çok hafifte olsa 5 gündür hamile olanlar belin hangi kısmı ve nasıl bi agrı hissediyrsunuz
Bende aynı durumdayım 4-5 gündür bel ağrısı çekiyorum. hafif kasıklarımda ağrı?????
bende aynı durumdayım reglm e 1 hafta var ama kopucakmış gibi ağrıyo hadi hayırlısı diyelim kendimi dinlemekten yoruldum valla şu 1 hafta geçsede anlasak bide göğüslerim çok şiş sadece ucları çok acıyo
bende aynı durumdayım reglm e 1 hafta var ama kopucakmış gibi ağrıyo hadi hayırlısı diyelim kendimi dinlemekten yoruldum valla şu 1 hafta geçsede anlasak bide göğüslerim çok şiş sadece ucları çok acıyo
aynı belirtileri yaşıyoruz şuanda. benim daha ilk ayım okadar umutlu değilim ama yinede acabamı diye heyecan yapıyorum kendime
aynı belirtileri yaşıyoruz şuanda. benim daha ilk ayım okadar umutlu değilim ama yinede acabamı diye heyecan yapıyorum kendime
bende mavibattaniyeyi merak ediyorum....sevincini yaşıyordur inşallah..
mavibattaniyeeeeeeeeee... hepimiz meraktayız, kestane kebap acele cevap:))
Kızlaaaarrrrrrr 2 Şubatta transferim oldu. Bugünki kan testi sonucum 40 sanırım hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm................
Kızlaaaarrrrrrr 2 Şubatta transferim oldu. Bugünki kan testi sonucum 40 sanırım hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm................
kızlaaaarrrrrrr 2 şubatta transferim oldu. Bugünki kan testi sonucum 40 sanırım hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm................