- Konu Sahibi pembemasal
- #1.161
Arkadaslar herkese gunaydin:) 2 gun once once idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. Suphelendim ve kan tahlili yaptirdim 56 cikti. Sizce bu iyi bi rakammi? Doktor daha cok kucuk dedi henuz kese de gozukmuyor tabii. Bu aksam tekrar hcg yaptircam. Siz bana ugurlu geldiniz :) hamilelik suphesi olanlar icin benim yasadigim belirtileri size yazmak istedim. Gecen ay en son adet olduktan sonra 14.gunde korunmadik ve hemen goguslerim acimaya basladi. Ve son 1 haftadir da karnim nasil agriyor anlatamam sanki hasta olcakmisim gibi. Hatta bisey gelio sanip wc ye gidiyordum surekli daha adetim bugun gecti ustunden. Birde patlamalar yasadim aglamaya basliyordum birden. Bunun disinda birde gaz ve midemde eksime oldu.. Umarim bebegim yasar ve bizi birakmaz.. Ve ins isteyen herkes bu duyguyu tadar...
günaydınlar bu çak güzel bi haber sabaha iyi bi mücdeyle başladık devamları gelir inşallah.. tebrik ederim allah sağlıklı bi şekilde kucağın almayı nasip etsinn... darısıda bizlere isteyenlere olsun inşallahh..