- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.141
banucum benide mart listesine eklermisin bat tarihim 10 mart :)Hoşgeldin tatlım, inşallah beklediğin haberi martta alır, mutlu bir anne adayı olarak devam edersin:)
seni mart listesi ekledim, mart konusunun sayfası budur;
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yalini-marta-erteleyenler-9.html#post23045885
çok teşk.ederim cnm evet çok ümitliydim 8 gün gecikme olunca ama kısmet Rabbim doğru zamanda nasip eder inş.bugün dr.gittim ama adet bitince gel dedi haftaya randevum var yine benide mart listesine eklermisin rica etsem hoşş adetlerim düzensiz ama normal şartlarda bat tarihim 10 mart ..Bu her ay beklemek ve sonra kırmızıları görmek üzücü gerçekten ama bozma moralini hayatım.. İnşallah martta güzel haberler alırsın.. Eğer adet düzenin 28 günde bir ise, adetten sonraki 14. gün yumurtlama günün.. ama sen sadece yumurtlama günü değil 4-5 gün önceden başlayarak düzenli ilişkiye girmen lazım, ki yumurta oluşup çatladığında spremle karşılaşsın.. ama adet düzenin bozulmuşsa bu günü hesaplaman daha zor. yumurtlama gününü gösteren testler var evde kolay uygulayabileceğin, onlardan satın alıp öyle de takip edebilirsin..
Doktor konusunda ise eğer şüphelendiğin bir durum varsa git hemen, bazı hormon testleri yapmaları gerektiğinde adetin 3. günü kan alıyorlar.. o yüzden git hemen bence..
Valla arkadaşım ben bugün test yaptım, pozitif çıktı. Ama daha kan tahlilimi almadım yarın kesin belli olacak. Yalnız eğer hamile isem gerçekten benim de bugün çok başım ağrıdı. İlaç almadım, uyudum onun yerine
banucum benide mart listesine eklermisin bat tarihim 10 mart :)
slm kızlar yaklaşık bir aydır giremiyodum neler olmuş neler benim bat 25 şubat heyecanla bekliyorum sağlam çalışma yaptık ama bakalım :)hamile kalanlara Allah sağlıklı şekilde kucaklarına almayı nasip etsin darısı biz bebiş bekleyenlere olsun
merhaba arkadaşlar şuan itibari ile bende aranıza katıldım1 buçuk yıldır bebk için uğraşıyorum fakat bir türlü olmadı.son 4 aydırda klomen kullanıyorum.geçtüğimiz aylarda tıpkı sizler gibi birsürü belirti hissetmiştim ama olmamıştı.yanlız bu ay diğer aylardan farklı olarak 4 gündür çok fazla gaz sancı ve karın ağrısı çekiyorum.ve hiç dinmeksizin.yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum
iyi geceler yeni anneler ve anne adayları
bende durumlar aynı bazen melekangel gibi test yapmak istiyorum ama vazgeciyorum bikac gün daha bekleyebilirim dimi ama kızımda reg 2 gün gecmiş öle yapmıstım pozitif cıkmıstı 2 gün sonra daha doktora gittigimde 3.5 haftalık cıkmıstı hamileliğim
ayy 2. bebek ama ilkinden daha beter heycan var sanki Allahım herkeze nasip esin burdaki tüm anneler ekim anneleri topiğinde buluşalım inşallahhh
günaydın banu haklısın aslında :)bence de bekle, melekangel şanslıydı pozitifi gördü, normalde çok erken yapılan testler yanıltıcı olabiliyor ve de moral bozuyor aynı zamanda.. İnşallah 2.yi de tez zaman da alırsın kucağına..
günaydın banu haklısın aslında :)
bugunde geceden beri fena mide agrısı gibi yanması gibi bulantıgibi adını koyamadıgım tarif edemedigim bişey var ...gece kızı wc ye falan kaldırdıgımda hissettim hayırlısı diyelim
Arkadaslar herkese gunaydin:) 2 gun once once idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. Suphelendim ve kan tahlili yaptirdim 56 cikti. Sizce bu iyi bi rakammi? Doktor daha cok kucuk dedi henuz kese de gozukmuyor tabii. Bu aksam tekrar hcg yaptircam. Siz bana ugurlu geldiniz :) hamilelik suphesi olanlar icin benim yasadigim belirtileri size yazmak istedim. Gecen ay en son adet olduktan sonra 14.gunde korunmadik ve hemen goguslerim acimaya basladi. Ve son 1 haftadir da karnim nasil agriyor anlatamam sanki hasta olcakmisim gibi. Hatta bisey gelio sanip wc ye gidiyordum surekli daha adetim bugun gecti ustunden. Birde patlamalar yasadim aglamaya basliyordum birden. Bunun disinda birde gaz ve midemde eksime oldu.. Umarim bebegim yasar ve bizi birakmaz.. Ve ins isteyen herkes bu duyguyu tadar...
valla kızımda öyle cok belirti yasamadım ama midem cok agrımıstı üşütmüşüm gibi suan yasadımla aynımıydı tam hatırlamıyorum tabi ama mıde agrısını hatırlıyorum ...ben belirtileri hamilelği ögrendikten sonra daha cok yasadım sanırım erkenden ögrendim halileligi onun için olmustu ...neyse herseyin hayırlsı sonrasında saglık Rabbim saglıklı hamilelikler ve aglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hep,mizeGünaydıııın sana da nuran:)
İnşallah hamilelik belirtisidir bunlar.. Kızında nasıl olmuştun hatırlıyor musun?
valla kızımda öyle cok belirti yasamadım ama midem cok agrımıstı üşütmüşüm gibi suan yasadımla aynımıydı tam hatırlamıyorum tabi ama mıde agrısını hatırlıyorum ...ben belirtileri hamilelği ögrendikten sonra daha cok yasadım sanırım erkenden ögrendim halileligi onun için olmustu ...neyse herseyin hayırlsı sonrasında saglık Rabbim saglıklı hamilelikler ve aglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hep,mize
Arkadaslar herkese gunaydin:) 2 gun once once idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti. Suphelendim ve kan tahlili yaptirdim 56 cikti. Sizce bu iyi bi rakammi? Doktor daha cok kucuk dedi henuz kese de gozukmuyor tabii. Bu aksam tekrar hcg yaptircam. Siz bana ugurlu geldiniz :) hamilelik suphesi olanlar icin benim yasadigim belirtileri size yazmak istedim. Gecen ay en son adet olduktan sonra 14.gunde korunmadik ve hemen goguslerim acimaya basladi. Ve son 1 haftadir da karnim nasil agriyor anlatamam sanki hasta olcakmisim gibi. Hatta bisey gelio sanip wc ye gidiyordum surekli daha adetim bugun gecti ustunden. Birde patlamalar yasadim aglamaya basliyordum birden. Bunun disinda birde gaz ve midemde eksime oldu.. Umarim bebegim yasar ve bizi birakmaz.. Ve ins isteyen herkes bu duyguyu tadar...
inşallah hepimiz için dua ediyorum Rabbim kucakları doldursun inşallah......amiiin inşallah :) evet bu belirtiler yanıltıcı ve değişken olabiliyor, buna çok takılmayıp adeti beklemek lazım. asıl ve net sonuçları ancak o zaman alıyoruz.. Bekleyen herkese en kısa zamanda bebiş haberleri gelir dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?