• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

bende 3 şubatta öyle oldum ilk gün çok az geldi edet oldum sandım sonra yavaş yavaş kesildi ama benim 1 gün sürdü ve şimdi hamileyim :) olabiliyor yani yerleşeme kanaması deniyor onada

peki belirtilerin nelerdi beim göüslerimde deişiklik yok sadece sol koltuk altımdaki damarlar sanırım dü çok agrıdı sanki biri vurmuş gibi inşallah hamileyimdir test yapmaya korkuyrm bide bişey daha afedersiniz ama gaz geirerekmi çıkıyr iki gündür bu problem var bende

m.hilmus cum benm göğüslerim adet zamanlarımda hep şişerdi ama bu sefer göğsümün uçları daha hassatı birde üst tarafındaki bezeler belirginleşti koyulaştı.çok deiğl ama gaz problemide var ama ben adet olacağım zamanda ilk günler olurdu ya diyorum ya adetle çok benziyor belirtiler fakat hamilelikte ufak tefek farklar var onuda ilk hamilelikte test yapmadan çözemiyr insan test pozitif çıkınca hmm bundan şöyle oldu böyle oldu vs vs diyorsun

Son düzenleme:
kızlar ne güzel hamişler artıyor benimde 2 gün geçti ama hala belirtim yok inşallah hamişimdir

Listemiiiiiizz...:3:

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :nazar:
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
pinarosm : 28 şubat

ayyy ne güzeeeeeelll hamişlerimize hayırlı olsun RABBİM diğer isteyenlere de nasip etsin bu listede hamişler daha da artar inşallah:)

adetim biteli 9 gün oldu yani tam anlamıyla adette denemez ama bu belirtilerin başka anlamı olabilirmiki cesaret edipte testte yapamıyrm off ya :((((

ay canimsin ya moral verdin bizim daha 2 ci ayimiz sen kac yasindasin ki canim ?kur uyguladin mi ?

24 yaşındayım 2 yıllık evliyim 7 aydır istyrduk 2 ay evvel dayanamadım doktora gittim daha erken dedi folik asit verdi bi sorun yoktu yani işte bu aydan sonrada gene olmasaydı eşim gidecekti erken olsada bişey varsa tedaviye hemen başlamak için fakat rabbime şükür gerek kalmadı :) arkadaşlarım da bazılarıda böyle 7 ay 8 ay sonra kalanlar olmuştu söylüyrlardı olur böyle diye işte insan oğlu sabırsızız ya hemen korkuyorz

adet mi olucam hamilemiyimmmm kaostayim:( belim goguslerim kasik bolgem felaket goguslerimde damarlar da belirgin benim adet duzensiz de yine bir 11 subat beklentim var ve son 2 gun kizlar ya cok ama cok merak ediyorumm ay bi de 10 kere yazdim ask olsun biriniz cevap vermediniz hatunlar ya hamileler ozelikle:D ne gibi belirtiler oluyor anlatirmisiniz fiziksel anlamda agri goguslerde falan :)

pembemasal, senin adete daha yok mu? 13 şubat değil miydi? erken yapmışsın testi, belki ondandır negatif çıkması, ama öyleyse bile üzme kendini, denemeye devam:)

Güncel liste yeni arkadaşları da ekledim..;)

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
difeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
super87 : HAMİLEEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
arzux : 11 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat

24 yaşındayım 2 yıllık evliyim 7 aydır istyrduk 2 ay evvel dayanamadım doktora gittim daha erken dedi folik asit verdi bi sorun yoktu yani işte bu aydan sonrada gene olmasaydı eşim gidecekti erken olsada bişey varsa tedaviye hemen başlamak için fakat rabbime şükür gerek kalmadı :) arkadaşlarım da bazılarıda böyle 7 ay 8 ay sonra kalanlar olmuştu söylüyrlardı olur böyle diye işte insan oğlu sabırsızız ya hemen korkuyorz

evet ister istemez acaba bir problem mi var korkusu sariyor gunumuzde o kadar durum var ki kendimizi strese sokuyoruz ben de 9 aylik evliyim son 2 aydir cocuk istiyoruz bakalim 11 ini bekliyorum bu ayda olmasa 3 cu ayimiza giricez

Kızlar folik asit ilaç sanırım onu kullanmamız şartmı kullansak dahamı iyi ona göre bende alıcam???

adet mi olucam hamilemiyimmmm kaostayim:( belim goguslerim kasik bolgem felaket goguslerimde damarlar da belirgin benim adet duzensiz de yine bir 11 subat beklentim var ve son 2 gun kizlar ya cok ama cok merak ediyorumm ay bi de 10 kere yazdim ask olsun biriniz cevap vermediniz hatunlar ya hamileler ozelikle:D ne gibi belirtiler oluyor anlatirmisiniz fiziksel anlamda agri goguslerde falan :)

arkadaşım ben cevap yazmıştım sana. bulup tekrar göndereyim

pembemasal kullanıcısından alıntı
Kizlar hic umudum yok ama lutfen biri hamileligin ilk belirtilerini yazsinnnnn

Merhaba,

Ben iki gün önce öğrendim hamile olduğumu. Adetimden tam bir önce kasık ağrılarım başladı. Adet olacakmışım gibi sanki. Bu kadar erken başlayınca ben şüphelendim tabii bu formu daha sıkı takip etmeye başladım. Burada arkadaşlar göğüslerinin şiştiğinden; ağrıdığından bahsetmişler. Benim göğüslerim aşırı şişmedi; ağrımadı da. Midem filan da bulanmadı. Dediğim gibi sadece adet sancısına benzeyen ağrılarım vardı. Adetimden bir iki gün önce ise hafif akıntılarım oldu. Adet günü yaptım ben idrar testini ve kan testini de. O gün kahverengi akıntım da gelmişti. Ama bu yerleşme sıvısı oluyormuş.

Back