- Konu Sahibi pembemasal
Kizlar hic umudum yok ama lutfen biri hamileligin ilk belirtilerini yazsinnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım allah herkesin gönlüne göre verir![]()
Slm kızlar bakıyorum da şubat ayı çok uğurlu geldi maşşallahhhhhhhhh Biz marta kaldık inşallahhh martta bize uğurlu gelir![]()
ya ben yıllar önce böbrek taşı düşürmüştüm, o yüzden böbrek sancılarını çok iyi bilirim, öyle böyle bişey değil, katlanması çok çok zor..Hayırlısı olsun inşallah, istediğin güzel sonucu al arkadaşım..:) Ama walla çatlıycam meraktan ben burda orta yerimden:) Rica ediyorum benim için yap şu testi artık:)
İnşallah olmuşturr bebeğini mavi battaniyelere sararsınn canımm:)))
Canım eşimle bugün özel bir gündü :) Dışarıda öğle yemeği yiyip akşam evde film falan izleyelim dedik... Testi almadan önce yemek yedik ve yanımıza aldığımız para bittiÇok abartmışız
O yüzden test alamadım ama hala kırmızılar gelmedi.. Yarına kaldı benim iş maalesef.. Bakalım yarına kadar gelmez ise yapacağım tes. Ay yerimde duramıyorum. Sürekli hastalandım sanıyorum ve afedersiniz arkadaşlar ama böyle beyaz renkli bir akıntım başladı dünden bu yana.. Birkaç gün öncede sarı bir akıntı olmuştu :S anlam veremiyorum
![]()
Çok tebrik ederim.
adet ağrım da azaldı yok denecek kadar az ağrı var.yardım edin merak ediyorum.adetlerim düzensiz olduğu için batımı kestiremiyorum.benim daha önceki gebeliğimde kahverengi leke gelmişti.5 gün sonra evde test yaptığımda gebelik çıkmıştı o gün doktra gidip keseyi bile görmüştüm.bugün adetim gelmezse yarın test yapsam mı bu konuda yardımcı olamaz mısınız?
ay hadi inşallah ya, çok heyecanlıyım senin adına:) sanki güzel haberler gelecekmiş senden gibi hissediyorum.. iyi yapmışsınız, afiyet bal şeker olsun.. daha da iyi olmuş hem , rahatlamışsındır azıcık:)
umudumuz marta kaldı
Ya kızlar bu yumurtlama gününü ben yanlış mı hesaplıyorum.Biri beni aydınlatsın lütfen![]()
![]()
![]()
Valla rahatladım canım:) Şuan yine ağrım var... Regl oldum olacak gibiyim sürekli... Bakalım yaa.... Çok zor bir sreç bu belirsizlik![]()
umudumuz marta kaldı
Ya kızlar bu yumurtlama gününü ben yanlış mı hesaplıyorum.Biri beni aydınlatsın lütfen![]()
![]()
![]()
sevindim keyfinin yerinde olmasına.. yarına az kaldı, gözüm bilgisayarda haber bekliyor olacağım..:)
Canım öncelikle adet döngünün kaç gün sürdüğünü bilmen gerekiyor. Örneğin benim 29 gün. seninkininde böyle olduğunu varsayalım.. Zaten hesabı anlarsın. 29dan 14 ü çıkarıyorsun geriye kalan 15 sayısı senin adetinden itibaren sayarak ilerleyeceğin yumurtlama günün olacak. Ben mesala en son 8 ocakta regl oldum üzerine 15 gün sayınca ayın 23 üne denk geliyor. Buda demek oluyor ki ben ocak 23 de yumurtlayacağım. Şimdi tabi yumurtlamadan önce vajinadan gelen sümüğümsü ve 2 parmak arasında uzayacak kıvamda olan beyaz şeffaf bir akıntı geliyor bu tarihten 4 gün önce gibi. Sende hemen eşinle 48 saat arayla denemelere başlıyorsun ayın 23üne kadar. Çünkü o akıntı spermin yolunu kayganlaştırıyor ve tüplere yerleşmesini ulaşmasını kolaylaştırıyor. Şimdi diyeceksin ki neden 3-4 gün önceden ilişkiye giriyorum aynı gün girsem olmaz mı?? Aynı gün olan ilişkiden spermin tüplere yolcuğu 10 saati bulabildiği için çatlamış olan yumurta ile buluşması zor olabiliyor. Sperm kadın vücudunda 4-5 gün dayanırken yumurtamız çatlayınca sadece12-24 saat dayanıyor. Eğer yumurta çatladığında spermle hemen buluşursa ozaman daha sağlıklı oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bunları bu ay yaptığım çılgın araştırmalardan öğrendim![]()