• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Yeni evliyim ben de, eylülde evlendik ama bebek çalışmalarına aralıkta başladık:) şubat adetim geldi ayın 4 ünde , martı bekliyorum o yüzden:)

maşallah bu ne hız.kaç yaşındasın ki..

benim bir buçuk yılı gecti evliliğim haziran iki yıl dolucak.

Arkadaşım Banu :) Beni merak etmişsin... Valla gelen giden olmadı kırmızılardan ve sabahtan beri midem bulanıyor. Hatta bu aralar çaydan midem bulanıyor. Ama normalde olabilir. Biliyorsun şu benim böbrek ağrım mide bulantısı yaparmış ya. Ben karıştırıyor olabilirim başka şeylerle yani :) Bugün eşim evde... Test yapma hemen bugün diyor. Ama birazdan dışarı çıkacağız doktoro gidemesem bile belki eczaneden idrar testi almaya ikna edebilirm diyorum.. Ay çok heyecanlıyım arkadaşım. Şuan da reglime dair hiçbir belirtim yok. :) Oldu mu ki dersiniz arkadaşlar :D

Son düzenleme:
adet ağrım da azaldı yok denecek kadar az ağrı var.yardım edin merak ediyorum.adetlerim düzensiz olduğu için batımı kestiremiyorum.benim daha önceki gebeliğimde kahverengi leke gelmişti.5 gün sonra evde test yaptığımda gebelik çıkmıştı o gün doktra gidip keseyi bile görmüştüm.bugün adetim gelmezse yarın test yapsam mı bu konuda yardımcı olamaz mısınız?

Arkadaşım Banu :) Beni merak etmişsin... Valla gelen giden olmadı kırmızılardan ve sabahtan beri midem bulanıyor. Hatta bu aralar çaydan midem bulanıyor. Ama normalde olabilir. Biliyorsun şu benim böbrek ağrım mide bulantısı yaparmış ya. Ben karıştırıyor olabilirim başka şeylerle yani :) Bugün eşim evde... Test yapma hemen bugün diyor. Ama birazdan dışarı çıkacağız doktoro gidemesem bile belki eczaneden idrar testi almaya ikna edebilirm diyorum.. Ay çok heyecanlıyım arkadaşım. Şuan da reglime dair hiçbir belirtim yok. :) Oldu mu ki dersiniz arkadaşlar :D

İnşallah hayatım ya, valla çok dua ediyorum senin için, çok da ağrın olduğunu bildiğim için endişeleniyorum da, bir an önce alsan sonucu da rahatlasan.. Dilerim hamilelik belirtileridir bu bulantılar.. bence sen al bi test eczaneden bi dene, ne zararı olacak ki?

adet ağrım da azaldı yok denecek kadar az ağrı var.yardım edin merak ediyorum.adetlerim düzensiz olduğu için batımı kestiremiyorum.benim daha önceki gebeliğimde kahverengi leke gelmişti.5 gün sonra evde test yaptığımda gebelik çıkmıştı o gün doktra gidip keseyi bile görmüştüm.bugün adetim gelmezse yarın test yapsam mı bu konuda yardımcı olamaz mısınız?

direkt gidip kan testi yaptırsan? daha kesin sonuç alırsın gibi?

İnşallah hayatım ya, valla çok dua ediyorum senin için, çok da ağrın olduğunu bildiğim için endişeleniyorum da, bir an önce alsan sonucu da rahatlasan.. Dilerim hamilelik belirtileridir bu bulantılar.. bence sen al bi test eczaneden bi dene, ne zararı olacak ki?

Valla arkadaşım alacağım galiba bende... Çünkü hamile de değilsem artık doktora gideceğim. Bakalım hamile bile olsam ben çocuğum için ilaç içmeden çekerim bu ağrıları evvelallah :D hahhahahhaha

Valla arkadaşım alacağım galiba bende... Çünkü hamile de değilsem artık doktora gideceğim. Bakalım hamile bile olsam ben çocuğum için ilaç içmeden çekerim bu ağrıları evvelallah :D hahhahahhaha

ya ben yıllar önce böbrek taşı düşürmüştüm, o yüzden böbrek sancılarını çok iyi bilirim, öyle böyle bişey değil, katlanması çok çok zor..:( Hayırlısı olsun inşallah, istediğin güzel sonucu al arkadaşım..:) Ama walla çatlıycam meraktan ben burda orta yerimden:) Rica ediyorum benim için yap şu testi artık:)

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun benimde adetten sonraki12. günümdee bi kanamam oldu bir pet kadarr 1 saat sürdü dediğin gibi doktora gittim kan testi yaptı hamile çıkmadım ama yinede bekleyelim dedi Adetten sonraki 20. günümm ama adet belirtierimin hepsi var normalde ya bugün yada yarın hasta olmam gerekiyo İnşallahh olmam ama hasta olacakmışm gibii:(((

İnşallah olmuşturr bebeğini mavi battaniyelere sararsınn canımm:)))

ekledim hayatım, bol şans.. güzel haberlere inşallah..:3:

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat

benide ekleyinnn=))

Slm kızlar bakıyorum da şubat ayı çok uğurlu geldi maşşallahhhhhhhhh Biz marta kaldık inşallahhh martta bize uğurlu gelir :34::34:

Back