• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Benim ve kardesimin arasinda da 9 yas var fark cok ama cok iyi anlasiyoruz umarim sizin de bebeginiz en kisa zamanda olur oglunuzun neler hissetigini bilirim ben de bir kardesimin olmasini cok istemistim cunku ben bu yil evlendim ama kardesim ailemizin nesesi hala:)

benim de kardeşimle aramda 11 yaş var.. kardeş kardeş diye tutturmuştum, annem hatta tedavi olarak kardeşime hamile kalabildi.. Hala daha kardeşime sinirlenince bana dönüp, senin yüzünden hep bunlar der...:)))

cok saolun ıyı dıleklerınız ıcın yaa valla buraya gelıp moral buluorum sayenızde:)
banucum aynen öyle ayaga kalkınca mesela belım agrıyo hafıften tamam ıste gelıo adetım dıorum paranoya oldum yani:)
pembe arkadasım bence dogru soyluosun benımle abımlerın arasındada 11 12 yas fark var ama cok ıyıyız yanı. bazıları dıo ah ah cok gec kaldın mahfolucaksın yandın felan ayy çökertıolar benı valla gıcıklar:52:

ehehehehe tuvaletimin gelmesini bekliyorum, pembemasalın tavsiyesine uydum 2 bardak su içtim, bi de şimdi bitki çayı içiyorum ve bekliyorum:))

Bekle canım benim :D Olacaksa tam olsun :) Doğru söylemiş arkadaş... Birde kahve veya çay iç istersen çok sıkıştırıyor beni öyle şeyler :D

benim de kardeşimle aramda 11 yaş var.. kardeş kardeş diye tutturmuştum, annem hatta tedavi olarak kardeşime hamile kalabildi.. Hala daha kardeşime sinirlenince bana dönüp, senin yüzünden hep bunlar der...:)))[/QU

benımkı ıstemezdı kardes sımdıye kadarda abımlerın 15 yıl ugras sonunda ıkızlerı oldu onlara bayılıo o yuzden kardes sevdası geldı ıcıne cocugun. ugrasmasıda bıze kaldı ıste:)

Aldığın testi okuyabilme ihtimalin var mı ?? Yada markasını internetten araştır tam olarak kullanımına bak bu arada... İçinde damla damlatma tüpü mü var yoksa idrara mı batırılıyor ??

Aldığın testi okuyabilme ihtimalin var mı ?? Yada markasını internetten araştır tam olarak kullanımına bak bu arada... İçinde damla damlatma tüpü mü var yoksa idrara mı batırılıyor ??

damla tupu var bir cogunda eger C kontrolde cizgi olusmasa o testin bozuk oldugunu gosteriri onun disinda teste guvenmesen bir tane daha alabilir ultrason tanisina da girip kesin bilgi elde edebilirsiniz

cok saolun ıyı dıleklerınız ıcın yaa valla buraya gelıp moral buluorum sayenızde:)
banucum aynen öyle ayaga kalkınca mesela belım agrıyo hafıften tamam ıste gelıo adetım dıorum paranoya oldum yani:)
pembe arkadasım bence dogru soyluosun benımle abımlerın arasındada 11 12 yas fark var ama cok ıyıyız yanı. bazıları dıo ah ah cok gec kaldın mahfolucaksın yandın felan ayy çökertıolar benı valla gıcıklar:52:

Hiç çökertmesinler seni, gayet güzel bir şey bence.. hem sen sanki ilk çocukmuş gibi hissedeceksin eve yeni bebek yeni neşe gelecek, hem de arada yaş farkı olunca kardeşler arasında kıskançlıkda olmuyor.. zaten çok istediğin bir şey olduğu için, annenle baban sana dünyaları vermiş gibi hissediyorsun, en azından ben öyle hissetmiştim kardeşimi ilk gördüğümde:) hala da ona her baktığımda içim titrer, iyi ki annem o sıkıntıları çekmiş de bana bir kardeş vermiş, şu dünyada ne olursa olsun hep seveceğim ve beni sevecek biri var diyorum..

damla tupu var bir cogunda eger C kontrolde cizgi olusmasa o testin bozuk oldugunu gosteriri onun disinda teste guvenmesen bir tane daha alabilir ultrason tanisina da girip kesin bilgi elde edebilirsiniz

Banu arkadaşımız yurt dışında olduğu için doktora gitmesi çok zormuş... Eşinin işten izin alması vs. uzun işmiş.. Dün anlattığına göre test almak bile zordu. İngilizce bilenleri bulmak zormuş :D Neyse neticede almış ve yapacak testi :) Çok heyecanlıyım ben....

finlandiya markası bir test, okudum iyice, kapak gibi bişey var onu açıp çubuğu idrara tutmam gerektiği yazıyor.. sonra tekrar kapatıp düz bir zemine koyup 5 dakika bekleyecekmişim..

kızlar hepinize iyi şanslar..bende yeni bi anne adayıyım darısı basınıza olsun insallah..

az önce yazdıklarınıza şöle bi göz gezdirdimde benim size tavsiyem eğer test yapacaksanız sabahki ilk idrarınızla yapın testi bu şekilde su çay vs.. içerek çok sağlıklı bi sonuç alabileceğinizi sanmıyorum..yinede allah tez zamanda göndersin insallah miniklerinizi sorucak bişeyiniz olursa buralardayım..iyi günler..:34:

Banu arkadaşımız yurt dışında olduğu için doktora gitmesi çok zormuş... Eşinin işten izin alması vs. uzun işmiş.. Dün anlattığına göre test almak bile zordu. İngilizce bilenleri bulmak zormuş :D Neyse neticede almış ve yapacak testi :) Çok heyecanlıyım ben....

bendeeee:))) ya bakalım test pozitif çıkarsa ne ala, ama negatif çıkar adetim yine de gelmezse zor mor gidicez doktora artık..

finlandiya markası bir test, okudum iyice, kapak gibi bişey var onu açıp çubuğu idrara tutmam gerektiği yazıyor.. sonra tekrar kapatıp düz bir zemine koyup 5 dakika bekleyecekmişim..

Benim aldığım testte o tarz uygulanıyordu... ay benim çıkmam lazım inanki senin sonucunu görmek için bekliyorum :D

kızlar hepinize iyi şanslar..bende yeni bi anne adayıyım darısı basınıza olsun insallah..

az önce yazdıklarınıza şöle bi göz gezdirdimde benim size tavsiyem eğer test yapacaksanız sabahki ilk idrarınızla yapın testi bu şekilde su çay vs.. içerek çok sağlıklı bi sonuç alabileceğinizi sanmıyorum..yinede allah tez zamanda göndersin insallah miniklerinizi sorucak bişeyiniz olursa buralardayım..iyi günler..:34:

yaa, gerçekten mi? bekle mi diyorsun sabahı? tebrikler bu arada, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:) darısı biz bekleyenlerin başına:)

Back