• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

feraycım asılama azbucuk para tuzagından baska bısey degıl normal yolla ılıskıye göre %5 falan daah fazla sans var ben 3 tane yaptırdım sonra dogal yolla hamıle kladım bızdede sperm sayısı düşüktü kecıboynuzukürü uygulamıstık sonrası hamıle kaldım havucsuyuda arttıryomus spermı hem asılama yaptırıcaksan önce sana rahım fılmı cekılmelı mutlaka onu yaptırdınızmı?
didemcim senın 31 aralıgın üstüne 31 gün olmus bugün bir kan testı yaptırabılırsın yarın hamıleysen degerden bellı olur
derdacım bence budkar dra gıtmekle kendınızı strese sokmayın drlarda keseyı görmeden nerden bılcek hamıle oldugunuzu olmadıgınızı ancak kan tetsıyle anlasılcak onun ıcnde adetı beklemek lazım
evet listede şubat bası olanlar vardı bakalım ınsallah ıyı haberlerı almaya baslarız bende 1 şubatı bekleyenlerdenım ama bat ıcın degıl dogumgünüm diye :27:

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
doruk_12duru_45:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
esmer18:25 şubat

arkadaşlar idrar testi yaptım 2.çizgigözle görülür ancak açık pembe çıktı.siteleri araştırdım pozitif gibi.İnşallah öyledir.

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım sat tan sonra 11.günüm bugün.doktora gittim 19mm yumurta oluşmuş dedi ve 11. gün oluştuğu için şaşırdı yarın çatlatma iğnesi vurunacağıbu iğne göbekten mi yapılıyor biliyor musunuz .

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım sat tan sonra 11.günüm bugün.doktora gittim 19mm yumurta oluşmuş dedi ve 11. gün oluştuğu için şaşırdı yarın çatlatma iğnesi vurunacağıbu iğne göbekten mi yapılıyor biliyor musunuz .

Ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandım.Göbekten vurulduğunu da duymuştum ama benimkini hep kalçadan vurdular.Çatlatma iğnesini vurğun günün ertesini iyi değerlendirin.Ondan sonrada gün aşırı birliktelik önemli kolay gelsin.

Ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandım.Göbekten vurulduğunu da duymuştum ama benimkini hep kalçadan vurdular.Çatlatma iğnesini vurğun günün ertesini iyi değerlendirin.Ondan sonrada gün aşırı birliktelik önemli kolay gelsin.

teşekkür ederim peki senin kaçıncı ayın klomenle? 11.gün erken mi yumurta oluşumu için. kaç gün günaşırı ilişki olmalı?

şimdi geldim canım doktordan baktı rahmin temiz yumurtalıkların iyi dedi ama bişi görüp görmediğini sölemedi :( folik asit verdi kullanmaya başla daha iyi olur dedi bakalım nolcak inşallah sende gördüğü bebiştir :)

ay cnm bılmıyorum ınsallah ama ben doktora gıtmeden once bas donmesı bayılıcak gıbı olma durumu vardı suphelendım dedım oyle olsun olsun dıe hazırlık yapmadık ne gunlerı takıp ettık ne de dıger aktıvıtelerını yaptık.korktum dha kontrol olmadan olmasın oda oyle dıyınce tabı tam anlamıyla ıstedıgımı anladım o yuzen umıtlenmek ıstemıyorum ama beklıyorum cumartesıyıyııııııı..senın reglın ne zmn bıtmıstıkı hıc bellı olmaz cnm gormemıstı ama olur yada onumuzdekı ay hepımızın zamanı varda bız acele edıyoruz duramıyoruz:)

teşekkür ederim peki senin kaçıncı ayın klomenle? 11.gün erken mi yumurta oluşumu için. kaç gün günaşırı ilişki olmalı?

Yanlış hatırlamıyorsam 4.ayım.erken değil zaten her ihtimale karşı adetin 10.günü başlayın diyor doktor.7-8 gün normali.2 defada çatlatma iğnesi vuruldum.

ay cnm bılmıyorum ınsallah ama ben doktora gıtmeden once bas donmesı bayılıcak gıbı olma durumu vardı suphelendım dedım oyle olsun olsun dıe hazırlık yapmadık ne gunlerı takıp ettık ne de dıger aktıvıtelerını yaptık.korktum dha kontrol olmadan olmasın oda oyle dıyınce tabı tam anlamıyla ıstedıgımı anladım o yuzen umıtlenmek ıstemıyorum ama beklıyorum cumartesıyıyııııııı..senın reglın ne zmn bıtmıstıkı hıc bellı olmaz cnm gormemıstı ama olur yada onumuzdekı ay hepımızın zamanı varda bız acele edıyoruz duramıyoruz:)

24 ocakta bitti yani bi hfta oldu henüz canım benim kontrolüm vardı onun için gitim doktora bişi merak ettiğimden değil ama hazır gitmişken bişiler öğrensemde iyi olurdu hani :P
hadi bakalım ben senden ümitliyim cumartesi olsun öğrencez.... benim bidahaki aya kalır bence allah tan hayırlısı :))

feraycım asılama azbucuk para tuzagından baska bısey degıl normal yolla ılıskıye göre %5 falan daah fazla sans var ben 3 tane yaptırdım sonra dogal yolla hamıle kladım bızdede sperm sayısı düşüktü kecıboynuzukürü uygulamıstık sonrası hamıle kaldım havucsuyuda arttıryomus spermı hem asılama yaptırıcaksan önce sana rahım fılmı cekılmelı mutlaka onu yaptırdınızmı?
didemcim senın 31 aralıgın üstüne 31 gün olmus bugün bir kan testı yaptırabılırsın yarın hamıleysen degerden bellı olur
derdacım bence budkar dra gıtmekle kendınızı strese sokmayın drlarda keseyı görmeden nerden bılcek hamıle oldugunuzu olmadıgınızı ancak kan tetsıyle anlasılcak onun ıcnde adetı beklemek lazım
evet listede şubat bası olanlar vardı bakalım ınsallah ıyı haberlerı almaya baslarız bende 1 şubatı bekleyenlerdenım ama bat ıcın degıl dogumgünüm diye :27:

doğum günün kutlu olsun canım.. nice mutlu yıllara bebişlerinle inşallah :) bu arada ben doktora bebiş için gitmedim kontrolüm vardı onun için gittim :))

24 ocakta bitti yani bi hfta oldu henüz canım benim kontrolüm vardı onun için gitim doktora bişi merak ettiğimden değil ama hazır gitmişken bişiler öğrensemde iyi olurdu hani :P
hadi bakalım ben senden ümitliyim cumartesi olsun öğrencez.... benim bidahaki aya kalır bence allah tan hayırlısı :))

bılıyorum cnm kontrole gıttıgını bende kontrole gıtmıstım oyle deyınce umıtlendım acaba oyle demeseydı keskede dıyorum ıcımden unıtlenıyor ınsan belkı olur dıye.kısmet cnm cumartesı bı gelsınde sonucu var yada yok dıye bıldırıcem sna cnm

Bekledigimiz zaman geliyor hanimlar bu gun 1 subat ve insallah bundan sonra hayirli haberlerimizi yazariz hamileysenizzzz bizlere yazmayi unutmayin insallah hepimiz bu ayda mutlu haberler alir da 9 aylik sureci bereber dertleserek geciririz mutlu gunler:)

sizce bu normal mi kızlar doğum kontrol hapı da kullanıyorum ama buna anlam veremiyorum daha önce böyle olmazdı canım isterdi bu burnuma kokusu gelmeside neyin nesi sizce?

arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum ben enson adetimi 8 ocakta gördüm bir sonraki adet günüme 1 hafta var ama adet imin ilk günü yaşadığım ağrıları yaklaşık 3 gündür yaşıyorum sizce hamile olabilirmiyim??

Son düzenleme:
meraktan ölücem nolur bana yardımcı olun kızlarr:((

adetin gecikmeden adet gecikmesinden 10 gun sonra kesin test yapmadan ultrason tespidi olmadan bilemeyiz canim pskolojik olabilir bu yanlilmalara kanmiyalim bizi uzuyor sadece aldiris etmiyelim benim tanidigim butun gamsiz arkadaslarim hicc oylesineee diyip hamile kaldilar:) Ama tabi insallah hamilesindir.

teşekkür ederim cevap verdiğin için :/ama şuda var ben 5 aylık evliyim ilk defa böyle bir durum yaşıyorumm onun için olabilirmi die düşündüm ben...

Back