Ovülasyonu bu ay ilk kez denedim yaptim canım 24 ocakta pik oldu 25 ocakta çatladı bugünde t baya silikti yarında yapmama gerek varmı testi senceAdet bitimi ovulasyona hemen basla.
bende deneyen biri olarak cevapliyim:) . aslına bakarsan anestezili olduğu için hiçbirşey hissetmiyorsun. sonrasında sızı şeklinde ağrı oluyor fakat dayanılmayacak ağrılar değil. ben de kısa bir süre ( sanırım 30 dk.falan sürdü) nefes darlığı yapmıştımerhaba tüp bebek mi deniyorsunuz hakkınızda en hayırlısı olsun umarım tutunur ve sağlıkla kucagınıza alırsınız bende ıkı ay daha deneyip Birgül hanımda tüp bebek denemeyi düşünüyorum yumurta toplama işlemi zor mu biraz bahseder misiniz
Valla al benden de o kadar bende öyle bu kadar zor olacağını düşünmemiştimokuduğum kitaplarda ve bazı sitelerde ayda 1 yumurta oluyor ve sadece 24 saat yaşıyor diyordu. denk getirenlere helal olsunbu kadar uğraşılacağını düşünmemiştim.
Çok haklısınarkadaşalar yeni evlenenlere sesleniyorum çocuk için beklemeyin. yapın gitsin :):)
Aynengenel olarak 1 evet . o kısmı istisnai kişiler . biz değilizdir eminim bu kadar uğraştığımıza göre :)
keşke beklemeseydik . yok borçlar bitsin , yok şu işim düzelsin, yok bu işim hallolsun diye diye yıllar geçti :)Çok haklısınKesinlikle plan programla olan bir şey değilmiş bu çocuk işi o yüzden isteyenler hemen yapsın
Millet ilk atışta 12den vuruyor 8 10 çocuk yapıyor töbeeeeValla al benden de o kadar bende öyle bu kadar zor olacağını düşünmemiştim
bilmiyorum ama çok istiyorum :)Bende 5..testi kaçinda yapsak ki :)
hadi inşallah adet geçsin kırmızı gelmesin:)Haklısn cnm ama işte engel olamıyorum kendime ama bnde tövbe ettim yok daha da yapmam adetim geçsin öyle Allah isteyen herkse nasip etisn
Ben sipariş verdim bile :) 2 tane ultra erken şu an 9 kaldı regle 7 kala birini denerm belkim :)bilmiyorum ama çok istiyorum :)
İnşallah cnm inşallahhadi inşallah adet geçsin kırmızı gelmesin:)
Haha aynen ama olmuyo 6 aydır evliyimarkadaşalar yeni evlenenlere sesleniyorum çocuk için beklemeyin. yapın gitsin :):)
Ben bazen diyorum tanıdıklara tekniği biliyorsunuz diyeMillet ilk atışta 12den vuruyor 8 10 çocuk yapıyor töbeeee
Allah isteyen herkese tez vakitte versin insallahhhhBen bazen diyorum tanıdıklara tekniği biliyorsunuz diyenasip işi sanki birazda
Allaj buyuk
Bu benm lh testim. Hamileydim. Ama ben blmyrdm tam olarak. Hamileyken lh testi byle ciktiOvülasyonu bu ay ilk kez denedim yaptim canım 24 ocakta pik oldu 25 ocakta çatladı bugünde t baya silikti yarında yapmama gerek varmı testi sencebide demek istediğim gebeysen eğer ki Ovülasyon testinde c ve t çizgileri ikiside koyu çıkıyormuş bunu okumuştum da aranızda böyle olanlar var mı Ovülasyon testini adete yakın yaptıktan sonra koyu çizgileri görüp hamile kalanlar