Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versinKızlar 2 Şubat'ı bekliyorum. Söz yildonumumuzdu geçen sene, ilk adimimizdi. İnşallah bu sene de bu tarih de ilk adimimizin meyvesini alırız
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz hamişlerimiz artar inşallahValla çık güzel olur biliyo musun inşallah hayırlı haber alırsın kuzu
Amin canım cumlemizinnn yalnız çok 2 Şubat dedim deşifre olcam heİnşallah canım rabbim gönlüne göre versin
Yaa hadi inşallah kuzuKızlar 2 Şubat'ı bekliyorum. Söz yildonumumuzdu geçen sene, ilk adimimizdi. İnşallah bu sene de bu tarih de ilk adimimizin meyvesini alırız
Evet burada da o şekilde öğrenenler var, kopkoyu olup da hamile olmayan da var anlamadimOvilasyon testini adete yakın zamanda yaptığımızda koyu çıkarsa hamileliği gösteriyo muş doğru mu bu kızlar bi yerde okumuştum
Bende duydum onu öyle diyolar ama emin değilimOvilasyon testini adete yakın zamanda yaptığımızda koyu çıkarsa hamileliği gösteriyo muş doğru mu bu kızlar bi yerde okumuştum
Evet.bende oyle oldu.Ovilasyon testini adete yakın zamanda yaptığımızda koyu çıkarsa hamileliği gösteriyo muş doğru mu bu kızlar bi yerde okumuştum
İnşallahinşallah hiç olmazsın ben de 3 ay önce hamile kaldığımda adet olacakmışım gibi hissediyordum hiç bitmedi o ağrılar.
internetten alıyorum bilindik sitelerden genelde 5 li paket alıyorum mutlaka 1 tane içinden defolu çıkıyormerhaba canım ovulasyon testinden bahsediyorsun herhalde dimi . bir de nerden alıyorsun internetten mi
hangi marka kullanıyorsun canıminternetten alıyorum bilindik sitelerden genelde 5 li paket alıyorum mutlaka 1 tane içinden defolu çıkıyor
merhaba tüp bebek mi deniyorsunuz hakkınızda en hayırlısı olsun umarım tutunur ve sağlıkla kucagınıza alırsınız bende ıkı ay daha deneyip Birgül hanımda tüp bebek denemeyi düşünüyorum yumurta toplama işlemi zor mu biraz bahseder misinizMerhabalar, ocak ayından bu zamana transfer oldum umarım bu ay hayırlı haberler alırım bende.
BAT 22 şubat
31 yaşındayım
Folbiol kullanıyorum.
Laboquick kullanıyorum ama memnun değilim değiştireceğim.
3 aydır deniyoruz.
Herhangi bir sağlık sorunum yok.
Amin canımİnşallah hepimiz güzel haberler veririz hamişlerimiz artar inşallah
Daha var benimde 7 şubat bakalımAmin canım cumlemizinnn yalnız çok 2 Şubat dedim deşifre olcam he
Denemek lazım ama bat geçmeden de yapmak istemiyorum artık sürekli heves edip adetim oluyoEvet burada da o şekilde öğrenenler var, kopkoyu olup da hamile olmayan da var anlamadım
Aynen bende emin değilim geçen okudum da sormak istedim canım demek lazım biBende duydum onu öyle diyolar ama emin değilim
Gerçekten mi ne zaman yapmamızı tavsiye edersin mesela canımEvet.bende oyle oldu.
Neden gününü beklemedin ki bak üzüldün erkenden bekle bakalım belki olmaz nasipKizlarr kızlarr benim bat 30 31 ocak normal de adete yakın göğüslerim siser ağrırdı bacaklarim da öyle,gecen hafta bacaklarım cok ağrıdı ama bu hafta hic bir belirti yok bugün test yaptım negatifi gördüm