- 5 Şubat 2021
- 56
- 31
- 32
Kafalar karışıkTam tersi olmasın o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafalar karışıkTam tersi olmasın o
Krem renkte akıntı çok güçlü bir belirti .İnşallah vardırselam kızlar benim iğnemin 11.günü adet tarihim 23 şubat sırtımın tam ortasında dün ve bugün geçmeyen bir ağrı var ve krem renkte akıntım gebelik belirtisi olabilir mi?
Yetkililerden açıklama bekliyor kamuoyuKafalar karışık
İnşallah ilk deneme kasık ağrısı falan olmadı hiç bende adet güneme 2 gün var adet öncesi akıntı diye düşündüm umarım dediğiniz gibidirKrem renkte akıntı çok güçlü bir belirti .İnşallah vardır
Na zaman başladı ağrılarını? Kaçıncı gün?Benim ağrılarım yeni başladı
ovulasyon sonrası kasık ağrım devam ediyor benim de ama daha önce kasımda da öyle olmuştu iğne batması gibiEvet tam 14 gün kasık ağrısı olduğu için yaptım
İlk gebelik testini adete 4 gün kala yapmıştım o zaman çok ağrım falan yoktu adet günü cumaydı o gün ve dün başladı kasık ağrılarım arada da iğne batması gibi oluyoNa zaman başladı ağrılarını? Kaçıncı gün?
Adet sancısı gibi arada da iğne batması gibi abi Bi ağrı geliyo gidiyor ama çok fazla değil genel durum olarak iyiyimkuzum nasıl bi ağrın var bende de ağrılar var
Hala beklemedeyim Belirti şişkinlik, gaz, 4-5 gündür hafif baş dönmesi, göğüslerde şişkinlik ve ağrı birde kasık ağrılarım var. Pek ümitli değilim ama hayırlısı 23 batım bu arada yanlış hesap olmuş 20 Şubat yazarak-Beklenen Adet Tarihiniz? 20 Şubat
2-Kaç YAŞINDASINIZ? 30
3-Kullandığınız herhangi bir ilaç/takviye var mı gebeliği DESTEKLEYİCİ? FOLBİOL
4-Varsa Kullandığınız ovulasyon testi MARKASI? -
5-Ne kadar süredir çocuk İSTEDİĞİNİZ? 2 AY
6-Herhangi bir sağlık sorununuz var MI? -
TebrikleeeerAdet sancısı gibi arada da iğne batması gibi abi Bi ağrı geliyo gidiyor ama çok fazla değil genel durum olarak iyiyim
Aynı bende de sizin gibi belirtiler inşallah hayırlısıHala beklemedeyim Belirti şişkinlik, gaz, 4-5 gündür hafif baş dönmesi, göğüslerde şişkinlik ve ağrı birde kasık ağrılarım var. Pek ümitli değilim ama hayırlısı 23 batım bu arada yanlış hesap olmuş 20 Şubat yazarak
Hadi inşallahAynı bende de sizin gibi belirtiler inşallah hayırlısı
Intimin ertesi gunu erken gebelik testinde ogrendim hamileligimi canim. Insallah sizinde hamislik belirtisidirselam kızlar benim iğnemin 11.günü adet tarihim 23 şubat sırtımın tam ortasında dün ve bugün geçmeyen bir ağrı var ve krem renkte akıntım gebelik belirtisi olabilir mi?