- 26 Kasım 2020
- 131
- 107
- 28
DOĞRU söylüyorsun canım hepimiz için hayırlısı inşallahTeşekkür ederim canım güzel dileğin için üzme kendini martta olacak inşallah stres yapma o etkiliyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DOĞRU söylüyorsun canım hepimiz için hayırlısı inşallahTeşekkür ederim canım güzel dileğin için üzme kendini martta olacak inşallah stres yapma o etkiliyormuş
İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun.Inşallah ya çok istiyorum Rabbim duysun sesimizi. Ama her an olacak gibiyim
Artmıştı ama çok değildi şimdi daha fazla gidiyorum tuvaleteAnladım
Anladım canım bebeğini sağlıkla kucağına almak nesip olsun.. ben iki gündür wc den çıkamıyorum su içmiyorum gitmeyim diye yine gidiyorum sende böyle bişi olmuşmuydu
Canım ben de sadece yoğun sancısı var .Onun dışında bu sabah adet olacakmisim gibi kasıklarımda baskı ve ıslaklık hissettim .Adet olacagim galiba dedim ama sonra kesildi ..Şu an beklemedeyim ama bugün normal test yaptım negatif çıktı ..Bütün gün uyu uyu hep uyu şiştim.. Hiç bir şey yapasım yok , 2.ci bu ne garip oldum ilkte hiç
böyle şeyler yaşamadım.. Bunda sanki taş taşıdım hep uyuma istepi uyumaktan artık yanlarım agriyor.. Dogunca kendiside böyle uyur insallah Sizde durumlar nasil @ipeksmom merak ettim.. Berilyumm sende durum nedir acaba..
Inşallah canim hayırlisiylaYok yok bunları konuştuğumuz icin söyledim yoksa günlük yaşamımda hayat zaten çok hızlı geçiyor düşünmeye zaman kalmıyor :) insallah olacak umutluyum ben
Normal canım ben kızımda çok uyuyordum. Belirti olarak uyku hali var mıydı hamileliği öğrenmeden önce sendeO kadar halsizim ki surekli uyuyorum. Insan gunde 14 saat uyur mu? Namaz bile kliamiyrm artik uyumaktan
Amin inşallah ya bende su gibi bi akıntı var neyden acabaİnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun.
Ya bunlar bende de var Ben adet gecikmesiyle beraber enfeksiyon olarak yorumladım negatif olunca. Başka ağrı sancı hiçbirşey yok.Benim en büyük belirtim beyaz kremsi akıntı ve sürekli ıslaklık hissiydi umarım siz de de vardır
Canım geç döllenme olabilir mi acaba?Buraya yazmistim ben adet gecikmemden 5 gün sonra yapmıştım negatifti .Ben de test yapmayı bırakmıştım .13.gun bir daha yapmıştım Pozitifti .Betam 702 çıkmıştı .Arkadaşlar benim adetim 5 gün gecikti. Test yapıyorum inatla negatif. Adet söktürmek için öneri rica edicem.
Birgebeningünlüğü günlüğü adet olmak içim masaj var istersen onu deneyebilirsin canım.Arkadaşlar benim adetim 5 gün gecikti. Test yapıyorum inatla negatif. Adet söktürmek için öneri rica edicem.
Kuzum ben takvimden takip ettim. Takvimdeki yumurtlama gününde ve ertesi gün çok fazla bel ve kasık ağrım oldu. Heh dedim yumurtluyorum. 1 hafta sonrasında yani ayın 7sinde yine bel ve kasık ağrılarım oldu arkasından akıntım başladı acaba geç yumurtlama mı oldu dedim ama emin olamadım. Döllenme yoksa da geç yumurtlamadan dolayı gecikti sanırım adetim Geçen hafta aşırı çok akıntım oldu en son dün sabah yaptım o da negatifti. Bir de yarın sabah mı yapsam acaba diyorum. Geciktiğimde masaj yapar hemen adet olurdum şimdi korkudan masaj da yapamıyorumCanım geç döllenme olabilir mi acaba?Buraya yazmistim ben adet gecikmemden 5 gün sonra yapmıştım negatifti .Ben de test yapmayı bırakmıştım .13.gun bir daha yapmıştım Pozitifti .Betam 702 çıkmıştı .
Arkadaşlar benim adetim 5 gün gecikti. Test yapıyorum inatla negatif. Adet söktürmek için öneri rica edicem.
Inşallah bende pozitif sonuç alırım. Tüm isteyenlerde hayırlısıyla pozitif sonuç alsınlarCanım geç döllenme olabilir mi acaba?Buraya yazmistim ben adet gecikmemden 5 gün sonra yapmıştım negatifti .Ben de test yapmayı bırakmıştım .13.gun bir daha yapmıştım Pozitifti .Betam 702 çıkmıştı .
Bizim yumurtlamamiz aynı zamanlarda olmuş sanırım .Ben de takvimden takip ettim.4,5,6 gösteriyordu .Gerçekten de 4 ünde çok şiddetli kasik ağrım oldu ve 6 sında lekelenme oldu.Catladi sanırım dedim ama sonra birkaç gün sonra da akinti fazlalaştı ve ağrım çok şiddetlendi .Ben de değerlendirdim ama ne zaman oldu tam bilmiyorum .Benim de testlerim hep negatif .Bugün de yaptım negatif ..Bekliyorum artık ..Kuzum ben takvimden takip ettim. Takvimdeki yumurtlama gününde ve ertesi gün çok fazla bel ve kasık ağrım oldu. Heh dedim yumurtluyorum. 1 hafta sonrasında yani ayın 7sinde yine bel ve kasık ağrılarım oldu arkasından akıntım başladı acaba geç yumurtlama mı oldu dedim ama emin olamadım. Döllenme yoksa da geç yumurtlamadan dolayı gecikti sanırım adetim Geçen hafta aşırı çok akıntım oldu en son dün sabah yaptım o da negatifti. Bir de yarın sabah mı yapsam acaba diyorum. Geciktiğimde masaj yapar hemen adet olurdum şimdi korkudan masaj da yapamıyorum
İnşallah hepimiz güzel haberi aliriz.Inşallah bende pozitif sonuç alırım. Tüm isteyenlerde hayırlısıyla pozitif sonuç alsınlar
ALlah ikimize ve bütün isteyenlere nasip etsin canımCanım benimde 7 gün olacak hala gelen giden yok su gibi akintim var sadece bence biraz daha bekle belki geç döllenme olmuştur. Pazartesi kan testi yap sonrada bi doktora git. Benim kuzenimin eşininki de geç döllenmeymiş çıkmadı tahlillerde kızda iltihaplan falandır diye maydanoz soğan falan kaynatıp içmiş. Çok şükür ki zarar vermedi. Baya geç ogrendi gebeliğini ben pazartesi gününe kadar olmazsam kan vermeye gideceğim. 4. Gun gecikmemde testim negatif cikmisti
Amin amin inşallah ya inşallah ikimizde pazartesi günü gebeyiz diye haber veririz tüm isteyenlere nasip etsin rabbim kimseye aratmasinALlah ikimize ve bütün isteyenlere nasip etsin canım