Allah razı olsun canım gittim bugün betahcg takibi yapacak Cumartesi artış iyi olursa başlayacakmışım iğneye .Allah korusun canim. Kese gorunmesede dr hemen ilaclarina baslar git tabiki hemen. Kandil gunu duam seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım gittim bugün betahcg takibi yapacak Cumartesi artış iyi olursa başlayacakmışım iğneye .Allah korusun canim. Kese gorunmesede dr hemen ilaclarina baslar git tabiki hemen. Kandil gunu duam seninle
Belirtiler ne oldu peki. Sağlıkla gelsin inşallahAllah razı olsun canım gittim bugün betahcg takibi yapacak Cumartesi artış iyi olursa başlayacakmışım iğneye .
Hadi insallah artis devam eder canimAllah razı olsun canım gittim bugün betahcg takibi yapacak Cumartesi artış iyi olursa başlayacakmışım iğneye .
Evet 48 saat olmuştu doktoruma yazdım hemen döndü saolsun betada artış var dedi iki kata yaklaşık dedi cumartesi tekrar yapalım beta dedi salı çarşamba 1500 ile 2000 arası olunca küçük bı kese görebiliriz dediİki tahlil arası tam 48 saat oldu mu peki?
Amiiin tesekkurlerÇok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Artış 2 katına yakın olduğu için normal sayılır, doktorunun da dediği gibi takip etmek gerekiyor betayıEvet 48 saat olmuştu doktoruma yazdım hemen döndü saolsun betada artış var dedi iki kata yaklaşık dedi cumartesi tekrar yapalım beta dedi salı çarşamba 1500 ile 2000 arası olunca küçük bı kese görebiliriz dedi
Tebrik ederim :) betanız kaç cıktı acaba?Merhaba arkadaşlar. Bata 5 gün kala kan tahliliyle gebeligimi ogrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Şu süreci bı atlatsak hayırlısı ile inşallahİnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Artış 2 katına yakın olduğu için normal sayılır, doktorunun da dediği gibi takip etmek gerekiyor betayı
Teşekkür ederim 15 cıktı.Tebrik ederim :) betanız kaç cıktı acaba?
Tebrik ederiiiiimm.Darisi biz bekleyenlere insallahMerhaba arkadaşlar. Bata 5 gün kala kan tahliliyle gebeligimi ogrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canımİyi akşamlar benim adetim hafif hafif kanamayla artmaya başladı hafif bel ve baş ağrım varbu ay tutmadı Doktorumu aradım neden erken oldum dedim enfeksiyon veya ara kanama olmuş olblr yarın gel dediler. Kanamam fazla ise hemen gel dediler bende fazla olmadığı için gitmedim. Sabah hastaneye gidecem. Darısı geride kalan arkadaşlarıma nasip olur olsun bu ay hamile olmak inşallah ben marta yolcu
Sıkma canını, bir sonraki ay olur inşallah umut her zaman var . 1 haftaya kadar ben de gelirim oraya yer tut bana da olur muİyi akşamlar benim adetim hafif hafif kanamayla artmaya başladı hafif bel ve baş ağrım varbu ay tutmadı Doktorumu aradım neden erken oldum dedim enfeksiyon veya ara kanama olmuş olblr yarın gel dediler. Kanamam fazla ise hemen gel dediler bende fazla olmadığı için gitmedim. Sabah hastaneye gidecem. Darısı geride kalan arkadaşlarıma nasip olur olsun bu ay hamile olmak inşallah ben marta yolcu
Sıkmıyorum demeyi çok isterdim ama elimde olmadan üzüldüm tabi ki burada çok kişi hamile kaldı aynı anda çok sevindim hepsine. aynı anda kalmayan kaldı onlara ayrı üzüldüm nasip olmalı birşey nasibimde yokmuş bu ay birdahaki ay olur inşlh. Gelmezsin inşlh.Sıkma canını, bir sonraki ay olur inşallah umut her zaman var . 1 haftaya kadar ben de gelirim oraya yer tut bana da olur mu
Hayırlısı olsun kuzumİyi akşamlar benim adetim hafif hafif kanamayla artmaya başladı hafif bel ve baş ağrım varbu ay tutmadı Doktorumu aradım neden erken oldum dedim enfeksiyon veya ara kanama olmuş olblr yarın gel dediler. Kanamam fazla ise hemen gel dediler bende fazla olmadığı için gitmedim. Sabah hastaneye gidecem. Darısı geride kalan arkadaşlarıma nasip olur olsun bu ay hamile olmak inşallah ben marta yolcu
Öncelikle hayırlı kandiller dilerim. Canım devam et ama idrar çok damlatıyorsun sanki ondan bulaşma olmuş fazla damlatma olur mu bozuk çıkar fazlası da. Adet olana kadar devam et bencede. Ne zaman afet oluyorsun bu arada?Merhaba arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim bat 26 Şubat fakat ben halen tam pik göremedim sanırım ovulasyon testi yapanlar lütfen yorumlaya bilir mi adet olana kadar devam edecem demi olmadı Eki Görüntüle 2785747
Hayırlı kandiller canım allah razı olsun 26 Şubat olacam az kaldı diye endişelendim neden pik olmuo diyeÖncelikle hayırlı kandiller dilerim. Canım devam et ama idrar çok damlatıyorsun sanki ondan bulaşma olmuş fazla damlatma olur mu bozuk çıkar fazlası da. Adet olana kadar devam et bencede. Ne zaman afet oluyorsun bu arada?