- 8 Şubat 2018
- 931
- 2.046
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yok çatlama değil yumurtlamadan 14gün sonra oluyorda , hayırlısı artık hepimiz içingenelde çatlamadan 14 gün sonra olur o da 21-22 si ne denk geliyor
Anladım canım, tekrardan tebrikler, sağlıkla al kucağına inşallah :)Kan testi yaptırmadım özellikle bekledim 7. Hafta başında gittim ultrasonda gözüktü
Üzülme canım olmadı önümüzdeki ayı değerlendirirsin nasipÇalışanlar için daha zor bende çok yoruluyorum gerçekten nasip artık bel ve kasık ağrım başladı regl olacağım sanırım çok üzülüyorum
Olsa çıkardı belki adet olurum bilemedim ki şuan saldım lekelenme adete çevirirse artık düşünecek birşeyim kalmayacak. Çevirmezsede yarın kan veririm zaten sağlık ocağına hertürlü gidecem kaç gündür gidemedim iğnem var onu vurulacam.Benim bat 20 ama dün normal testte çıktı erkende çıkmadı. Markası da önemli galiba comfort marka erken gebeliğe göre laboquick normal test daha hassas mesela
Arkadaşlar merhaba tekrardan. Ben dün erken gebelik testini yaptım tek çizgi negatif çıktı. Ama yapmadan 2 saat öncesi 1 litre kadar su içmiştim ve hala regl olmadım. Hafif bir sancı çok çok az geliyor ama belirgin hiçbirşey hiçbir belirti yok regl olacak gibi de hissetmiyorum. Acaba testin yanılma payı var mı? Sonuçta erken gebelik testiydi ama günümde 2 gün geçmişti. Off bilemiyorum kaset test mi yapsamMerhaba arkadaşlar bat 15 şubattaydı günüm geçince erken gebelik testi aldım bu sabah. Gün içerisinde yapsam doğru sonuç verir mi acaba? Ona göre bekliycem 2-3 saat ya da yarın sabah yapıcam. Önerisi olan var mıdır?
Canım kalp atışıda göründü mü kese mi göründü tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahKan testi yaptırmadım özellikle bekledim 7. Hafta başında gittim ultrasonda gözüktü
Canım yok çatlama değil yumurtlamadan 14gün sonra oluyorda , hayırlısı artık hepimiz için
Kırmızılar gelmeyecek inşallah canım olumlu mesajlar verelim evrene yarın inşallah güzel haberler alırsınOlsa çıkardı belki adet olurum bilemedim ki şuan saldım lekelenme adete çevirirse artık düşünecek birşeyim kalmayacak. Çevirmezsede yarın kan veririm zaten sağlık ocağına hertürlü gidecem kaç gündür gidemedim iğnem var onu vurulacam.
İnşallah canım. Sabah ola hayrolaKırmızılar gelmeyecek inşallah canım olumlu mesajlar verelim evrene yarın inşallah güzel haberler alırsın
Allah korusun canim. Kese gorunmesede dr hemen ilaclarina baslar git tabiki hemen. Kandil gunu duam seninleTeşekkür ederim hayırlısı inş vardır bugün doktora gideceğim bakalım be diyecek daha çok küçük kese falan görünmez ama kan pıhtılaşmam var korkuyorum biraz
Yerleşme kanamasiymisProgestan adet söktürücü olduğundan bu belirtiler
Hayır herkeste olmuyor yerleşme kanamasıKızlar yerleşme kanaması kesin oluyormu ?
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYerleşme kanamasiymis
Kann daha kesin olur tabi hayırlısı olsun inşOlsa çıkardı belki adet olurum bilemedim ki şuan saldım lekelenme adete çevirirse artık düşünecek birşeyim kalmayacak. Çevirmezsede yarın kan veririm zaten sağlık ocağına hertürlü gidecem kaç gündür gidemedim iğnem var onu vurulacam.