- 6 Aralık 2014
- 224
- 224
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orda cizgi var gibiYaptığım testin resmi bu
Kendim ordu eşim Trabzonlurize :)
sen?
Cnm ya bişe soracam sana benim kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı gibi bide karnımın altında ağrı oluyor sende oluyor muCanım çok teşekkür ederim, inşşalah sizde görürsünüz çok güzel bir duygu
Regliye yakın kasık ağrısı olmuştu bende şuan hamileyim cnm bekleBat 18 Şubat. Kasıklarımda ağrı başladı. Regl mi olcam acaba ya
Sizin kaç gün kaldı?Erken gebelik testi mi yapacaksiniz?Ben de normal test var.Onda çıkmaz.O yüzden yapamıyorum ..İnşallah vardır canım ikimizin deBiizm sizle aynı zamanlar bende de ıslaklık akıntı var şefff beyaz yarın test yapıcm ben sabah ilk idrarla inşallah biz de hamileyizdir,
Evet erken yapmışsın cnmKızlar, az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Bat 18 Şubat görünüyor. Erken mi yaptım sizce? Bazısının erken çıkıyor ya
Ayyy o bende de var.İyice heyecanlanıyorum yaaa elimde olmadan .İlk hamileligimde de olmuştum böyle .Evet olabiliyormuş .Bir de ben alerjik Bi yapım var 3 gündür burnum tıkalı saman nezlesi gibi oldum belirti olniliyomus tıkanıklık böyle bir şey yaşayan var mı hiç
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahÇok teşekkür ederim
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim ilgin için...Güzel haberi paylaşırsınız insallah ..
Ay canım inşallah çok istiyorum yaa hayırlısıylaRegliye yakın kasık ağrısı olmuştu bende şuan hamileyim cnm bekle
benim de eşim ordulu :)Kendim ordu eşim Trabzonlu
İnşallah bitanem rabbim sana da nasip etsinAy canım inşallah çok istiyorum yaa hayırlısıyla
Evet canım oluyor adet olacak mışım gibi sonra geçiyor ama sürekli değil bikaç dk sürüyor, normal benceCnm ya bişe soracam sana benim kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı gibi bide karnımın altında ağrı oluyor sende oluyor mu
Ani hareket edince bende de oluyor bunu merak ediyordum :)Kizlar ben ani hareket ettiğinde mesela az önce hızla koltuktan kalktım sağ kasığımda belirli bir yerde batma ve yanma hissine benzer bir ağrı olusuyor.Boyle belirti yaşayıp hamile kalan var mı?Daha önceki aylarda böyle bir sey yaşamadım hiç.
BenKizlar ben ani hareket ettiğinde mesela az önce hızla koltuktan kalktım sağ kasığımda belirli bir yerde batma ve yanma hissine benzer bir ağrı olusuyor.Boyle belirti yaşayıp hamile kalan var mı?Daha önceki aylarda böyle bir sey yaşamadım hiç.
inşallah canım. Sen regl öncesi mi sonrası mı öğrendin?İnşallah bitanem rabbim sana da nasip etsin
Ayyy inşallah ben de hamileyimdir..