- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 28
Benimde 19 Şubat ama 9 aylık hamileler gibiyimErken gebelik testi bile 6 gün öncesine kadar belli olabiliyor. Şuan sanırım çıkmaz canımbenim bat 18 Şubat. Beklemek çok zor seni anlıyorum
Fazla aceleci davrandım evetadet gecikmesini bekleyeyim diyorum ama tutamıyorum kendimi. Bide bulantı falan olunca bi gaza geldim. Bugün ne bulantı var ne başka belirti
Benimde 7 gün kaldı hiç olmazsa son 3 gün e kadar bekleyebilsek ah ahhhhSabah sabah erken gebelik testi yaptım hahaha yumurtlama takvime göre 7. Gün adete 7 gün var çıksa şaşardım zaten teste yazık oldu
Günaydın iyi ki var burası valla daha ne duyarım gıııızzz kirpik karışması ne gızz neyy bu nasıl oluyorKızlar günaydın 7 gün kaldı regl dönemine ama şuan 9 aylık hamile birinin bile benden daha az belirtisi vardırpsikolojik olarak her belirtiyi yaşadım; Mide bulantısı, öğürme, ağız sulanması, aşerme, kirpik karışması........
Günaydın iyi ki var burası valla daha ne duyarım gıııızzz kirpik karışması ne gızz neyy bu nasıl oluyorokurken kirpiklerim karıştı sen bunu dedin artık benimde olur yapmayın bunu bana güldürdün beni Allah seni de güldürsün
Yanıltmaz ama ben erken gebelik testi yaptım silik hayalet gibi çıktı hatta benden başka kimse görmedi çizgiyiErken gebelik testi yanıltır mı ki.. elimde hem normal test var hemde erken gebelik testi var depo yaptım bir ay öncesinden
Testinizi atar mısınız bende dün yaptım hayalet çizgi vardı ama emin olamadımYanıltmaz ama ben erken gebelik testi yaptım silik hayalet gibi çıktı hatta benden başka kimse görmedi çizgiyi
Allahım sana geldim lütfen kızma bana ama elimde değil algılayamadım bunu ben tövbe gülüyorumBanada buradan birisi söyledi hamile kaldığında kirpikleri üst üste biniyomus duş alsa da kirpikleri hiç düzelmiyomus hatta eşi hep yüzüstü mü uyuyosun sen diye soruyormus bir gün annesine gitmiş annesi kirpiklerinden anlamış sen hamilesin demiş
İnşallah cnm ama genelde 5 veya 5bucuk haftalık ya gorunur
Bana rahim hafif kalp şeklinde sorun olucağını sanmıyorum ama yinede bir hsg de bakalım dedi.. daha önceki denemelerimde hemen hamile kalabiliyodum ama kimyasalla sonuçlanıyodu. 1 2 ay daha bekliyim dedim biraz da korkuttular hsg konusundaSizinki benden önceymiş. Bende hsg çekil öyle devam et eğer tüplerin kapalıysa denemen gereksiz olblr bir kaç ay beklemeyin derim.Birde hsg sonrası hamile kalanlar çok. Zaten hsg sonrası kimi doktorlar korunun ilk ay diyor. Yani demem o ki boşuna vakitlerinizi yemeyin ilk hsg çekilin demişken öyle devam edin yani başka bir sebebiniz yoksa çekmemek için orasını bilemeyebilrm bu benim düşüncem
evet evet eskiler öyle dermiş var öyle birşey . dikkat etmemiş olabilirsin.Günaydın iyi ki var burası valla daha ne duyarım gıııızzz kirpik karışması ne gızz neyy bu nasıl oluyorokurken kirpiklerim karıştı sen bunu dedin artık benimde olur yapmayın bunu bana güldürdün beni Allah seni de güldürsün
Boşverelim şu eskilerin işini yaevet evet eskiler öyle dermiş var öyle birşey . dikkat etmemiş olabilirsin.
şehir efsanesi gibiBanada buradan birisi söyledi hamile kaldığında kirpikleri üst üste biniyomus duş alsa da kirpikleri hiç düzelmiyomus hatta eşi hep yüzüstü mü uyuyosun sen diye soruyormus bir gün annesine gitmiş annesi kirpiklerinden anlamış sen hamilesin demiş
Aynen herşey yolunda benim doktorun neden olmuyor dediğin için olmuyor diyo her gittiğimde. Senin bu değerleler çocuğun olur diyo. Raat bırak kendini diyor da diyoAnladım çok geçmiş olsun. Ben de sizin gibi faydası olur diye düşünüyorum corasprin alıyorum ama yumurtlama gününden sonra her gün almamaya başladım. Benim de bir sorunum yok görünüyor hormon sonuçlarım iyi çıktı. Ama TSH yüksekti benim bu ay düzene girdi çok şükür.Eşimin sperm sayısı biraz az ama olamayacak kadar az değil dedi doktor. Bakalım bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah.
hamile kaldığında kirpiklerim karışmış demeyesin kızlaraşehir efsanesi gibi
Selam canım ben Gümüşhaneliyim ama İstanbul'da yaşıyorumkaradenizkizi1982 aynı yazdıklarınız gibi benim durumum sebeb yokken hamilelik yaşamıyorum 3 yıl oldu. Merak ettiğim neleresin bende karadenizliyim belki doktor amaçlı fikir veririz birbirimize o yüzden soruyorum
Bana rahim hafif kalp şeklinde sorun olucağını sanmıyorum ama yinede bir hsg de bakalım dedi.. daha önceki denemelerimde hemen hamile kalabiliyodum ama kimyasalla sonuçlanıyodu. 1 2 ay daha bekliyim dedim biraz da korkuttular hsg konusundasiz devlette mi özeldemi çektirdiniz ?
Mesela bende hamile kaldım ettim ama doktorum dedi ki tek tüpün açık onla kalırsın diğerlerine bakalım dedi çekelim deyince çekildim içim rahat şimdi yok hiçbirşey çıkmadı. Tabi ki illa birşey çıkacak diye durum yok. Bilmek içimi rahatlattı. Ben araştırma hastanesinde çekildim anestezili hiç hissetmedim tabiki o gün hertürlü devam ettim hayatıma. Korkacak birşey yok korkuyu çıkart içinden büyütme gözünde. Her kadın bir değil orası ayrı acımaz deyip garanti veremem illa az da olsa acıyacak. Ondn korkuyorsan doğum nasıl yapacaksın hamilelik de çok zor birşey yani
Aleyküm selam zaten Karadenizli olup benden başka memlekette kalan yok buradaSelam canım ben Gümüşhaneliyim ama İstanbul'da yaşıyorum
Valla ipek kirpik taktırdığım dönemler karışıyor bir tek onunda küçük tarağı var düzeliyor :)hamile kaldığında kirpiklerim karışmış demeyesin kızlara
işteyim gülemiyorum ALLAHIMMMMMValla ipek kirpik taktırdığım dönemler karışıyor bir tek onunda küçük tarağı var düzeliyor :)