- 7 Eylül 2020
- 130
- 48
- 34
Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet Olunuyor geneldeYa benim 1 2 3 yumurtlama 4 catlama oldu ben simdi neye gore hesap yapicam 1 subati mi dikkate alarak 10.gun oldu dicem mesela kafam karisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet Olunuyor geneldeYa benim 1 2 3 yumurtlama 4 catlama oldu ben simdi neye gore hesap yapicam 1 subati mi dikkate alarak 10.gun oldu dicem mesela kafam karisti
Kuzum sıkma kendini bir şeylerle oyalan bazı belirtiler regl öncesi de olabiliyor çünkü. Bir uğraş bulursan zaman daha çabuk geçer belkiKızlar kafamda deli sorular. Resmen düşünmeden duramıyorum. Yumurtlamadan beri sürekli aşırı bir bel ağrısı, dünden beri hafif bulantı, yumurtlamadan beri yine kasık ağrısı ve bugün adet öncesi ağrısına benzer kasık ağrısı, idrar renginde koyuluk, akıntı her zamanki gibi çok, gaz durumu (heveslenmemek için hep yediklerimden bahane buluyorum) bata 3 gün kaldı. Bu belirtilerin hepsi psikolojik çıkarsa çok üzülücem ya hamile olanlar veya tecrübesi olan arkadaşlar nasıl yorumlarsınız benim durumumu. Heveslenmeme engel olun sonra çok üzülüyorum
Insallah hamileyizdir cnmSadece göğüs hassasiyeti var onun dışında birşey yok canım
Tabikiii piki gorursen degerlendir cunku pesine catlaman gerceklesecek taze sperm bulunsunYArın da mı değerlendiriyim peki
Hayır ben takvime göre kendim denedim.Catlama 6 sında oldu akintima göre ..Dolgunlasma yok ama sıkılaşma gibi oldu daha çok benim ki ben ilk elimi göğsümun üstüne koydum o an fark ettim sızıyı sizde mi iğne vuruldunuz
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben takvime giriyorum ovulasyon pozitif diye otomatik bana regl gununu hesapliyor suan 16 subat gorunuyor testi haftasonu yapsam acaba silikte olsa gorunur heraldeYumurta çatladıktan 14 gün sonra adet Olunuyor genelde
Canım inşallah sen hamilesindir bende yaşadım bunları ama olmadı malesef. Biraz fazla üzüldüm çünkü çok heveslendirmistim kendimi. Tabiki herkeste aynı olacak diye bir şey yok inşallah seninki gebeliktir haberini bekliyorumKızlar kafamda deli sorular. Resmen düşünmeden duramıyorum. Yumurtlamadan beri sürekli aşırı bir bel ağrısı, dünden beri hafif bulantı, yumurtlamadan beri yine kasık ağrısı ve bugün adet öncesi ağrısına benzer kasık ağrısı, idrar renginde koyuluk, akıntı her zamanki gibi çok, gaz durumu (heveslenmemek için hep yediklerimden bahane buluyorum) bata 3 gün kaldı. Bu belirtilerin hepsi psikolojik çıkarsa çok üzülücem ya hamile olanlar veya tecrübesi olan arkadaşlar nasıl yorumlarsınız benim durumumu. Heveslenmeme engel olun sonra çok üzülüyorum
Anladım ins vardır bebislerimizHayır ben takvime göre kendim denedim.Catlama 6 sında oldu akintima göre ..
Hmm, o zaman gecikti sadece anlaşılan. Olsa çıkardı cunki kesinBenim bat 8 subatti ben 5 Şubat'ta öğrendim testte
Sen yap canım takipteyim ben regl gecikmesi sonrası yapıcam tabi eğer gecikirseTesekkur ederim cevabiniz icin. Ben takvime giriyorum ovulasyon pozitif diye otomatik bana regl gununu hesapliyor suan 16 subat gorunuyor testi haftasonu yapsam acaba silikte olsa gorunur heralde
İşte bende heveslenmemek için devamlı kendime bahaneler üretmeye çalışıyorum ama içten içe hevesleniyor insan. 2 aydır bende senin gibi çok üzüldüm. İnşallah bu ay üzülmem. Senin sonucun neyse benimde öyle çıkar gibi hissetmiştim hala da öyle hissediyorum bence bende negatifi görücem. hayırlısı inşallah ne diyelim. Rabbim doğru zamanı bilirCanım inşallah sen hamilesindir bende yaşadım bunları ama olmadı malesef. Biraz fazla üzüldüm çünkü çok heveslendirmistim kendimi. Tabiki herkeste aynı olacak diye bir şey yok inşallah seninki gebeliktir haberini bekliyorum
Canım senin değerin kaçtı karından görünmesi demişsin ya merak ettim bende bugün kan verdimKarından görünmedi doktor kan ver 1500un üstüne çıkmış olması lazim keseyi görmek için yarin vajinal muayene yapalım dedi ama değer düşmüş sende nasıl bir işlem uyguladılar 4 günde 100den fazla azalmış değerim kürtaj mi yaparlar sonra gebe kalmaya mani olur mu ki bu durum
Rica ederim ne demekCesaretlendim şimdi bakalım yarın test yapıcam inşallah çok sağolasın
Benim pazartesi tahlilime gore 732ydi perşembe yükseleceğini dusunerek bugün çağırmıştı ultrasonda goremeyince test istedi 628 çıktıCanım senin değerin kaçtı karından görünmesi demişsin ya merak ettim bende bugün kan verdim
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkındaBenim pazartesi tahlilime gore 732ydi perşembe yükseleceğini dusunerek bugün çağırmıştı ultrasonda goremeyince test istedi 628 çıktı
Özel mi peki devlet mi hastane? Ne bileyim yumurta takibi yapması lazım bana tuhaf geldi biraz.Ilaci kullan 2 gunde bir iliski dedi okadar ...