- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
Canım sen sakın sakin günleri değerlendirCanım bende hiç anlamadım ki ya boyası dağıldı ya da geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen sakın sakin günleri değerlendirCanım bende hiç anlamadım ki ya boyası dağıldı ya da geçti
Ebru hanıma sordum canım dedi devam et testeCanım sen sakın sakin günleri değerlendir
Devam et dediği gibi ona göre de degerlendirmeye başla benceEbru hanıma sordum canım dedi devam et teste
parfonYa canım benim o yumurtlama testi amaaa
Tamam canım çok teşekkür ederim morelim düzeldi valla yaDevam et dediği gibi ona göre de degerlendirmeye başla bence
Merhaba canım hatırladım bende vardım topiginde .. Benim de topikteki Şubat lari sana aktarsam kendimde dahi .. inşaallah bebislerimize kavuşuruzCanim subati ekliyorum sadece sen ocak topigine yaz istersen
Canim sen sivi alimina dikkat edip testini yaptin dimi? Oyleyse 2. Ve 3.testte yumurtlamissin zaten. Catlaman gerceklesmis degerlendirdin insallah. Yarin tekrar sivi alimina dikkat ederek testini yap emin olKızlar ya morelim çok bozuldu ya şu 3 ncü çok koyu olmus sabah yapmıştım diğerini saat 19.30 gibi yaptım daha silik çıktı acaba yumurtlama zamanım geçti mi ya da boyası mi aktı anlamadım
Canim 3. De yumurtlamia 4.de catlamis ama yumurtlama gununde iliskye girmen sart degil zaten yumurtlama oncesi 1 2 gun girdiysende sansin yuksek demektir catladiktan sonrada gireblirsin o gunKızlar ya morelim çok bozuldu ya şu 3 ncü çok koyu olmus sabah yapmıştım diğerini saat 19.30 gibi yaptım daha silik çıktı acaba yumurtlama zamanım geçti mi ya da boyası mi aktı anlamadım
Canım hastalık gunumdu degenlediremedim kiCanim sen sivi alimina dikkat edip testini yaptin dimi? Oyleyse 2. Ve 3.testte yumurtlamissin zaten. Catlaman gerceklesmis degerlendirdin insallah. Yarin tekrar sivi alimina dikkat ederek testini yap emin ol
İşte canım o üçüncüyü bugün saat 13.00 gibi yaptım diğeride 19.00 gibi yaptım bugün tam bitti hastalığımCanim 3. De yumurtlamia 4.de catlamis ama yumurtlama gununde iliskye girmen sart degil zaten yumurtlama oncesi 1 2 gun girdiysende sansin yuksek demektir catladiktan sonrada gireblirsin o gun
Allah allah tamda o gune denk gelmesi de ayri bir olay yaCanım hastalık gunumdu degenlediremedim ki
Evet canım tuhaf ben de şaşırdım degenlediremedim ama ilk yaptigimda öyle t çizgisi köyü değildi saat geçtikçe boyası akıp koyu oldu sabah yapicam belli olur zaten canımAllah allah tamda o gune denk gelmesi de ayri bir olay ya
Canım ilk defa duydum ovu testlerini adet gecikince yapıp hamile olduğunu öğrenenler oluyor kimyasal falan bir şey mi oldu ? Ben senin yerinde olsam doktora sorardım adetliyken yumurtlama olması çok tuhafCanım hastalık gunumdu degenlediremedim ki
Bı kere yaşadım zaten kimyasal canım ama bilmiyorum ki kimyasal olsada yaptığım gebelik testinde çıkardı sabah bı ovulasyonu tekrarlicam canım eğer silikse zaten belli ki hastaligimjn ,3 günü yumurtlama olduCanım ilk defa duydum ovu testlerini adet gecikince yapıp hamile olduğunu öğrenenler oluyor kimyasal falan bir şey mi oldu ? Ben senin yerinde olsam doktora sorardım adetliyken yumurtlama olması çok tuhaf
Ben ilk gebeligimde hamilelik haberini almadan hissetmistim . icimde o his vardi ve elimle surekli karnini severdm. O ichudu dustuyse egerKızlar ben çok umutlu hissediyorum bu ay ya bir de değişik değişik ağrılarim oluyor ama daha üç dört gün oldu yumurtlayali bilemedim sanki değişik şeyler hissediyorum bu ay
Sen devam et teste canim insallah test hatalidir da kacmasin gununEvet canım tuhaf ben de şaşırdım degenlediremedim ama ilk yaptigimda öyle t çizgisi köyü değildi saat geçtikçe boyası akıp koyu oldu sabah yapicam belli olur zaten canım