Karnimdan bakti 2 ay adet gorememistim tarlusal verdi tarlusalla adet gördüm ama parca parca et dusurdum ben dusuk yaptim sanmistim acile gittim acilden alttan ultrason yaptılar ordada bi sorun cikmada duseb rahin duvariymis hormon testi yapildi onlarda temiz 12 ay denemen gerek eger normal yolla gebe kalamazsan farkli yollara bakariz dediTedaviyi aksatma tahlillerde nasıl çıkıyor pko olduğun? Hangi testleri yaptı? Ultrasonla karından mi baktı. Bence o kadar sorun yok bizde sadece Zaman gerekli
Aynen oyle bakalm nasip ben cok umutlu degilim zatenHiç belli olmaz kuzum ya adet geciktikten sonra öğrenen de var. Bekle tabii ama çok umutlanmadan bekle, hayal kırıklığı yaşama sonra
Düzenli olmasına dikkat et. Olmayınca eğer gebelik yoksa bekletmeden çaresine bak yani icersi temizlensin kendine gelsin. Bizde 1 yıl bekledik ondan önce doktorlar olmuyor diye o gözle bakıp pek tedavi etmiyor. Beslenme dikkat etKarnimdan bakti 2 ay adet gorememistim tarlusal verdi tarlusalla adet gördüm ama parca parca et dusurdum ben dusuk yaptim sanmistim acile gittim acilden alttan ultrason yaptılar ordada bi sorun cikmada duseb rahin duvariymis hormon testi yapildi onlarda temiz 12 ay denemen gerek eger normal yolla gebe kalamazsan farkli yollara bakariz dedi
Bu ay olmadiysa sogan kuru denemeyi düşünüyorum baklm kesin emin olayimdaDüzenli olmasına dikkat et. Olmayınca eğer gebelik yoksa bekletmeden çaresine bak yani icersi temizlensin kendine gelsin. Bizde 1 yıl bekledik ondan önce doktorlar olmuyor diye o gözle bakıp pek tedavi etmiyor. Beslenme dikkat et
Hımm dinliyoruz ya vucüdü insan iyice takılıyor sıkma canını :)Yok canım benim her Zaman agrı yapıyor sadece bir kez geçen ay hiç yapmadı. Adete 2 hafta hala göğüs agrısı başlıyor adetim başlayınca birden kesiliyor agrı bu şekilde
Hadi ya sağol :)Hayır aksine asıl çatlama günü önemli. Çatladıktan sonra yumurta dölleniyor zaten. Çatlamadan önceki pik günlerinde ilişkiye girmemizin amacı spermlerin 2-3 gün içerde canlı kalması yani önceki ilişkilerinizdeki sperm de çatlama günü döllüyor yumurtayı
Günaşiri bendeKizlar siz yumurtlama donemi hergun mu giriyosunuz iliskiye gun asirimi
Bu baya pikTesti atamadım sanıeım
5 gün sürer hiç sapmaz bugün de 5. Gün ben de şaşırdım geçen ay adetten 10 gün sonra falan başlamıştım adete birkaç gün kala ikinci çizgi silik çıkınca oldu sanıp bırakmıştım öyle yapılmadığını burada öğrendimBu baya pikadet döngünüz kaç gün? Döngü kısaysa adetten hemen sonra yumurtlama olabilir
5 gün sürer hiç sapmaz bugün de 5. Gün ben de şaşırdım geçen ay adetten 10 gün sonra falan başlamıştım adete birkaç gün kala ikinci çizgi silik çıkınca oldu sanıp bırakmıştım öyle yapılmadığını burada öğrendimyalnız emin olamadım size sorayım dedim bu pikse bu üç günü değerlendireyim yani ? Yine teste de bir dahaki adete kadar devam mı etmeli aca
adet döngüsü demişsiniz pardonBu baya pikadet döngünüz kaç gün? Döngü kısaysa adetten hemen sonra yumurtlama olabilir 26 gün falan sürüyor ortalama
Her ihtimale karşı takip et ya da değerlendir bence, hani yumurtlama haftaya kadar da olabilir erken de olabilir ama dr o zaman cagirdiysa bir bildiği vardır:)Kızlar merhaba, benimde adetimin 6’inci günü klomen kullanıyorum. Doktorum haftaya cumaya cağırdı biraz geç sanki, ondan önce yumurtlama olabilir mi ? Ovulasyon testiyle yinede takip edeyimmi bilemedim
Ekledim canım inşallah hayırlsıı olur :)newmoon10 merhaba canım beni de ekler misin
26 yaş , 3 yıldır istiyoruz bat tarihim 12 ŞubatBu ay bal tarçın çörekotu kürü yapıyorum . İnşallah sonucum olumlu olur . Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah laboquick ovulasyon kullanıyorum
Eline koluna sağlık canım topigin uğur getirsin hepimizeEkledim canım inşallah hayırlsıı olur :)
Adet döngün derken kaç günde bir adet oluyorsun demek istedim? 24-25 gün gibi kısaysa o yüzden yumurtlama erken olur. Tabii ki değerlendir sen çatlama da dahil olmak üzere, takip et. Bazen iki kere yumurtlama olabiliyor test yapmaya da devam et yine de5 gün sürer hiç sapmaz bugün de 5. Gün ben de şaşırdım geçen ay adetten 10 gün sonra falan başlamıştım adete birkaç gün kala ikinci çizgi silik çıkınca oldu sanıp bırakmıştım öyle yapılmadığını burada öğrendimyalnız emin olamadım size sorayım dedim bu pikse bu üç günü değerlendireyim yani ? Yine teste de bir dahaki adete kadar devam mı etmeli acaba
Tamam ben yinede takip edeyim bi taraftan canımHer ihtimale karşı takip et ya da değerlendir bence, hani yumurtlama haftaya kadar da olabilir erken de olabilir ama dr o zaman cagirdiysa bir bildiği vardır:)