Pik bugündü çatlamayı bekliycem artık değerlendirmeler devamOlur canim akintini kontrol et vucut sicakligin falan. Ovulasyon ile takip ediyorsan zaten gorursun de kullanmiyorsan kasık agrisi birde akinti belirgindir canim gunlerini degerlendir regle kadar☺
Anladım .Senin de ikinciymis .Benim kızım da 14 aylık .Ovu testi kullansam benim de halim kalmazdı ama şimdi tedirgin oluyorum .Kacirirsam falan diye .1 Şubat'ta pik yaptı testim ve 2 Şubat çatladı yumurtaben pazartesi sabah pazartesi akşam salı akşamı değerlendirdim başka olmadı ilişki hergun yapacak gücüm olmuyor 3 yaşında bir kızım var onunla çok yoruluyorum
Bu belirti bende de var bugün belimde batıyor özellikle yürürken acaba usuttum mü bilmiyorum...Benim hala oluyor :) Felaket hemde kesin hamilesin
Aynen canim catlama sonrasida 1 2 gun ara vermeden devam et ki garanti olsun.Pik bugündü çatlamayı bekliycem artık değerlendirmeler devam
Çamaşıra sıvı geldiğinde yumurta çatlamış mi oluyor ?Benim iki gün önce çok ağrım oldu .Kasıklarımda resmen sancı ve batmalar.Dun de biraz ağrı vardı ve bugün çamaşırim da sıvı akıntı gördüm şeffaf .Acaba çatladı mi bugün??Yok canim catlama sirasinda sivi salinir onun agrisini hissederiz dollenmeye dair bir sey hissetmeyiz☺ ahhh keske belli olsada hemencik ogrenseksende catlama sonrasi kasik bel agrisi yasarsin normal bunlar
Evet canim aynen oyle☺ agri akinti yumurtlama ve akinti sebebidir. Gunlerini kacirma degerlendir. O akintinin olmasi demek spermi kolaylikla cekebilmek amaci o yuzden bu donemde akintimiz oluyor daha rahat birlikte oluruz.☺Çamaşıra sıvı geldiğinde yumurta çatlamış mi oluyor ?Benim iki gün önce çok ağrım oldu .Kasıklarımda resmen sancı ve batmalar.Dun de biraz ağrı vardı ve bugün çamaşırim da sıvı akıntı gördüm şeffaf .Acaba çatladı mi bugün??
Adet olmana kaç gün var senin kuzumPik bugündü çatlamayı bekliycem artık değerlendirmeler devam
Bu bendede çok oluyo sonn1 haftadirBende sık idrara çıkma ve idrar tamamen bitmemiş hiissi oluyor. Gece yatmadan önce uyku arasında ve sabah uyanır uyanmaz gidiyorum wc ye patlayacak gibi oluyorum.
Yok yumurtlama gördüğünüz gün itibari ile çatlama gününe kadar degerlendiriliyorOvu testinde silikleşincemi birliktelik gerekiyor yani çatlayınca
Normalde bende ovulasyon takibimi ile yumurtlamanin ertesi günü itibaren belirtiler başlıyordu ama smdi yumurtlamadan beri hiç bı belirti yok iyimi kötümü bilemiyorumInsallah canim dunden beri kasik agrim bel agrim var. Sende var mi
Ama sadece beyaz akintim var o çok geliyor yani bugün öyle oldu halada devam ediyorInsallah canim dunden beri kasik agrim bel agrim var. Sende var mi belirti
Kiminde olur kiminde olmaz belirti canim kotuyu dusunme. Herkeste ayni olmaz ☺ guzel dusunelim bu ay guzel olsunnnNormalde bende ovulasyon takibimi ile yumurtlamanin ertesi günü itibaren belirtiler başlıyordu ama smdi yumurtlamadan beri hiç bı belirti yok iyimi kötümü bilemiyorum
Benimde 15 Şubat regili bekleyebilirsem bekleyecem inşallahBat 15 şubat olanlar erken gebelik testini ne zaman yapmayı planlıyor?
Aynen canım doğru diyorsun bu zamana kadar hep belirtilerim vardı ama sonuç negatif oyuzden dedim bu ay kendimi dinlemeceyecem rabbim nasip ederse olur inşallahKiminde olur kiminde olmaz belirti canim kotuyu dusunme. Herkeste ayni olmaz ☺ guzel dusunelim bu ay guzel olsunnn
Evet canimm bende ayni seyi dilimden dusurmuyorum Allah buyuktur verende o alanda o. Zamanini bir tek o bilir biz bolca dua edelimAynen canım doğru diyorsun bu zamana kadar hep belirtilerim vardı ama sonuç negatif oyuzden dedim bu ay kendimi dinlemeceyecem rabbim nasip ederse olur inşallah