Geç döllenme tam olarak nasıl oluyo benim adetime 9 gün var pik günüm bugündü sürecim nasıl olacak tutunursaStres düsünmek hormonlarımızı çok değiştiriyor ben mesela gecen hafta cuma beta yaptırdım 1.20 çıktı negatif o haftaya kadar cok stresliydim sonra bi saldim , devam ettim ilişkiyede adetimin 2 gununde betam 98 oldu.. Ben geç döllendim mesela döllenmem geç oldu.. Belliki belki stresden etkileniyoruz düsünme hic
Testinizi atabilirmisiniz nekadar koyulukta acaba, bende demin yaptım benim 4 gün varOvulasyon testi yaptım çizgi koyu değilregli bekliyorum artık
Haklısın canım çok düzenli benim adetlerim 1 gün oynar en fazla bakalım sabaha kırmızıları görmezsem test yapacağım olmazsa Mart ayı tipiğine transfer olacağım
İnşallah seninledir yavrun kuzummmmhenüz bilmiyorum canım, kan vermedim. Progestanı doktorum verdi, rahmi geliştiriyor, tutunmayı arttırıyormus.
Amin kuzum :) hepimiz kavuşacağız inşallah Allah'ın izniyleSağol canım çok güzel bir dua olduminik Tosbağa MA en kısa zaman da kavuşurum inş.cümlemiz için geçerli olsun bu dua amin
Rica ederim canım benimÇok çok teşekkür ederim, aydınlandım resmen nihayet teşekkürler
Evet gerçekten koyu.. ben olsam nöbetçi eczane bulup gebelik testi yaparım biraz sabirsizimMerhaba arkadaşlar. Aylardır forumun sessiz takipçisiyim.Her hamile olanın belirtisini kendimde aradım ama maalesef hiçbirisi olmuyordu bende. Bu üçüncü ayımız bir farklılık var ilk defa kendimi hamile gibi hissediyorum. 26 akşamı pik gördüm aynı gece kasık ağrım oldu çatladığını düşünüyorum. O geceden beri içimde “bu defa oldu hissi” var. Kendimi de çok kaptırmak istemiyorum aslında ama..Bat 12 Şubat..Test yapmaya cesaret edemedim ama ovulasyon testimde koyulaşma var. Yeniden yumurtluyor da olabilirim bilmiyorumBu arada çok şükür 7,5 yaşında bir kızım var Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Test duruyorsa atabilirmisiniz benimde elimde kalmıştı 1 tane öylesine yapayım dedim 7 gün kala böyle çıktıAmin amin amiiiinnnnn ovulasyon testi yaptım çizgi var ama çok koyu değilbu da gol değil sanırım yarını bekleyeceğim
Adet döngüm 24-26 arası tekrar yumurtluyorsam çok şaşırırım. Çünkü 2 aydır 9.-15. günleri değerlendiriyorum pik ve çatlamayı görüp bırakıyorum. Bugün döngümün 20. Günü. BilemedimEvet gerçekten koyu.. ben olsam nöbetçi eczane bulup gebelik testi yaparım biraz sabirsizim
Çöpe attım canım ya ama açık pembe idi silik çizgiye yakınTestinizi atabilirmisiniz nekadar koyulukta acaba, bende demin yaptım benim 4 gün var
Evde test var bu aradaEvet gerçekten koyu.. ben olsam nöbetçi eczane bulup gebelik testi yaparım biraz sabirsizim
Çöpe attım canım ama bunda açıktı rengi senin daha varmış bata. 9 gün kala yaptığımda neredeyse böyle idi. BilemedimTest duruyorsa atabilirmisiniz benimde elimde kalmıştı 1 tane öylesine yapayım dedim 7 gün kala böyle çıktı
Bata daha var tekrar yumurtlama oluyor sanırımMerhaba arkadaşlar. Aylardır forumun sessiz takipçisiyim.Her hamile olanın belirtisini kendimde aradım ama maalesef hiçbirisi olmuyordu bende. Bu üçüncü ayımız bir farklılık var ilk defa kendimi hamile gibi hissediyorum. 26 akşamı pik gördüm aynı gece kasık ağrım oldu çatladığını düşünüyorum. O geceden beri içimde “bu defa oldu hissi” var. Kendimi de çok kaptırmak istemiyorum aslında ama..Bat 12 Şubat..Test yapmaya cesaret edemedim ama ovulasyon testimde koyulaşma var. Yeniden yumurtluyor da olabilirim bilmiyorumBu arada çok şükür 7,5 yaşında bir kızım var Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Evet olabilir sanırım değerlendirsek iyi olurBata daha var tekrar yumurtlama oluyor sanırım
Geçmiş olsunBen varım canım ilk gebeliğime adetten sonraki gün kalmıştım 1 hafta sonra ağlama krizlerim göğüslerdeki damarların belli olması sonrasında kasık ağrısı mide yanması sık idrara çıkma ve sıcak basmaları yaşamıştım 8 haftaya girerken düşük oldu ama belirtilerim bunlardı
Canım 2 damla geldi sabah ve şimdi gelen giden yok ben yine adetim oldu sandım ama bilmiyorum bide belim batıyo inşallah tutunmuşturBende kızımda yerleşme kanaması böyle olmuştu adet oldum sandım sökülmedi istifra ettim de hamile olduğumu anlamıştımadet in 2. Günü testte silik çıkmıştı sonra kan vermiştim adet gününün geçmesini bekleyin derim ben
Bat 7 şubat kuzuBAT ne zaman?