Bende pepapp a güveniyordum ama bende uymadı tarihler. Pik olmadı mavi ve morlarda. Bence sende çok güvenmeHadi ya bende bu ay sadece programa göre gittim ümitliydim bak smdi korku oldu içimde ben hiç ov. Testi kullanmadım ama bu ay olmazsa kullanacağım sanırım
Katılıyorum o uygulamalar olması gerekeni gösteriyor. Bende pepapp kullanıyorum ona güveniyordum özellikle o günleri kaçırmıyordum bir ovulas testi yaptım kiiiii o günler değilmiş. Bu şekilde öğrenmiş oldum. Şimdi sadece takvim niyetine kullanıyorum programı işaretleme yapıyorum ilişki olan günleri vs.
Allah yar ve yardımcınız olsun.Bende 2 kere tüp bebek denedim ama olmadı bende normal deniyorum artık . herhangi bir sorun olmamasına rağmen yaştan dolayı tüp bebeğe yolladılar ama gerçekten maddi manevi çok zormuş. daha da yapmaya cesaretim yok vallahi. bir de alzhımer hastası annem var onunla uğraşıyorum beni bayağı çökertti bu süreç
Bu uygulama kırmızılar adet tarihim maviler yumurtlama dönemim 13 mor ise yumurtlamanın zirvede oldugu gun ben dün idrarda yaptim testi 2 saat kala böyle çıktı sarılarda sanırım ovulasyon adet tarihim bugundu ve agrilarimin hepsi geçti gitti suan bel agrım var sadece bu uygulama guzel ben memnun kaldım açıkcası ilişkiye dayanabiliyorsanız hergun yapın mavi günlerde ve adete 2 gun kala önce bende biraz nokta atışı oluyor..
Sonuç yarına kaldıEdiyorum canım tüm kalbimle
Ben de öğretmenim , aşı olacak mısınız?Bende öğretmenim sakın öyle düşünme. Ben seviniyorum okul açılsın da kafamız dağılsın düşünmeyin diyorlar ya belki iyi bile gelir.
Hamilelik denerken olunması tehlikeli mi, napıcam diye arada kaldımKatılıyorum o uygulamalar olması gerekeni gösteriyor. Bende pepapp kullanıyorum ona güveniyordum özellikle o günleri kaçırmıyordum bir ovulas testi yaptım kiiiii o günler değilmiş. Bu şekilde öğrenmiş oldum. Şimdi sadece takvim niyetine kullanıyorum programı işaretleme yapıyorum ilişki olan günleri vs.
Anladım canım saolBende pepapp a güveniyordum ama bende uymadı tarihler. Pik olmadı mavi ve morlarda. Bence sende çok güvenme
Gebelik dusunenler olmamaliymis.Ben de öğretmenim , aşı olacak mısınız?
Hamilelik denerken olunması tehlikeli mi, napıcam diye arada kaldım
Bende öğretmenim köy öğretmeni ne yapacağımı şaşırdım bu ay oldu oldu olmadı korunmaya geçeceğiz. Yani aşı olmadan calismayacaksiniz diyebilirler mi bilmiyorum bende baktım asidan sonra 2 ay demişler ama hayırlısı olsun hakkımızdaGebelik dusunenler olmamaliymis.bir yerde okudum eger oluyorsak 2 ay cocuk dusunmemeliymisiz tabi gebelik suphesi olanlar vs karısık bir hal aliyor. Ogretmenlerde olacakmis sanirim Allah yardimciniz olsun
Canım seninle bayimiz aynı bende de aynı durum var ve dün gece mide bulantiysa uyandım sabaha karşı istifra ettim bel ağrısı kaşık ve göğüs ağrısı acayip çoğaldı bacaklarıma kadar vuruyor bide 2 gündür şeftali sürekli aklıma geliyor inşallah gebeyizdirKızlar batıma 6 gün kaldı, yumurtlama dan beri geçmeyen bir kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var, ilk kez bu kadar yoğun yaşıyorum bu sancıyı. İnşallah hamileyim dir
Canım senin çizgi görünüyor bence ben gördüm yani bence hamilesin senKızlar adetim 1 Şubat’ta, hiç umudum yok çünkü yumurtlamayı kaçırdığımı düşünüyorumtest böyle çıktı, ilk 5-6 dakikada çektim. Yine de pek umutlanmayayım çünkü çok aşırı silik değil mi? Belki testin kendi çizgisidir.. biraz rengiyle de oynadım daha iyi görünsün diye
Canım inşallah dua edeceğim, Allahın izniyle hamilesinCanım seninle bayimiz aynı bende de aynı durum var ve dün gece mide bulantiysa uyandım sabaha karşı istifra ettim bel ağrısı kaşık ve göğüs ağrısı acayip çoğaldı bacaklarıma kadar vuruyor bide 2 gündür şeftali sürekli aklıma geliyor inşallah gebeyizdir
Canım inşallah, güzel haberlerini bekliyorumHerkese hayırlı olsun.. ben bugün mecburen muayene oldum cokyanmam vardi eyvah dedim idrar yolu enfeksiyonu. Bildiğiniz uçuk olmuş vajinada..aman muayeneleri ihmal etmeyin. Hatta gitmişken regle az kaldığını soyledim ve yumurtan çatlamış döllenme olmuş olabilir:) dedi. Bakalım adeti beklemece
Ya o konuda kafam çok karışık doktora danışacağımBen de öğretmenim , aşı olacak mısınız?
Yoldaşız bu yoldaaa sabah bende gördüm tertemiz negatif. Ve burda çoğumuz öyle.. canını sıkma önümüze bakmak zorundayız..Sonuç yarına kaldıdayanayıp evde test yaptım yine tek ve net çizgi çıktı.
Amin inşallah bitanem bende dua edicem senin içinCanım inşallah dua edeceğim, Allahın izniyle hamilesin
Acaba olmayacağım diyebilir miyiz bir fikrin var mı canım bir de mesela eşler aşı olursa o da tehlikeli mi acabaYa o konuda kafam çok karışık doktora danışacağım