8 ocak adet tarihimdi benim 13.de bitti 14.15.16.17.18.19 22 23 24 25 26 30 ve 31 de her aksam yaptık.. Hiç ara vermedim açıkcası 2 gunde bir diyorlar biz hepsini denedik , 1 hafta once karın agrılarım başladı adetime 1 hafta once sonra sol kasık ve sol bel tarafım ağrı yapmaya başladı tatlıya saldıran bendim ekşi yemege başladım , bildigin susurluk ayranını 5 bardak ictim suan bile tatli isteğim yok oglumda cok tatli istemiştim bide adetten 3 gun önce kavanoz yerdim sonra 6 gun kala erken test yaptim negatif cıktı cuma gunu gittim kan verdim 1.20 cıktı doktorumda 1 haftalık olabilir kan tahlilini biraz uzat dedi uzattım bakmadım acıkcası bugun adet tarihim 2 gun öncesine kadar adet agrısı gibi oldu ama geçti sık değildi , goguslerim 2 gun oncesinden şişti , akıntım yoktu 2 gundur o başladı , bunlardi belirtilerim canim , suanda yine var bel agrisi ev tasıma isim var onlarla ugrasmaktan daha cok agrıdı ilk hamilelğimde 40 haftaya kadar çalıştım insallah buda öyle olur sorunsuz sıkıntısı