- 24 Ocak 2021
- 12
- 9
Benim de normalde ağrılarım olurdu ancak 3 şubat bat hiç ağrım yok sadece yumurtlama zamanı kasığımda batmalar ve ağrılar oldu o kadarSadece yumurtlamadan sonraki gün efsane bir bel ağrım, kasık ağrım oldu. Ertesi gün geçti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de normalde ağrılarım olurdu ancak 3 şubat bat hiç ağrım yok sadece yumurtlama zamanı kasığımda batmalar ve ağrılar oldu o kadarSadece yumurtlamadan sonraki gün efsane bir bel ağrım, kasık ağrım oldu. Ertesi gün geçti.
Allah Allah düzensiz olsa da bu kadar etkiler mi yüzüm bembeyaz diyosunAnlayamiyorum erken gebelik testi var ama bu halde cikarmi bilmiyorum goruntu adet gibi ama iki gun once yumrtlama oldu beklenen adetten 10gun once oldu .. doktorum ameliyat sonrasi ilk ay duzensiz olabilr diyede bisey dedi ama kafa donmesi neden olur rengim bembeyaz sol yumurtaligimda sanci batma agri oluyo ama peceteye de rengi tuhaf kanama oluyo adet gibi su gibi damla damla oluyo idrar sonrasi
Bidaki ay yenı umutlarla inşYok kuzular tertemiz bir negatif bikaç gün gecikme olacak demek ki
İğnenin ucu Küçük acitmadi o kadar korkulacak bişi yokÇatlama iğnesini kendimiz mi vuruyoruz? Zor olmuyor mu? Ben daha yumurtalarıma baktirmaya gitmedim bu ay da olmazsa gidicem şimdi okuyunca biraz korkuttu
Kızlar dün kan vermiştim bugün sonucum çıktı 164 çıktı 3 4 tane daha idrar testi alicam 2 3 günde bir yapıp koyuluga göre tekrar kan vermeyi düşünüyorum bu da az önceki yaptığım testim koyasma yavaş yavas baslamis
2gun önce gece yaptım canım negatif bugün de beyaz akinti başladı erken yaptım sanırım hayla umutluyum göğüslerin şiş dolgun ve hayla acıyoryaptın mı cnm testi?
Ac karnina yapılan testi biseyler yemistim simdi yaptim erken gebeligi tek cizgi cikdi zaten hesaplamam goresubat 10 test yapmayi dusunyodum anca cikar diyeAllah Allah düzensiz olsa da bu kadar etkiler mi yüzüm bembeyaz diyosun
Kalp attığı sürece umut var düşükten sonra negatif görünce üzülmicem demiştim çünkü hamile kalıp da kaybetmek daha ağır. Kısmet tatlım bebişler doğru zamanı bekliyor. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimizeBidaki ay yenı umutlarla inş
Aynenn canım zamanında sağlıkla gelsin inşallahhKalp attığı sürece umut var düşükten sonra negatif görünce üzülmicem demiştim çünkü hamile kalıp da kaybetmek daha ağır. Kısmet tatlım bebişler doğru zamanı bekliyor. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimize
çok tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallahKızlar bunu yeni yazdım ama icimden gecti birde akıntı gordum yapayım dedim ovulasyonda cift cizgiyi gordum. Allah nasip etti gercekten cok istiyordum bu ay yumurtam olmadi diye dunde uzulmustum duami etmistim bugun nasip oldu☺ Sira geldi degerlendirmelere Nasil mutlu oldum anlatamam..
Eki Görüntüle 2774031
test mi yapsan canım o zaman? ben de adet kanaması sanmıştım gebelik ihtimali aklıma bile gelmemişti bahsettiğin tarzda bi kanama yaşadığımda. ama hamile olduğumu öğrenmiştim sonraKuzum bildigin bordo akintiyla geliyo pede dolu dolu degil bi tatli kasigi seklinde düşün ama adetime 10/15gun vardi daha bas donmesi var bugun midem arada kalkiyo halsizim ates basiyo bid.. ben polip vardi gebelige engeldi ocak 7 si aldirdim ve bu islem sonrasi 30/40 arasi adet olunuyo benim suan 22 gun sonra olmus oluyo cok haksizim adet olmamam lazimdi fikri olan varmi arkadaslar
Tamam kuzu burdan yazarm zaten dua edin bna böl bol tek seferde ciksin bida ugrastirmasin bni sende olmazsin insTamam bekliyorum kuzu hayırlı haberler ver inşallah benim adetim olacak gibi 6 gün önceden olmaz inşallah dengem bozulmaz
Şuan için iyi cnm hayırlısı ile artsın sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallahKızlar bugün adet günüm normalde kan testi verdim 109 çıktı normal mi yükselir mi sizce