Ya ben dongumun 15. Gunundeyim bugün yumurtlama uygulamaya göre yarın, yada salı günü olacak sizce ovulasyon testi alıp yapsam mıİyi akşamlar arkadaşlar uygulamaya göre ovülasyon günüm meğerse yanlışmış ovülasyon testi ile bu ay takip ettim ve döngümün 19. Günü ovülasyon günüymüş uygulamaya pek güvenmeyin mutlaka siz takip edin
Bende hep uygulamaya göre bakıyordum fakat bu ay ovulasyon testiyle takip etmek istedim regl olur olmaz testlerimi aldım adetimin 8. Günü sabah yapmaya başladım ve döngümün 11. Gününde yumurtlama gördüm ama uygulamaya göre benim yumurtlamam döngünün 15 de gösteriyordu anladım ki uygulama yumurtlamayı bilemiyor adet tahmini doğru ama yumurtlamayı bilemez maalesefYa ben dongumun 15. Gunundeyim bugün yumurtlama uygulamaya göre yarın, yada salı günü olacak sizce ovulasyon testi alıp yapsam mı
Suanlik bişey yok pek bı umudum yok 1 Şubat adet bakalımKızçeler ne yapıyorsunuz erken dönem belirtileri olan var mı
Az kalmış valla senin sayılı gün çabuk geçerSuanlik bişey yok pek bı umudum yok 1 Şubat adet bakalım
Hiç saymadım umursamadım bu ayı şimdi tarihe baktım kafadan tamamen sildim ben hamilelik konusunuAz kalmış valla senin sayılı gün çabuk geçerbenim de bu ay işler karıştı bakalım olmazsa diğer aya artık yumurtladım mı ne oldu biraz belirsiz oldu bu ay
En güzeli öylesi zaten :) öbür türlü stresten de olmuyorHiç saymadım umursamadım bu ayı şimdi tarihe baktım kafadan tamamen sildim ben hamilelik konusunu
Umarım güzel karışıklık olmuştur bende 1 kaç gün önce sol kasık sanki bişey atış gibi bişey oldu tıklama gibi ama yine de yok ya amanAz kalmış valla senin sayılı gün çabuk geçerbenim de bu ay işler karıştı bakalım olmazsa diğer aya artık yumurtladım mı ne oldu biraz belirsiz oldu bu ay
Bıraktım akışına takmiyacam taktikca daha kötü oldumEn güzeli öylesi zaten :) öbür türlü stresten de olmuyor
Ben yumurtladım mı ne oldu anlayamadımUmarım güzel karışıklık olmuştur bende 1 kaç gün önce sol kasık sanki bişey atış gibi bişey oldu tıklama gibi ama yine de yok ya aman
20 25 26 pikleri net duruyor bende bıraktım ya folik asit iciyodum onu da biraktimBen yumurtladım mı ne oldu anlayamadımbugünde kahverengi leke geldi. Bu testlerde kafa karıştırıcı oldu. Bundan sonra yapmayacağım artık akışta olmak en iyisi
Adet ne zaman akıntım olurdu bu ay bende hiç akıntı olmadı yaBen yumurtladım mı ne oldu anlayamadımbugünde kahverengi leke geldi. Bu testlerde kafa karıştırıcı oldu. Bundan sonra yapmayacağım artık akışta olmak en iyisi
Folik asitli bırakma bence içmeye devam et çocuk planlıyorsun neticede20 25 26 pikleri net duruyor bende bıraktım ya folik asit iciyodum onu da biraktim
Vallahi içiyorum 4 aydir artık bıraktım ya zorlayınca olmuyor 21 de aynen pik duruyorFolik asitli bırakma bence içmeye devam et çocuk planlıyorsun neticede
Bana da 21i pik gibi gelmişti ama emin olamadım
Vallahi içiyorum 4 aydir artık bıraktım ya zorlayınca olmuyor 21 de aynen pik duruyor
Bnim de ayni cok garip uc gun geciktiAdet ne zaman akıntım olurdu bu ay bende hiç akıntı olmadı ya
Bende bı tane aldım da 2 hafta önce kullanmadım akışına bıraktımBen multivitamin kullanıyorum içinde folik asitte var o epeyi toparladı beni
Test yaptin mı evet normalde baya akıntı gelirdi bu ay hiç yokBnim de ayni cok garip uc gun gecikti
Yumurtlamanın 10. Günü diye erken gebelik testi yaptım ama negatif geldi. Erken mi davrandim acabaTest yaptin mı evet normalde baya akıntı gelirdi bu ay hiç yok
Bata 2 gün kalınca çıkar diye düşünmüştümYumurtlamanın 10. Günü diye erken gebelik testi yaptım ama negatif geldi. Erken mi davrandim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?