Allah razı oldun canm benim .ayın 8 ine birşey kalmadı kizzzzzkizlar simdi kuran okudum hepimize dua ettim rabbim kabul etsin insallah
Düşündüm düşündüm işin içinden çıkamadım tabi tip diplomasi olmayınca bi yerde tıkanıyor insanBunun cvbını ben de merak ediyorum progestan için jel kullanıyoruz ya o idrar testinde yüksek çıkmasına neden oluyomu acaba
Yok cnm sıkma cnmin bende yapmıştım 3 gün anca siliklesmis oldu iğne nin etkisi hemen gecmiyorDün itibariyle aşılamam oldu çatlatma iğnesini 36saat öncesi vurdum ama dün ovulasyon testiylr baktım hala çatlamamıştı bugunde baktım hala koyu acaba yapılan işlem boşunamı oldu yumurtam çatlamamş hala
Ben çatlatma iğnesininde idrar testinde çıktığını burada öğrendim belki bunu da bilen vardır dedim teşekkür ederim cvp içinDüşündüm düşündüm işin içinden çıkamadım tabi tip diplomasi olmayınca bi yerde tıkanıyor insan
Valla cnm hiç bi bilgim yok araştırdım biraz ama birşey bulamadimBen çatlatma iğnesininde idrar testinde çıktığını burada öğrendim belki bunu da bilen vardır dedim teşekkür ederim cvp için
6 gün sonra...... da da da damCanım sende yarıladın yolu hadi bakalım güzel olcak inşallah
İnşallah canım stres oldum saat geçicek diye bekliyoruz hala. Pazartesi akşam 9 da yaptırdık iğneyi 38. Saate doğru gidiyoruzAyy çok mutlu oldum canm hadi hayırlı uğurlu olsun ins
Ay ins cnm ya dün kocacığım diyo ki sana Ne zaman önü bebisli tişört alacağız diyo allahım boğazım düğüm düğüm oldu yazık yıllardır ilk defa onu böyle heyecanlı görüyorumAyyyy çok heyecanlı yaaa çabucak geçsin artık bebişimiz gelsin.
Canım sen aşılamanı oldun mu bitti mi?İnşallah canım stres oldum saat geçicek diye bekliyoruz hala. Pazartesi akşam 9 da yaptırdık iğneyi 38. Saate doğru gidiyoruz
Birşey olmaz cnm yumurta en erken 39 engeç 41 saat sonra çatlıyor sıkıntı yok kendini üzmek hiç yokİnşallah canım stres oldum saat geçicek diye bekliyoruz hala. Pazartesi akşam 9 da yaptırdık iğneyi 38. Saate doğru gidiyoruz
Ayy kızzz bu adamlar hep böyle vallahi. Benim eşimde bu aşılama olmayınca gözleri doldu resmen ya.Ay ins cnm ya dün kocacığım diyo ki sana Ne zaman önü bebisli tişört alacağız diyo allahım boğazım düğüm düğüm oldu yazık yıllardır ilk defa onu böyle heyecanlı görüyorum
Hayır canım hastanedeyim bekliyorum spermin yıkanıp gelmesiniCanım sen aşılamanı oldun mu bitti mi?
Yok kız benim kocam bu güne kadar hiç böyle değildi ama bu sefer bi farklı heyecanliAyy kızzz bu adamlar hep böyle vallahi. Benim eşimde bu aşılama olmayınca gözleri doldu resmen ya.
Ne bilim cnm biraz erken yapmislarBenim aşılamalı iğneden 24 saat sonra yaptılar nedennnn
Öyle mi canım bilmiyordum 35 saat yazıyordu genelde aşılama yapan doktorların sitesinde, ondan baya stres oldum burda çalışan kızları da gerdim sanırım baya geç kalıyoruz diye onlar da bişey olmaz diyo ama boşa gitcek diye de ödüm kopuyo inşallah 38-41 dir aminBirşey olmaz cnm yumurta en erken 39 engeç 41 saat sonra çatlıyor sıkıntı yok kendini üzmek hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?