Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilmiyorum canim 8.de gidicem ama nette okuyorum olculuyor genelde
Bende sadece 15. Gün kan testi diyordu. Yüksek olunca gebelik mi oluyormuş hadi inşallah canım
hadi canim hayirli artik dua et bitelanem kandil gunu insaallah dualarimiz kabul olur
Dilimden dua eksik olmuyor Allah inşallah dualarını kabul eder. Hepimizin yüzü gülsün

Kızlar merhaba yarın sabah 10 da aşılama yaptıracağız, size bir sorum var acaba sizce sabah ya da bu akşam ilişki olmalı mı?

Kızlar merhaba yarın sabah 10 da aşılama yaptıracağız, size bir sorum var acaba sizce sabah ya da bu akşam ilişki olmalı mı?
Merhaba aşılamanızhayırlı olsun inşallah. Aşılamadan önce eşe 3 gün perhiz diye biliyorum. Gerekirse aşılamadan sonra dr ilişki önerebiliyor.

Merhaba aşılamanızhayırlı olsun inşallah. Aşılamadan önce eşe 3 gün perhiz diye biliyorum. Gerekirse aşılamadan sonra dr ilişki önerebiliyor.
Tşk ederim hayırlı olur inşallah doktor da ilişkide bir sınırlama yok dedi kafam karıştı ben de perhiz olmalı diye biliyordum. Normalde eşimin spermiyogram iyi çıkmıştı ondan mı sınırlama yok dedi acaba

Bence sınırlama yok demesi aşılamadan sonra olabilir mi? Öncesi 3 günden az 5 günden fazla olmamalı.

Evet cnm aşılamadan once perhiz şart spermiogram nekadar iyi olursa olsun

Ya kuzum aklıma birşey takıldı progestan kullanirken testin yüksek çıkması normal değil mi ben mi anlamadım bilemedim
Bunun cvbını ben de merak ediyorum progestan için jel kullanıyoruz ya o idrar testinde yüksek çıkmasına neden oluyomu acaba

Dün itibariyle aşılamam oldu çatlatma iğnesini 36saat öncesi vurdum ama dün ovulasyon testiylr baktım hala çatlamamıştı bugunde baktım hala koyu acaba yapılan işlem boşunamı oldu yumurtam çatlamamş hala

Doktor bizede 3gün ilişki dedi ama dün hassaslık var yapamadım banada fitil var vajinadan progestan ayrıca enfeksiyonnvar ddedi onun içinde ayrı fitil ve antibiyotik verdi eşimde kullamcakmş antibiyotiği

inan çözemiyorum neler oluyo neler bitiyo bende insallah 5gun kaldi bakalim
Ya kuzum aklıma birşey takıldı progestan kullanirken testin yüksek çıkması normal değil mi ben mi anlamadım bilemedim

Ben de yasin okudum benim gibi bekleyen herkese dua ettim dualarımız kabul olsun inşallah bu mübarek günde senin de sonucun olması gerektiği gibi çıkar inşallah
insallah canim rabbim ginlumuzden geceni nasip etsin tum dileklerimiz dualarimiz kabul makbul olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…