- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
hadi canim hayirli artik dua et bitelanem kandil gunu insaallah dualarimiz kabul olurİnşallah kuzum yeni randevu aldım aşılama için bekliyorum.
Haftaya pazartesi yumurta kontrolüne başlayacağım.
Bende sadece 15. Gün kan testi diyordu. Yüksek olunca gebelik mi oluyormuş hadi inşallah canımbilmiyorum canim 8.de gidicem ama nette okuyorum olculuyor genelde
Dilimden dua eksik olmuyor Allah inşallah dualarını kabul eder. Hepimizin yüzü gülsünhadi canim hayirli artik dua et bitelanem kandil gunu insaallah dualarimiz kabul olur
Merhaba aşılamanızhayırlı olsun inşallah. Aşılamadan önce eşe 3 gün perhiz diye biliyorum. Gerekirse aşılamadan sonra dr ilişki önerebiliyor.Kızlar merhaba yarın sabah 10 da aşılama yaptıracağız, size bir sorum var acaba sizce sabah ya da bu akşam ilişki olmalı mı?
Tşk ederim hayırlı olur inşallah doktor da ilişkide bir sınırlama yok dedi kafam karıştı ben de perhiz olmalı diye biliyordum. Normalde eşimin spermiyogram iyi çıkmıştı ondan mı sınırlama yok dedi acabaMerhaba aşılamanızhayırlı olsun inşallah. Aşılamadan önce eşe 3 gün perhiz diye biliyorum. Gerekirse aşılamadan sonra dr ilişki önerebiliyor.
Bence sınırlama yok demesi aşılamadan sonra olabilir mi? Öncesi 3 günden az 5 günden fazla olmamalı.Tşk ederim hayırlı olur inşallah doktor da ilişkide bir sınırlama yok dedi kafam karıştı ben de perhiz olmalı diye biliyordum. Normalde eşimin spermiyogram iyi çıkmıştı ondan mı sınırlama yok dedi acaba
Ya kuzum aklıma birşey takıldı progestan kullanirken testin yüksek çıkması normal değil mi ben mi anlamadım bilemedimsende bitanem
Evet cnm aşılamadan once perhiz şart spermiogram nekadar iyi olursa olsunTşk ederim hayırlı olur inşallah doktor da ilişkide bir sınırlama yok dedi kafam karıştı ben de perhiz olmalı diye biliyordum. Normalde eşimin spermiyogram iyi çıkmıştı ondan mı sınırlama yok dedi acaba
Bunun cvbını ben de merak ediyorum progestan için jel kullanıyoruz ya o idrar testinde yüksek çıkmasına neden oluyomu acabaYa kuzum aklıma birşey takıldı progestan kullanirken testin yüksek çıkması normal değil mi ben mi anlamadım bilemedim
Ya kuzum aklıma birşey takıldı progestan kullanirken testin yüksek çıkması normal değil mi ben mi anlamadım bilemedim
kizlar simdi kuran okudum hepimize dua ettim rabbim kabul etsin insallahBende sadece 15. Gün kan testi diyordu. Yüksek olunca gebelik mi oluyormuş hadi inşallah canım
Dilimden dua eksik olmuyor Allah inşallah dualarını kabul eder. Hepimizin yüzü gülsün
Bunun cvbını ben de merak ediyorum progestan için jel kullanıyoruz ya o idrar testinde yüksek çıkmasına neden oluyomu acaba
Ben de yasin okudum benim gibi bekleyen herkese dua ettim dualarımız kabul olsun inşallah bu mübarek günde senin de sonucun olması gerektiği gibi çıkar inşallahkizlar simdi kuran okudum hepimize dua ettim rabbim kabul etsin insallah
insallah canim rabbim ginlumuzden geceni nasip etsin tum dileklerimiz dualarimiz kabul makbul olsun insallahBen de yasin okudum benim gibi bekleyen herkese dua ettim dualarımız kabul olsun inşallah bu mübarek günde senin de sonucun olması gerektiği gibi çıkar inşallah
Olabilir tşk ederim iyi olur inşallahBence sınırlama yok demesi aşılamadan sonra olabilir mi? Öncesi 3 günden az 5 günden fazla olmamalı.
Tşk ederim canım biz de öyle düşündük gidiyoruz şimdi aşılamaya iyi olur inşallahEvet cnm aşılamadan once perhiz şart spermiogram nekadar iyi olursa olsun
Sağol kuzummmm Allah razı olsun canımsınkizlar simdi kuran okudum hepimize dua ettim rabbim kabul etsin insallah
Ayy çok mutlu oldum canm hadi hayırlı uğurlu olsun insTşk ederim canım biz de öyle düşündük gidiyoruz şimdi aşılamaya iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?