Ha bide ben dün onca şeyin arasında rapor istemeyi unutmuştum doktor söyledi rapor çıkarmamı bana kalsa asilama için onay versinde paraylada alırım diyodum tabi böylesi daha iyi olduRapor istemekte fayda var o zaman inşallah verirler bize de
A neden hiç birseye bakmadılar ki acabaanladım canım test istemeleri bi yönden iyi kafanda soru işareti kalmamış olur.. bana hiç bi test yapmadılar
valla bende bilmiyorum o yüzden bu aşılamadan pek ümidim yok kafamda bin türlü soru var tüplerim tıkalı mı rahmim düzgün mü diye bakalım hakkımızda hayırlısıHa bide ben dün onca şeyin arasında rapor istemeyi unutmuştum doktor söyledi rapor çıkarmamı bana kalsa asilama için onay versinde paraylada alırım diyodum tabi böylesi daha iyi oldu
A neden hiç birseye bakmadılar ki acaba
Allah razı olsun canım inşallah sen ne kadarlık evlisin yaş kaç ne zamandır istiyorsunuzAnladım cnm hayırlısı olsun ozaman en kısa zamanda (Inş bu ay )gelir meleğin dualarimdasiniz
o zaman çoğul gebelik olma şansıda fazla sende kuzumAynen öyle cnm benim sorunum buymuş zaten her ay çok fazla yumurta olduğu icin vücut birini seçemiyormuş o yüzden gelistiremiyomus ama iğneyle hepsi gelişirse tedavi bırakırız dedi doktor asilama yapmam dedi
Boş ver böyle düşünme belki hiç birseyin yok ve sadece biraz teşvik istiyor vücudun böyle dusunvalla bende bilmiyorum o yüzden bu aşılamadan pek ümidim yok kafamda bin türlü soru var tüplerim tıkalı mı rahmim düzgün mü diye bakalım hakkımızda hayırlısı
Canım ilaç derken iğneden bahsediyorsun demi özel hastanede ona rapor çıkartılıyormuİlaç raporlu benim canım 300 civarı tuttu aşılamayı hastaneye ayrıca ödüyorsun özelde yaptırıcaksan
Senden allah razı olsun cnm 24 yaşındayım 4 yıldır istiyorum ama olmadi iki kaybın var sonra tekrar hamile kalamadimAllah razı olsun canım inşallah sen ne kadarlık evlisin yaş kaç ne zamandır istiyorsunuz
o zaman çoğul gebelik olma şansıda fazla sende kuzum
Evet cnm o yüzden yani çoğul gebelik olabilir diye tedaviyi yarim bırakabilirim dedi doktorBoş ver böyle düşünme belki hiç birseyin yok ve sadece biraz teşvik istiyor vücudun böyle dusun
Yaa yaşında gençmiş kuzum en azından hamile kalabilmişsin kayıplar olsada ben o aşamaya bile gelemedim herşey sorunsuz ama olmuyorSenden allah razı olsun cnm 24 yaşındayım 4 yıldır istiyorum ama olmadi iki kaybın var sonra tekrar hamile kalamadim
Sen kac yıldır evlisin acabaYaa yaşında gençmiş kuzum en azından hamile kalabilmişsin kayıplar olsada ben o aşamaya bile gelemedim herşey sorunsuz ama olmuyor
inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBoş ver böyle düşünme belki hiç birseyin yok ve sadece biraz teşvik istiyor vücudun böyle dusun
Amin cnm çok çok âmin ins marta hepimiz hamiş girerizinşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Aminn canım ben 9 aylık evliyim hemen istedik biz korunmadıkinşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Hım hayırlısı olsun cnm en iyisini yapmışsın.bende hiç korumadım ama herşey ortada bide korunsaydim sonum ne olurdu allah bilirAminn canım ben 9 aylık evliyim hemen istedik biz korunmadık
Aynen öyle canım eşinde bir sıkıntı varmı peki rahim filmi felan çektirdin miHım hayırlısı olsun cnm en iyisini yapmışsın.bende hiç korumadım ama herşey ortada bide korunsaydim sonum ne olurdu allah bilir
Valla cnm yaptirmadigim test kalmadı heralde rahim flmi hormon testleri genetik testler pıhtılaşma icin test spermiogram testi hepsi iyi ciktiAynen öyle canım eşinde bir sıkıntı varmı peki rahim filmi felan çektirdin mi
O zaman sizinde sebepsiz bizim gibiValla cnm yaptirmadigim test kalmadı heralde rahim flmi hormon testleri genetik testler pıhtılaşma icin test spermiogram testi hepsi iyi cikti
benimde bugün muayene günümdü benimde 10a yakınvardı yumurtamCnm dün doktor baktığın da 12 yumurta gördü eğer hepsi gelişirse tedaviyi iptal edecez bile dedi gelecek aya daha düşük doz uygularız öyle olursa dedi
Evet canım herhangi bi sorun varsa rapor çıkarıyorlarCanım ilaç derken iğneden bahsediyorsun demi özel hastanede ona rapor çıkartılıyormu
İnşallah iptal olmayacak şekilde olur. Ben de ovitrelle vurdum şimdi, inşallah güzel şeyler yaşanır çok dua ediyorum isteyen herkeseCnm dün doktor baktığın da 12 yumurta gördü eğer hepsi gelişirse tedaviyi iptal edecez bile dedi gelecek aya daha düşük doz uygularız öyle olursa dedi
Bana da yapmadılar bu proklaktin lh falan ve hsg de çekmedi aynı soru işaretleri ben de de varvalla bende bilmiyorum o yüzden bu aşılamadan pek ümidim yok kafamda bin türlü soru var tüplerim tıkalı mı rahmim düzgün mü diye bakalım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?