Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rapor istemekte fayda var o zaman inşallah verirler bize de
Ha bide ben dün onca şeyin arasında rapor istemeyi unutmuştum doktor söyledi rapor çıkarmamı bana kalsa asilama için onay versinde paraylada alırım diyodum tabi böylesi daha iyi oldu
anladım canım test istemeleri bi yönden iyi kafanda soru işareti kalmamış olur.. bana hiç bi test yapmadılar
A neden hiç birseye bakmadılar ki acaba

valla bende bilmiyorum o yüzden bu aşılamadan pek ümidim yok kafamda bin türlü soru var tüplerim tıkalı mı rahmim düzgün mü diye bakalım hakkımızda hayırlısı

Anladım cnm hayırlısı olsun ozaman en kısa zamanda (Inş bu ay )gelir meleğin dualarimdasiniz
Allah razı olsun canım inşallah sen ne kadarlık evlisin yaş kaç ne zamandır istiyorsunuz
Aynen öyle cnm benim sorunum buymuş zaten her ay çok fazla yumurta olduğu icin vücut birini seçemiyormuş o yüzden gelistiremiyomus ama iğneyle hepsi gelişirse tedavi bırakırız dedi doktor asilama yapmam dedi
o zaman çoğul gebelik olma şansıda fazla sende kuzum

valla bende bilmiyorum o yüzden bu aşılamadan pek ümidim yok kafamda bin türlü soru var tüplerim tıkalı mı rahmim düzgün mü diye bakalım hakkımızda hayırlısı
Boş ver böyle düşünme belki hiç birseyin yok ve sadece biraz teşvik istiyor vücudun böyle dusun

Allah razı olsun canım inşallah sen ne kadarlık evlisin yaş kaç ne zamandır istiyorsunuz

o zaman çoğul gebelik olma şansıda fazla sende kuzum
Senden allah razı olsun cnm 24 yaşındayım 4 yıldır istiyorum ama olmadi iki kaybın var sonra tekrar hamile kalamadim

Boş ver böyle düşünme belki hiç birseyin yok ve sadece biraz teşvik istiyor vücudun böyle dusun
Evet cnm o yüzden yani çoğul gebelik olabilir diye tedaviyi yarim bırakabilirim dedi doktor

Senden allah razı olsun cnm 24 yaşındayım 4 yıldır istiyorum ama olmadi iki kaybın var sonra tekrar hamile kalamadim
Yaa yaşında gençmiş kuzum en azından hamile kalabilmişsin kayıplar olsada ben o aşamaya bile gelemedim herşey sorunsuz ama olmuyor

Aynen öyle canım eşinde bir sıkıntı varmı peki rahim filmi felan çektirdin mi
Valla cnm yaptirmadigim test kalmadı heralde rahim flmi hormon testleri genetik testler pıhtılaşma icin test spermiogram testi hepsi iyi cikti

Cnm dün doktor baktığın da 12 yumurta gördü eğer hepsi gelişirse tedaviyi iptal edecez bile dedi gelecek aya daha düşük doz uygularız öyle olursa dedi
benimde bugün muayene günümdü benimde 10a yakınvardı yumurtam kaçıncı gündesiniz iğnelerin acaba

Cnm dün doktor baktığın da 12 yumurta gördü eğer hepsi gelişirse tedaviyi iptal edecez bile dedi gelecek aya daha düşük doz uygularız öyle olursa dedi
İnşallah iptal olmayacak şekilde olur. Ben de ovitrelle vurdum şimdi, inşallah güzel şeyler yaşanır çok dua ediyorum isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…