Kizlar bende asilama tedavisindeyim su anda.ama bu testler yapilmadan olmazki heleki hsg olmadan asla olmaz.nasil dr onlarBana da yapmadılar bu proklaktin lh falan ve hsg de çekmedi aynı soru işaretleri ben de de var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Şubat ayi aşılama yaptıracaklar beraber bekleyelim
- Konu Sahibi Snrs
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yok cnm yumurtalık rezervim fazla o yüzden benim kiO zaman sizinde sebepsiz bizim gibi
Canm pazartesi adetimin 3 günüydü 12 yumurta vardı o akşam başladım iğneye yani iğneden once çok yumurtan vardı.sen kacinci gunundesinbenimde bugün muayene günümdü benimde 10a yakınvardı yumurtam kaçıncı gündesiniz iğnelerin acaba
Sanada hayırlı olsun canm .Inş iptal olmaz ama artık çok ta üzülmüyorum doktorum sakinleştirdi çok şükürİnşallah iptal olmayacak şekilde olur. Ben de ovitrelle vurdum şimdi, inşallah güzel şeyler yaşanır çok dua ediyorum isteyen herkese
Ayy ilk defa duydum bizim doktor niye söylemedi acaba bize ya bizim sebep yoktu bide yeni evliyiz diye demedi galibaEvet canım herhangi bi sorun varsa rapor çıkarıyorlar
Bu tahlilleri filmleri yaptırmadan eşinizin değerlerine bakmadan nasıl aşılama yapıyorlarkiBana da yapmadılar bu proklaktin lh falan ve hsg de çekmedi aynı soru işaretleri ben de de var
Cnm doktor tup bebeğe gerek yok daha erken dedi normalden daha fazla doğurgansın zaten dedi sadece yumurtalarını uyaralim sonuçlara bakalım dedi tup bebek icin biraz bekle dedi gerek kalmaz diye konuştu amh 4.50 diye biliyorum cnmKuzum o zaman tüp bebek daha mantıklı geliyor rapor da çıkartabilirsin daha kolay olur senin için
Kızlar doktordan geldim şimdi herşey yolunda bana iki seçenek verdi ya yarın aşılama için iğneye başlayalım bu ay yapalım dedi , yada yumurta takibi yapayım klomen kullan çatlatma iğnesi yapayım ona göre birlikte ol eşinle dedi , eşimle konuşcam akşam karar veremedim bu ay bence bekle kendiliğnden olmasını diyor siz ne tavsiye edersiniz , başlayım mı yarın iğnelere
Baya güzelmiş değerin benim 2.50 her ay iki üç yumurta gelişiyor klomen ve gonal f ile çok şükür o zaman bekle bakalım biraz dahaCnm doktor tup bebeğe gerek yok daha erken dedi normalden daha fazla doğurgansın zaten dedi sadece yumurtalarını uyaralim sonuçlara bakalım dedi tup bebek icin biraz bekle dedi gerek kalmaz diye konuştu amh 4.50 diye biliyorum cnm
Amh dir belki diğeri onada bakılması lazım inşallah güzel sonuçların çıkarAyrıca bi çok kan tahlili istedi hormonlarla ilgili 500 tl den fazla tutuyor ama başka yerde yaptırabilirsin daha uygun fiyata acelesi yok dedi
FSH
LH
Prolaktin
TSH
ST4
Bi şey daha var onu okuyamadım malum doktor yazısı
Şimdiden hangisi seçersen seç hayırlısı olsun cnm ikiside hemen hemen aynı ama iğne yumurta kalitesini arttırıyor biraz o kadr sen bilirsinKızlar doktordan geldim şimdi herşey yolunda bana iki seçenek verdi ya yarın aşılama için iğneye başlayalım bu ay yapalım dedi , yada yumurta takibi yapayım klomen kullan çatlatma iğnesi yapayım ona göre birlikte ol eşinle dedi , eşimle konuşcam akşam karar veremedim bu ay bence bekle kendiliğnden olmasını diyor siz ne tavsiye edersiniz , başlayım mı yarın iğnelere
Senin değerinde gayet güzel cnm benim bu kadar yüksek olması bana sorun çıkarıyor zaten bakalım ins bu ay gelir meBaya güzelmiş değerin benim 2.50 her ay iki üç yumurta gelişiyor klomen ve gonal f ile çok şükür o zaman bekle bakalım biraz daha
İnşallahAmh dir belki diğeri onada bakılması lazım inşallah güzel sonuçların çıkar
Cnm yumurtalarının gelişimine göre değişir oArkadaşlar ilk adet gününüzden kaç gün sonra aşılama işlemi gerçekleşiyor , bilgi verebilir misiniz